• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin. ALLAH razı olsun. canım zor hamile kalıyorum diye kendini şartlandırma nolur. bende rüzgarali me tedaviyle kalmıştım. ama ALLAH ım vakti zamanı gelince verir inşallah emanetlerimizi. nolur üzülme sabret. bol bol dua et. hep dualarımdasınız[/

kac ay korundun?[/QUOTE]

Yavrumrumeysam canim sezeryandan 3aysonra korunmayi biraktim zor gebe kalıyorum diye 4aydirda korunmuyorum

ya arkadaşlar bu sezeryan iç yarası nezamn iyileşecek.profösere giden oldumu içinizde 2. gebelik için.

Canim benim 7ay oldu dr tedavi icin yani yumurta takibi icin gidiyorum daha erken flm demedi hersey normal dedi ama ultrasonla göbekten bakti hep senin kac oldu canim

arkadaşlar zor hamile kalanlar için soğan kürü deneyin faydası olduğunu duydum çevremde yapan var deneyin isterseniz internette nasıl hazırlandığı yazıyor

arkadaşlar meleğimin otopsi raporu çıktı. kordon dolanması demişler. ama doktor bize kalp ritim bozukluğu, kordonunda 3 damar olması gerekirken iki damar dedi. doğduğunda bana göre yaşamıyordu. ama doktora göre makineye bağlı kaldığında kalbi atıyormuş makineden çekince duruyor dedi. yoğun bakımda görmek istedik göstermediler. doktor doğum esnasında kordonu dolanmış dediğini duymuştum hayal mayal hatırlıyordum. vefat haberi geldiğinde hatta doktorada sordum kordonumu dolandı yavrumun dedim. hayır kordon koltuğunun altındaydı dedi. orda bile yalan söylemiş. yani yavrum ihmalden vefat etmiş. orda deseydi evet kordon dolanması diye. bizde meleğimizi otopsiye göndermezdik. o kadar çok çelişkili konuştu ki. inanın bende ne olduğunu öğrenmek isterim dedi. bide yavrumuzu otopsiye gönderdiğimiz için üzülüyoruz. tabi ALLAH ın takdiri yavrumuzun ömrü bu kadarmış. ama insan üzülmeden düşünmeden edemiyor işte. üç defa da sezeryana alın dayanamıyorum dedeğim halde almadılar. hep yarım saat bekle yarım saat bekle hep yarım saat attı. bebeğimin suyunu patlattı. saat 15 ten sonra nst ye bağlı değildim.19 30 da doğuma girdim. ve kanamam vardı. beni yürüttü. bebeğin yukardı yürürsen aşağı düşer dedi. bende herşey çok güzel olacağını düşünerek o sancıyla ve kanamam olduğu halde yürümeye çalıştım. hatta bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum doktora sordum. hisetmemen normal. kasılman var. dedi. işte doktordur diyorsun güveniyorsun. o kadar çok ihmal ettiler ki. ve bu üzücü olayların dışında sevindirici olaylarda oluyor. kızlar hamileyim:49::emir_bebek: ama daha çok küçük. daha kalp atışlarını duymadık. nolur dua edin. 20 sinde doktora gidicez. inşallah kalp atışlarını duyarız. insan birine söylemeyede korkuyor. şuan ilk öğrenenlerdensiniz. sizinle paylaşmak istedim. o kadar karışık duygular içindeyim ki beni en iyi sizler anlarsınız. rüzgarali memi üzüleyim. çocuğumu otopsiye gönderdiğimemi. otopside çıkan sonucamı üzüleyim. karnımdaki yavrumun varlığına çok seviniyorum. ama ben üzülürken onu da üzdüğümü düşünüyorum ve onun içinde üzülüyorum. ama bu kadar üzücü olayın içinde güneş gibi doğdu ailemize. ALLAH ım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bize bağışlar emanetimizi. amin. ALLAH ım isteyen herkese vakti zamanı gelince nasip eder inşallah. amin dualarınıza ihtiyacımız var kızlar.

canım yaşadıkların oldukça zor ve acı ama keşke diyerek geçmişi düşünmemeye çalış zorda olsa olan oldu maalesef geçmişe dönme şansımız yok

veeeeeeeee hamile olmana gerçekten çooook sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh ilk mutlu haberi senden almış olduk devamı gelicek inşallah en kısa zamanda haftaya senin bebişin için okuyoruz o zaman

ben prafosöre gıttım iç dıkış için bısey demedı ıyılesmış demıştı..bence zor hamıle kalan arkadslar korunmayın benım 8 yıl sonra hamıle kalan arkadsım var sezeryanla doğum yaptı..dr ye sormuş ıkıncı bebek için ne kadar beklıyım dıye oda hıç bekleme rahım alışmışken olsun sezeryana hıç zararı olmaz demış....
yani dr ler birazdan psıkolojık tranva yüzünden ara vermemızı ıstıyor..Rabbım hayırlı zamanda bızede nasıp etsın ınş.

