bırısı 20 kemık kırılmasından bahsetmiş..az bıle soylemıs..
asla normal dogum tercıh etmem bır daha...
tıp bu kadar ılerlemıs ve teknolojıde gelısmısken ınsanların normal doguracam dıye kendılerını bu kadar paralamalarına ınanamıyorum..
bırısıde yazmıs ıste 1 ay yatmak ıstıyorsan sezeryan yap cekmek ıstıyorsan sezeryan yap falan fılan..
cınsel hayatını oldurmek ıstıyorsan normal dogum yap
vajınanın sarkmasından genıslemesınden mutluluk duyacaksan normal dogum yap
ılerde ıdrar kacırma problemı yasamak ıstıyorsan normal dogum yap..
acının dıbıne vurmak ıstıyorsan normal dogum yap..
bebegını rıske atmak ıstıyorsan nomal dogum yap
vajınal kesı daha ıyı yırtılsın sorun degıl dıyorsan normal dogum yap
dogum anına kadar hamılelelıgın tadını cıkarmak yerıne korkularla kafayı yemek ıstıyorsan normal yap
normal dogum sıfır rısk olsaydı tup bebeklerını ve bılmem kac yıl sonra olan bebeklerı normal yontemle dogruturlardı..kıymetlı bebek dıyorlar ve sezeryan yapılıyor..
kımse kımseyı elestırmesın..normal ısteyen sezeryan ısteyen ler var herkes kendı yontemını savunurken dıgerını kotulemesın..normal dogumu kotulemek degıl amacım fakat sezeryanı savunurken ıllakı yukarıdakı maddelerı sıralamam gerekıyor nasılkı sızler normalı savunurken sezeryanı yerden yere vuruyorsanız..
konu açan arkadasım konu baslıgın sezeryandan kurtarın benı demıssınde ole bır sorun yasarsınkı bebegı sezeryanla almak gerekır buyuk konusmamak gerek..saygılar..
evet canım ben normal dogum yaptım.
sezeryan hıc dusunmemıstım sonucta operasyon gozuyle gordum hep.her ınsan gıbı normalden korktum ama yınede sezeryan ıstemedım.neyıme guvendıysem ıgnede bıle salya sumuk bırı olaraktan.
benım dogumum cok zor oldu.bır daha kesınlıkle o anları yasamak ıstemem.ıkıncıye hamıleyım suan ve kesınlıkle sezeryan yapacagım.kısmetse tabı.
dogum sonrasındada cok zorluklar yasadım neredeyse 1 2 ay oturamadım ayakta emzırdım resmen bebegımı.
ız dıye bırsey yok artık estetık dıkıs oluyor tabıkı tercıh senın.normal dogum taraftarı bırı degılım ben.
epıdural sezeryan da bebege narkoz gecme durumu yok canım..genel anestezı ıcın soylenıyor o..sezeryan dusunenlerde epıdural dusunmelı benc genele gore artıları cokbenim şefim 22 yıllık ebe kızlar, sezaryen olmuş ve gayet memnun halinden normal doğumu hiç düşünmemiş o kadın çocuğunu düşünmüyo muydu narkoz vs demişsiniz gerildim açıkçası, önceden de normal doğumlarda vakumla çekerlermiş bebeği beyin hasarı olabiliyomuş hala kullanıyolar mı bilmiyorum
bende gordumde soyluyorum.kardesım sezeryan oldu..ınccık bır cızık var sadece dıbıne gırersen anca gorursun.bıkınısınıde gıyıyor gobek ustunude..estetik dikislerde olsa belli ediyor kendini gördümden biliyorum
zor dogum yapmissin ondan normal dogum tercih etmeyebilirsin ama her dogum ayni gecmez
estetik dikiş diye bir dikiş şekli yoktur
canım ben arkadaşımın izini gördüm küçük bi kesikti ve iç çamaşırının içinde kalıyodu eşinden başkası göremez
mesela ne oldu normal doğum yaptında
cinsel hayatında ne gibi değişme var,
idrarını mı kaçırıyorsun,
vajinanın ne kadar sarktığını nereden biliyorsun,
acının dibine vurmak diyorsun,bak sağ salim burdasın demekki o kadar da değil,
bebeği riske atmak diyorsun,milyarlarca normal doğum oluyor sence kaçında sorun var,
vajinal kesi abartılacak birşey değil,
birde birisi yazmış,sezeryan olan bebekler daha zeki diye,demekki asırlar öncesi de sezeryan varmış ki bilim adamları,proflar hep sezeryanla doğmuş
Hiç düşünmeyin bile. Ben mükemmel bir sezaryen ameliyatı ile bebeğimi dünyaya getirdim. Bebeğim 4500 gr olmuş ve 40. haftanın sonunda doğum hiçbir şekilde başlamamıştı, bebek kilo almaya devam ediyordu. Zorunluluktu benim sezaryenim yani. Herşey mükemmel ötesiydi. Bebeğim 19 aylık, hala düşününce içim sızlar keşke normal doğum yapabilseydim diye. Kalan ağrısı sızısı bir yana bebeğimin gazdan kıvrandığı günler öyle kötü olurdum ki normal doğum yapabilseydim bu acıları çok daha az yaşayacaktı bebeğim diye.
