tatlim zaten birkere dogum yapmissin degilmi , neyden korkuyorsun ben dogum yapmadim ama normal dogumu isterim hep allah nasip ederse, olumsuz konusanlardan uzak dur , internette video falan izleme sakin.
suda dogumuda dusunebilirsin yada epidural normal dogum diye bir sey var..cok cok kolaylastiriyor normal dogumu diye biliyorum onuda deniyebilirsin.. hem daha cabuk kilo verirsin,artilari cok ama eksileri yok normal dogumun.. Cocugunun ilk dunyaya gelisini goruceksin.. sezaryani at aklindan,,sen farkinda olmadan 7 kat kesiyorlar seni ondan kork bence..uyaninca agrisi sizizindan bahsetmiyorum.
omur boyu sezeryan acısı ceken gormedım abartmayın lufen haa baypas amelıyatı bıle 3 ayda unutuluyor neden bahsedıosunuz allah askına..basindan beri normal dogum taraftariydim
Bunu doktorumda destekleyince
Zor olmasina ragmen normal dogum yaptim...
Ha saglik sorunum olsaydi tabiki sezeryan yapilmasina musaade ederdim.yada son anda bebekle alakali bir komplikasyon olsaydi...
Bunyem kuvvetlidir...benimde bikac dikisim oldu ama zamanla oturada biliyosun ,mesela ben 2 3ncu gun yemek yaptim,mecburen...
Zaten sezeryan olsaydim bakabilecek kimsem yoktu.rabbim dualarimi kabul etti...
Saglik sorunu disinda,sezeryana karsiyim.
Cunku olan arkadaslarim 2 sene bile gecse sizliyor usutunce diyorlar...memnun kalani hic gormedim..
Ama doktorunuzu dinleyin,herhangi bir sorununuz yoksa normal yaparsiniz ztn.
Normalde birgun a ci,veya takibinde 1 ay,
Sezeryanda ömur boyu...
hahahahahhha a nın b nin sezeryan yapması benım ıcın nasıl bır cıkar saglayabılırkı:))))))) yarım ınsan olarak ıdrak edıosunuzda sıze bırsey solerdımde sımdı kk dan uyarı gelır gerek yok anladın sen onu:))))bence normal doğumdan korkup sezeryanı tercih edenler ( sağlık sebeplerinden bahsetmiyorum ) sürekli etraflarındaki hamileleri normal doğumdan korkutup onları sezeryana ikna etmeye çalışıyorlar
bence bu suçluluk psikolojisi, içten içe herkesin yaptığı birşeyden korkmayı sırf bu nedenle yarım anne (kesinlikle katılmıyorum bu deyime) olmayı kendilerine yediremediklerinden kendilerine yandaş arıyorlar
istiyorlar ki herkes onlar gibi korksun ki kendi korkuları normal olsun. içlerine sinsin. diyebilsinler ki herkes korkup sezeryan oluyor.
Bu sebeple sezeryan olmak isteyen ya da sezaryan doğum yapmışları hiç dinleme
adı üstünde 'normal' doğum
ıste anlatmak ıstedıgımı anlayan bır ınsan ...cok mutlu oldum demekkı sorun bende degılmıss:)))birçok doğum görmüş biri olaraktan tavsiyem
ağrı eşiğiniz düşükse normal doğumu önermem
toplumda dolaşan söylentilere inanmayın doğumdan sonra hemen ayağa kalıyorsun durumu
herkes için geçerli bişi değil bünyeden bünyeye değişiyor.Norman doğumdada vajinada kesik açılıyor
yoksa o kadar yerden bebek nasıl çıkıcak
Ama ben kesinlikle sezeryandan yanayım ileride doğumumu sezeryanla gerçekleştirmek isterim
canim yaa senin dogumda zor olmus
ama unutmayacak iste
benimde hala her ani
gece suyumun gelmesinden itibaren aklimda
sükür benim doktorlar ebe hepsi iyidi
hele ebe
hic unutmam
dogurdum
basardin basardin diye bagirmis
herkes Alman orda
cok olayliydi yaa
benim acim coktur suni sancidan dolayi
ama yinede tekrar dogurdam normal derim esi benzeri yok :)
yanim senin cocuk masallah kocaman
benimki daha pek minik
daha 4 bucuk aylik
onunla geciyor zamanim
:)
Evet cok zordu.hastanede bide kayinpederin tehditleri bagirtilari arasnda sancimi cektim...