ben merkezdeyim canim denin ilk bebeginmiydi neden kaybetgon

yok cnm ikinci hamileliğim ve ikinci sezeryanımdı bende anlamadımk erken doğum oldu kanamam geldi ameliyata aldılar bebğim hemen ağladı 3 saat sonra kalbi durdu demiş eşime sen hangi hastanede doğum yaptın sezeryanmı normal mi senin dktrun kim inşlh tanışırız hem aynı memleket hemde ortak kaderiz:((

arkadaşlar ben her hafta 5 yasin okuyabilirm siz sıraya koyun beni hep 5 die hesaplayın ama haftalık isimleri söyleyin ona göre niyet edelim.

yok cnm ikinci hamileliğim ve ikinci sezeryanımdı bende anlamadımk erken doğum oldu kanamam geldi ameliyata aldılar bebğim hemen ağladı 3 saat sonra kalbi durdu demiş eşime sen hangi hastanede doğum yaptın sezeryanmı normal mi senin dktrun kim inşlh tanışırız hem aynı memleket hemde ortak kaderiz:((

hmm senin cocugun var mi suanda ikisini de mi kaybettin??ben istanbul hastanesine gidiyodum koray bayramogluna 28.haftaya kadar hep gayet iyi diyodu sonra su sinirda gorundu su ic sola yat falan dedi ama bi faydasi olmadi iki hafta icinde su bitti nasil sey ben anlamadim hastNeye yatman gerekiyor bebek sikinriya girerse aliriz dedi korktuk universite hastanesine gittik orda da ayni seyi soylediler hemen hastaneye yattim ertesi gun sezaryene aldilar basta bebegin durumu iyi dediler sewindik iki gun sonra kotulesti dediler o gece de vefat etti bebegim dogum arastirmada oldu yani

teşekkür ederim. İnşallah canım. evet ilk bebeğim olacak ALLAH kısmet ederse. İnşallah sizlerin de güzel haberlerini en yakın zamanda alırız canım.

ruzgarali ilk bebegine tedaviyle hamile kaldigini yazmistin sorun neydi canim asilama mi yaptirmistiniz ne guzel simdi kendiliginden hamile kalmissin hem de bukadar kisa zamanda

canım yaşadıkların oldukça zor ve acı ama keşke diyerek geçmişi düşünmemeye çalış zorda olsa olan oldu maalesef geçmişe dönme şansımız yok

veeeeeeeee hamile olmana gerçekten çooook sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh ilk mutlu haberi senden almış olduk devamı gelicek inşallah en kısa zamanda haftaya senin bebişin için okuyoruz o zaman

amin inşallah canım. en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler alırız inşallah. hiç içinizi karartmayın. RABBİM büyük. haftaya benin bebişimemi okucaz yani.çok mutlu ettiniz kızlar beni. ALLAH razı olsun. çok teşekkür ederim.Nurten inkini bitirelim hayırlıyısıyla.

ruzgarali ilk bebegine tedaviyle hamile kaldigini yazmistin sorun neydi canim asilama mi yaptirmistiniz ne guzel simdi kendiliginden hamile kalmissin hem de bukadar kisa zamanda

evet tedaviyle kaldım canım. yumuratlarım da tembellik varmış. geç oluşuyomuş. geç çatlıyormuş. bi kaç defa klomen hap kullandım. çatlatıcı iğne yaptırdım. hamile kalamadım. sonra ikinci yöntem aşılamaya geçecektik. rahim filmi çektirmem gerekiyordu. hastanede de o ay makine bozukmuş. başka hastanelerde de anestezi vermeden yapıyorlarmış.çok sancılı bir şey olduğunu duymuştum. bir ay beklemek istedim. o ay da boş geçirmeyelim dedim doktora. siz bana yumurta olgunlaştırıcı hap verirmisiniz demiştim. serephone diye bir hap verdi. o ay o hapla rüzgarali me hamile kalmışım canım. aşılamaya geçememiştik yani anlıcan. ALLAH ıma hep dua ettik. YARABBİME sonsuz şükürler olsun. tekrardan nasip etti. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak bize bağışlar emanetimizi. AMİN