Geçen gün bir arkadaşım normal doğum yaptı. 15. günde bebek görmeye gittik, hatun bize çay servisi yaptı, bulaşık yıkadı. Ben 15. günde bulaşık makinasına bir bardka koymak için eğildiğimde canım çekiliyordu ki acı eşiğim çok yüksektir.
Eğer tıbben bir gereklilik yoksa bu konu konuşmaya bile gerek olmayan bir konu.
Bir de ikinci bebeğinizmiş, ikinci bebek her zaman daha kolay doğar. Annem beni 9 saatte doğurmuş, kardeşimi 1,5 saatte.
estetik dikislerde olsa belli ediyor kendini gördümden biliyorum
zor dogum yapmissin ondan normal dogum tercih etmeyebilirsin ama her dogum ayni gecmez
mesela ne oldu normal doğum yaptında
cinsel hayatında ne gibi değişme var,
idrarını mı kaçırıyorsun,
vajinanın ne kadar sarktığını nereden biliyorsun,
acının dibine vurmak diyorsun,bak sağ salim burdasın demekki o kadar da değil,
bebeği riske atmak diyorsun,milyarlarca normal doğum oluyor sence kaçında sorun var,
vajinal kesi abartılacak birşey değil,
birde birisi yazmış,sezeryan olan bebekler daha zeki diye,demekki asırlar öncesi de sezeryan varmış ki bilim adamları,proflar hep sezeryanla doğmuş
bende gordumde soyluyorum.kardesım sezeryan oldu..ınccık bır cızık var sadece dıbıne gırersen anca gorursun.bıkınısınıde gıyıyor gobek ustunude..
her doğum kendince zordur.ben normal doğum yaptım ikisinde de,çok yakınımda 2 sezeryan gördüm.biri çok rahatken diğeri neredeyese 15 gün yatamadı,kalkamadı,oturamadı,bebeğini bile zor emzirdi.bu kişiden kişiye değişiyor
her doğum kendince zordur.ben normal doğum yaptım ikisinde de,çok yakınımda 2 sezeryan gördüm.biri çok rahatken diğeri neredeyese 15 gün yatamadı,kalkamadı,oturamadı,bebeğini bile zor emzirdi.bu kişiden kişiye değişiyor
Ancak burada konu sahibi zaten 1 kez normal doğum yapmış, 2. doğumu çok daha kolay olabilecekken neden şimdiden onu sezaryene yönlendirmek istiyorlar ki?
sen numune mısın yaa?
zorluk yasadım dıyorum burda normal dogum hıkayemı anlatsam kımısı aglar kımısı doguma tovbe eder be.
vajınal kesı abartılacak bırsey degılmı????????????????????
fasıstmısın sen?
dogum esnasında ve sonrasında cok acılar cektım.
sezeryancıyım varmı sorun?
Bu sizin bünyeniz bence acı eşiğiniz öyle yüksekte değil
Ben de epidural sezeryan oldum bir hafta da ayağa kalktım çocuğum da bir kere olsun gaz sancısı çekmedi
Durumlar şartlar farklı siz böyle yaşadınız diye herkes böyle olacak diye bir şey yok
sen numune mısın yaa?
zorluk yasadım dıyorum burda normal dogum hıkayemı anlatsam kımısı aglar kımısı doguma tovbe eder be.
fasıstmısın sen?
sen numune mısın yaa?
fasıstmısın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?