ben normal doğum yapsam küfürler havada uçuşur heralde, totoma güvenemiyorum şahsen
ben normal doğum yapsam küfürler havada uçuşur heralde, totoma güvenemiyorum şahsen
bırısı 20 kemık kırılmasından bahsetmiş..az bıle soylemıs..
asla normal dogum tercıh etmem bır daha...
tıp bu kadar ılerlemıs ve teknolojıde gelısmısken ınsanların normal doguracam dıye kendılerını bu kadar paralamalarına ınanamıyorum..
bırısıde yazmıs ıste 1 ay yatmak ıstıyorsan sezeryan yap cekmek ıstıyorsan sezeryan yap falan fılan..
cınsel hayatını oldurmek ıstıyorsan normal dogum yap
vajınanın sarkmasından genıslemesınden mutluluk duyacaksan normal dogum yap
ılerde ıdrar kacırma problemı yasamak ıstıyorsan normal dogum yap..
acının dıbıne vurmak ıstıyorsan normal dogum yap..
bebegını rıske atmak ıstıyorsan nomal dogum yap
vajınal kesı daha ıyı yırtılsın sorun degıl dıyorsan normal dogum yap
dogum anına kadar hamılelelıgın tadını cıkarmak yerıne korkularla kafayı yemek ıstıyorsan normal yap
normal dogum sıfır rısk olsaydı tup bebeklerını ve bılmem kac yıl sonra olan bebeklerı normal yontemle dogruturlardı..kıymetlı bebek dıyorlar ve sezeryan yapılıyor..
kımse kımseyı elestırmesın..normal ısteyen sezeryan ısteyen ler var herkes kendı yontemını savunurken dıgerını kotulemesın..normal dogumu kotulemek degıl amacım fakat sezeryanı savunurken ıllakı yukarıdakı maddelerı sıralamam gerekıyor nasılkı sızler normalı savunurken sezeryanı yerden yere vuruyorsanız..
konu açan arkadasım konu baslıgın sezeryandan kurtarın benı demıssınde ole bır sorun yasarsınkı bebegı sezeryanla almak gerekır buyuk konusmamak gerek..saygılar..
Neden normal dogumsavunan sezeryani ,sezeryani savvunan da normali kotuler anlamiyorum.
Ben bastan beri sezeryan istedim ve sezeryanla dogurdum.
İki gunhastanede kaldim oksururken kahkaha atarken aciyor burasi okey.
Bir ay yataktan cikmiyorsun vs olayiyok.
Ben eve geldim yatmadim 10 gun icinde pazaragittim.
Misafir agirladim bunye meelesi ozetle dogumum cok kolay gecti.
Bazi cahilce zihniyette olanlar sezeryanla ilgili yarim anne,anneligi tam tatamis,kolaya kacan,sezeryan oldugundan duydugu vicdan azabi yuzunden sezeryan oluyorlar hep,annelikten ne anliyorlar gibi ipe sapa gelmeyen sozler
sarfediyorlar.
Kimse sezeryan yapanlari kotuleyemez kotulemesin de.Normal yapana saygi duyuyorsak biz sezeryanlilarada saygi duyup anneligi tatmayan yarim anne olarak siniflandirmasinlar.
Tamam herkes sezeryanin yada normalin kendine gore olumlu yada olumsuzlugunu savunsun okey ama bu iki dogum seklininden birini tercih edene dil uzatmasinlar
bünyeden bünyeye değişiyo demek ki bu iş normal doğum yapıp pişman olanda var herkesin vajinası toparlanmıyo anladığım kadarıyla
benim annem kardeşimide benide normal doğurmuş üstelik beni 16 yaşında doğurmuş ama ben kan alınırken bile midesi kalkan kendini sıkan biriyim
belkide hamileyken fikrim değişir bilemedim daha evli bile değilim
evet canım ben normal dogum yaptım.siznormal doğum mu yaptınız,yaptınızsa ne gibi zorluk yaşadınız
ben 2 normal doğum yaptım,hiç bir sıkıntı yaşamadım
nedense yorumlarınız bana birini hatırlattı
kesinlikle katilmiyorum dediklerine normal dogum yapmis biri olarak
vaginal genislemesi demissin en fazla 3 ay o sekil olur sonra yine eskisi gibi ,3 ay yasarim ama sezeryanda karnimdaki o izle ömür boyu yasamaktan iyidir
normal dogum yaptim yarim saat sonra ayaga kalktim ne yirtilma ne bisey yasadim tekrar olsa zorunlu olmadi müddetce yine normal dogum
sen biraz fazla abartmissin normal dogumu
Sezaryenle doğur diyenlerin kötü niyetli olduğuna inanıyorum... sen bir kere normal yapmışsın bir dahakine daha kolay yapacağın kesin... çatın açılmış, vajina girişin bir doğum yaşamış bundan sonraki doğumların elbet daha kolay olacak...
Elin bile azcık kesilse, yansa acır... sezaryen sonrası bir ameliyat geçireceksin.. iç kanama mı geçircen, yaraların iltihap mı kapacak, sular mı akacak belli değil.... hadi doğumu hissetmedin biri yazmış ay sezeryan oldum hemen yemek yaptım.. yok yaaa... karşında çocuk yok buna inanacak.. ameliyat olmuş yemek yapmış kaç kişi var Allah aşkına...
ya o sezeryan sırasında alacağın narkoz bebeğe geçmiyor mu.. ya sonra acılar geçsin diye ağrı kesiciler sütünle bebeğe geçmiyor mu???
kesinlikle normal doğur, o güzelliği bir kez daha yaşa.. 1 ayda iyileşen vajinal dikiş kimse de yok en fazla 5 gün hadi bir haftada geçer...karnında kocaman dikiş izleri kalmaz...ağrın sızın olmaz... gururla normal diyebilirsin.. :))
ız dıye bırsey yok artık estetık dıkıs oluyor tabıkı tercıh senın.normal dogum taraftarı bırı degılım ben.
evet canım ben normal dogum yaptım.
sezeryan hıc dusunmemıstım sonucta operasyon gozuyle gordum hep.her ınsan gıbı normalden korktum ama yınede sezeryan ıstemedım.neyıme guvendıysem ıgnede bıle salya sumuk bırı olaraktan.
benım dogumum cok zor oldu.bır daha kesınlıkle o anları yasamak ıstemem.ıkıncıye hamıleyım suan ve kesınlıkle sezeryan yapacagım.kısmetse tabı.
dogum sonrasındada cok zorluklar yasadım neredeyse 1 2 ay oturamadım ayakta emzırdım resmen bebegımı.
ız dıye bırsey yok artık estetık dıkıs oluyor tabıkı tercıh senın.normal dogum taraftarı bırı degılım ben.
estetik dikislerde olsa belli ediyor kendini gördümden biliyorum
zor dogum yapmissin ondan normal dogum tercih etmeyebilirsin ama her dogum ayni gecmez
Normal yap diyenler kotu degilde sezeryanla yap diyenlermi kotu.
Tekrar soyluyorum kimse kimseyi kotulemesin sadece dogum seklini savunsun cahilce normal yada sezeryan yapanlara
dil uzatmasin.
Bunye meselesi elbette.
Benim annem 12 gun kaldi yanimda sonra yemegimide yaptim cocuguma da baktim.teksen mecbur yapacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?