Deli mi ne doktorla kavga etmis ,ebelere bisi olsun cocuklarima kaninizi akitirim demis....
Doktora alip goturcem gelinimi demis.
Doktorda ben askitom u cok severim...
Onun yeri ayri ama siz bilirsiniz demis.
Esimde izin vermemis babasina.doktordan da ozur dilemis.adam hazir biz evraklari imza etmisken pekala sezeryana alabilirdi,nasilsa kayinpederime de cok kizmisti...
birçok doğum görmüş biri olaraktan tavsiyem
ağrı eşiğiniz düşükse normal doğumu önermem
toplumda dolaşan söylentilere inanmayın doğumdan sonra hemen ayağa kalıyorsun durumu
herkes için geçerli bişi değil bünyeden bünyeye değişiyor.Norman doğumdada vajinada kesik açılıyor
yoksa o kadar yerden bebek nasıl çıkıcak
Ama ben kesinlikle sezeryandan yanayım ileride doğumumu sezeryanla gerçekleştirmek isterim
4 bucuk ay önce normal dogum yaptim
korkulacak sey yok
canin yanacak tabi o zaman dogum yaptigini anlarsin
sezeryan dedigin ameliyat
ne gerek var
hem ayrica normal dogum yap bebek ciksin sonraki rahatlik dünyada esi benzeri yok
ayrica hemen ayaga kalk
ohh mis gibi
sen millete ne bakiyorsun
normal dogum adi üstünde
normal olan o
sezeryan dedigini burada (Almanya) mecburi olmadikca yapmazlar
omur boyu sezeryan acısı ceken gormedım abartmayın lufen haa baypas amelıyatı bıle 3 ayda unutuluyor neden bahsedıosunuz allah askına..
normal dogum yapmıssın tebrık ederım zaten agrı esıgın yuksekmıs ee o halde gerek yok zaten sezeryana..benım anlatamadıgım yada anlamak ıstemeyenler var sanırım..kendıne guvenen ben bu agrıyı cekerım dıyen herkes normal dogum yapabılır yapsında helal olsun..ama agrı esıgı dusuk ınsanlar bos yere normal dogum dıye yıpratmayın kendınızı
hahahahahhha a nın b nin sezeryan yapması benım ıcın nasıl bır cıkar saglayabılırkı:))))))) yarım ınsan olarak ıdrak edıosunuzda sıze bırsey solerdımde sımdı kk dan uyarı gelır gerek yok anladın sen onu:))))
ıste anlatmak ıstedıgımı anlayan bır ınsan ...cok mutlu oldum demekkı sorun bende degılmıss:)))
normal dogum kolaydır..hıc acımıyor.. ohhh gule oynaya doguracaksın mı denmelı kı ınsan cesaretlensın:)))polyanacılıktır bu..
agrı esıgı dusuk bırı olarak sezeryan taraftarıyım..normal dogum dan korkanlar ve buna ragmen normal dogum ısteyenler hıcccccccc kotu dogum hkayelerıne laf atmayın okumayın kardesımmm........ıyı hıkayeyı kım nerden yaratsın sanaa..
canım ben doktor adayıyım
neyin ne oldugunu çok iyi biliyorum gözlerimle gördüğüm şeyi yok sayacak değilim
ilk olarak bu tarz fikir verenlerdende uzaklasabilirsin..
ne sacma birsey, sezaryana tesfik edeni ilk defa goruyorum
her normal dogumda vajinal kesik diye bir sey yok.
annem 3 tane normal dogum yapmis ve hic epizyodomi yapilmamis.
yani korkutmak yerine,morel vermemiz lazim
hem artik dokt6orlar bile daha cok para kazanmayi bir yere birakip zevki sezaryan yapmiyorlar,
heleki ilk dogumu normal olan birine,... sezaryanla dogum yapinca daha cabukmu ayaga kalkiliyor yani
normal dogumda kalkilmiyorda, buda kisiden kisiye degisir,..
yorum yapmak icin yorum vallahi sinir oldum,
canım ben doktor adayıyım
neyin ne oldugunu çok iyi biliyorum gözlerimle gördüğüm şeyi yok sayacak değilim
malesef doktor adayı olduğunuz belli. bugune kadar hasta psikolojisi anlayıp ona göre konuşan düşünceli bir tane doktor görmedim ömrümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?