arkadaşlar meleğimin otopsi raporu çıktı. kordon dolanması demişler. ama doktor bize kalp ritim bozukluğu, kordonunda 3 damar olması gerekirken iki damar dedi. doğduğunda bana göre yaşamıyordu. ama doktora göre makineye bağlı kaldığında kalbi atıyormuş makineden çekince duruyor dedi. yoğun bakımda görmek istedik göstermediler. doktor doğum esnasında kordonu dolanmış dediğini duymuştum hayal mayal hatırlıyordum. vefat haberi geldiğinde hatta doktorada sordum kordonumu dolandı yavrumun dedim. hayır kordon koltuğunun altındaydı dedi. orda bile yalan söylemiş. yani yavrum ihmalden vefat etmiş. orda deseydi evet kordon dolanması diye. bizde meleğimizi otopsiye göndermezdik. o kadar çok çelişkili konuştu ki. inanın bende ne olduğunu öğrenmek isterim dedi. bide yavrumuzu otopsiye gönderdiğimiz için üzülüyoruz. tabi ALLAH ın takdiri yavrumuzun ömrü bu kadarmış. ama insan üzülmeden düşünmeden edemiyor işte. üç defa da sezeryana alın dayanamıyorum dedeğim halde almadılar. hep yarım saat bekle yarım saat bekle hep yarım saat attı. bebeğimin suyunu patlattı. saat 15 ten sonra nst ye bağlı değildim.19 30 da doğuma girdim. ve kanamam vardı. beni yürüttü. bebeğin yukardı yürürsen aşağı düşer dedi. bende herşey çok güzel olacağını düşünerek o sancıyla ve kanamam olduğu halde yürümeye çalıştım. hatta bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum doktora sordum. hisetmemen normal. kasılman var. dedi. işte doktordur diyorsun güveniyorsun. o kadar çok ihmal ettiler ki. ve bu üzücü olayların dışında sevindirici olaylarda oluyor. kızlar hamileyim

ama daha çok küçük. daha kalp atışlarını duymadık. nolur dua edin. 20 sinde doktora gidicez. inşallah kalp atışlarını duyarız. insan birine söylemeyede korkuyor. şuan ilk öğrenenlerdensiniz. sizinle paylaşmak istedim. o kadar karışık duygular içindeyim ki beni en iyi sizler anlarsınız. rüzgarali memi üzüleyim. çocuğumu otopsiye gönderdiğimemi. otopside çıkan sonucamı üzüleyim. karnımdaki yavrumun varlığına çok seviniyorum. ama ben üzülürken onu da üzdüğümü düşünüyorum ve onun içinde üzülüyorum. ama bu kadar üzücü olayın içinde güneş gibi doğdu ailemize. ALLAH ım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bize bağışlar emanetimizi. amin. ALLAH ım isteyen herkese vakti zamanı gelince nasip eder inşallah. amin dualarınıza ihtiyacımız var kızlar.