- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Basın sağolsun cnm üzüldüm.. Doktorun ne kadar ara vermeni söyledi danıştın mı? Sezeryandan sonra bi süre ara vermek daha doğru diye biliyorumTam 2 ay önce bebeğimi 26+2de doğurdum sezeryan ile 2 gün sonra kaybettikbütün testlerimi yaptırdım bebeğimin gelişimi durmuştu temiz çıktı hemen tekrar hamile kalan var mı sezeryan sonrası lütfen mesajlarınıza ihtiyacım var 2. Sezeryanda arası kısa olup sorun yaşamayan var mı hangi doktora gittiniz İstanbuldayım ben bana yol gösterin arkadaşlar
Maalesef doktorlar bu konuda çok tutarsız birisi 3 ay dedi birisi 6 ay birisi katiyen 2 yıl ben napcamı şaşırdımBasın sağolsun cnm üzüldüm.. Doktorun ne kadar ara vermeni söyledi danıştın mı? Sezeryandan sonra bi süre ara vermek daha doğru diye biliyorum
1 yıl nasıl geçerAllah yardimcin olsun.benim bildiğim en az 1 yıl diyorlar ama arkadaşım bebeği 8 aylikken ikinciye hamile kaldı ve anne de bebekte sorun yaşamadı.Şimdi 7 yaşında.
Daha acin çok taze ama ınan bana geçiyor zaman.Ben 5 yıl bekledim kimyasal,düşük, kürtaj yaşadım.sabretmek zor ama Rabbim hayırlısıyla en doğru zamanda nasip eder inan1 yıl nasıl geçer
2 yıl asla düşünme dediBirisi katiyen dedi demişsin canım. Nasıl yani hamile kalma diyen mi oldu? Çok şaşırdım neden ki?
Tam 2 ay önce bebeğimi 26+2de doğurdum sezeryan ile 2 gün sonra kaybettikbütün testlerimi yaptırdım bebeğimin gelişimi durmuştu temiz çıktı hemen tekrar hamile kalan var mı sezeryan sonrası lütfen mesajlarınıza ihtiyacım var 2. Sezeryanda arası kısa olup sorun yaşamayan var mı hangi doktora gittiniz İstanbuldayım ben bana yol gösterin arkadaşlar
Rabbim sağ salim kucağına alMayı nasip etsin canım çok teşekkür ederim desteğin içinCanim Allah yardimcin olsun.. ben de gecen yil 8. Ayimda bebegimin kalbi durmasi nedeni ile sezaryen oldum.. cok zor gercekten seni cok iyi anliyorum.. ben cok beklemek istemedim ama olmadi. Suan 2 aylik hamileyim Allah nasip kismet ederse.. ben 1,5 sene sonra hamile kalmis oldum ama bircok tanidigim var sezaryen olup 2 3 ay sonra hamile kalan.. zaten 2 ay gecmis hic uzme kendini ve korunma. Allaha tevekkul et hayirli zamanda nasip etsin insallah
Tam 2 ay önce bebeğimi 26+2de doğurdum sezeryan ile 2 gün sonra kaybettikbütün testlerimi yaptırdım bebeğimin gelişimi durmuştu temiz çıktı hemen tekrar hamile kalan var mı sezeryan sonrası lütfen mesajlarınıza ihtiyacım var 2. Sezeryanda arası kısa olup sorun yaşamayan var mı hangi doktora gittiniz İstanbuldayım ben bana yol gösterin arkadaşlar
canim oncelikle basin saolsun allah sabir versin.bu konu hakkinda iki gun once duydugum biseyi anlaticam ben kendim muayne olmaya gittigimde doktorum kendisi soyledi kadin bebegini sezeryanla dogurduktan 2 ay sonra hamile kalmis suan kucagindaki 7 aylik karnindaki 5 aylik bende dedimki dikisleri yirtilmaz mi ya nasil olacak o dedim bisey olmaz dedi doktorum suan devam edio kadin dogurma yolundaTam 2 ay önce bebeğimi 26+2de doğurdum sezeryan ile 2 gün sonra kaybettikbütün testlerimi yaptırdım bebeğimin gelişimi durmuştu temiz çıktı hemen tekrar hamile kalan var mı sezeryan sonrası lütfen mesajlarınıza ihtiyacım var 2. Sezeryanda arası kısa olup sorun yaşamayan var mı hangi doktora gittiniz İstanbuldayım ben bana yol gösterin arkadaşlar
Doktor mu bişey olmaz dedicanim oncelikle basin saolsun allah sabir versin.bu konu hakkinda iki gun once duydugum biseyi anlaticam ben kendim muayne olmaya gittigimde doktorum kendisi soyledi kadin bebegini sezeryanla dogurduktan 2 ay sonra hamile kalmis suan kucagindaki 7 aylik karnindaki 5 aylik bende dedimki dikisleri yirtilmaz mi ya nasil olacak o dedim bisey olmaz dedi doktorum suan devam edio kadin dogurma yolunda
Sizde miBana doktorum 5. Ay bekle sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti.
Sizde mi kaybettinizBana doktorum 5. Ay bekle sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti.
Sizde mi
Sizde mi kaybettiniz
Başınız sağolsun şu an bi bebeğiniz var mıEvet kalbinin sol tarafı gelişmemişti. 5. Ayda gebeliği sonlandırdık.
Başınız sağolsun şu an bi bebeğiniz var mı
Canım inşAllah sağ salim kucağına alırsın yavrunu tek duam bu senin için.. benim rahim uzunluğum çok normal rahim ağzım kapalı suyum güzel ama bebeğe kan gitmiyormuş 24. Haftada kalmış gelişimi gözetim altında kalacaktım doğuma kadar ama nstler bozuk çıkmaya başladı bebeğin kalp atışları düzensizleşti acil sezeryan oldum bütün testlerimi yaptırdım pıhtılaşma çıkmadı herşey temiz çıktı26. Haftada doğmasını sebebini neye bağladılar bu arada. Rahim ağzı yetmezliği falan miydi? gelişimi durdu demişsin. Gelişimi durmasını sebebi için bir şey söylediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?