evet tedaviyle kaldım canım. yumuratlarım da tembellik varmış. geç oluşuyomuş. geç çatlıyormuş. bi kaç defa klomen hap kullandım. çatlatıcı iğne yaptırdım. hamile kalamadım. sonra ikinci yöntem aşılamaya geçecektik. rahim filmi çektirmem gerekiyordu. hastanede de o ay makine bozukmuş. başka hastanelerde de anestezi vermeden yapıyorlarmış.çok sancılı bir şey olduğunu duymuştum. bir ay beklemek istedim. o ay da boş geçirmeyelim dedim doktora. siz bana yumurta olgunlaştırıcı hap verirmisiniz demiştim. serephone diye bir hap verdi. o ay o hapla rüzgarali me hamile kalmışım canım. aşılamaya geçememiştik yani anlıcan. ALLAH ıma hep dua ettik. YARABBİME sonsuz şükürler olsun. tekrardan nasip etti. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak bize bağışlar emanetimizi. AMİN

benim de aynen ole oldu canim ya asila yaptiracagimiz ay hamile kaldim aynen o seropheni ben de kullandim ve yumurtlama tembelligi var bende de ayni seyleri yasamisiz baksana ins ben de senin gibi yine kendiliginden hamile kalirim cok beklemeden

benim de aynen ole oldu canim ya asila yaptiracagimiz ay hamile kaldim aynen o seropheni ben de kullandim ve yumurtlama tembelligi var bende de ayni seyleri yasamisiz baksana ins ben de senin gibi yine kendiliginden hamile kalirim cok beklemeden

evet sorunumuz aynıymış. bende vanda hamile kalmıştım. face dede eklemek isterim. hangi doktora gidiyorsun. inşallah canım. bi kere doğum yapanlar çabuk hamile kalır derler. İnşallah tez zamanda hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız canım. AMİN

evet sorunumuz aynıymış. bende vanda hamile kalmıştım. face dede eklemek isterim. hangi doktora gidiyorsun. inşallah canım. bi kere doğum yapanlar çabuk hamile kalır derler. İnşallah tez zamanda hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız canım. AMİN

ins canim ben istanbul hastanesine kpray bayramogluna gidiyodum sen kime gitmistin

hmm senin cocugun var mi suanda ikisini de mi kaybettin??ben istanbul hastanesine gidiyodum koray bayramogluna 28.haftaya kadar hep gayet iyi diyodu sonra su sinirda gorundu su ic sola yat falan dedi ama bi faydasi olmadi iki hafta icinde su bitti nasil sey ben anlamadim hastNeye yatman gerekiyor bebek sikinriya girerse aliriz dedi korktuk universite hastanesine gittik orda da ayni seyi soylediler hemen hastaneye yattim ertesi gun sezaryene aldilar basta bebegin durumu iyi dediler sewindik iki gun sonra kotulesti dediler o gece de vefat etti bebegim dogum arastirmada oldu yani

bende koray beye gidiyodum İstanbul hastanesine 28 haftalıktı ben sana müdahale edrim dedi amam bebeğe edemem yer yok dedi beni araştırmaya sevk etti orda ameliyat oldum onlarda bebğimi İstanbul hastanesine sevk etti ambulansata ölmüştü bebeğim

bende koray beye gidiyodum İstanbul hastanesine 28 haftalıktı ben sana müdahale edrim dedi amam bebeğe edemem yer yok dedi beni araştırmaya sevk etti orda ameliyat oldum onlarda bebğimi İstanbul hastanesine sevk etti ambulansata ölmüştü bebeğim

hadi ya canim sence koray nasil bir dr senin baska cocugun var mi

canım benim mart 8de 3 ay bitmiş olacak.ama dayanamıyorum.

Cok zor canım ben hala agliyorum bazen nefes alamiyorum delirecek gibi oluyorum rabbim sabir diyorum hep ben gece girdim sezeryana çıktığımda gece kızımı hic sormadim gerci iğne yapmışlardı sakinleştirici rabbim sabrinida vermiş nisanda korunmayi bırakırsın belki burda 5ayda hamile kalan arkadaşlar vardi canim

ruzgarali yine bisey sorcam sana cok mu sordum:))bir hafta sonra hamile oldugunu ogremissin ya adet gunundrn sonra.adet gunu gelirken yada gununde hamile olmana ragmen adet olcakmis gibi agrilarin oldu mu lutfen yazarmisin

hadi ya canim sence koray nasil bir dr senin baska cocugun var mi

koray bey i dktr fakat böyle acil durumlarda baslarından savmalarına sinir oluyorum gerçi koray bey beni yatırmak istedi de çocuk dktru bebk için yer yok dedi araştırmaya gitsin dedi araştırmada bana doğum değil git israhat et geçer dedi geldim 3-5 gün sonra sancım başladı durduramıyınca bebeğime kıydık dielim koray bey bene doğum durdurulabilirdi dedi.bilmiyorum ne desem boş nasipten çıkmış olmalı ki ordan oraya sürüklendik sonunda olan oldu:((((bu arda cnm sen mi Vanlısın eşin mi vanlı tanışırız inşlh

Back
X