- 26 Mayıs 2015
- 60
- 28
- 38
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
merhaba bende 30.haftamda sezeryan doğum yaptım bebeğimi kaybettim doktorum 6 ay bekle dedi başka bir doktor 1yıl dedi o zaman nasıl beklerim nasıl zaman geçer dayanmam diyordum şimdi 1ay sonra 1yılı dolduracağım zaman çok çabuk geçiyor seni çok iyi anlıyorum bende çok araştırdım sürekli karar degiştirdim ama 6.aydan sonra korunmayı bıraktım geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu ay hamile kalırım şimdi diyorum iyi ki beklemişim çünkü vücudun rahmin toparlanmaya ihtiyacı var yeni gebeliğin sağlıklı olması için sabret 6ay kadar sonra korunmayı bırakCanım inşAllah sağ salim kucağına alırsın yavrunu tek duam bu senin için.. benim rahim uzunluğum çok normal rahim ağzım kapalı suyum güzel ama bebeğe kan gitmiyormuş 24. Haftada kalmış gelişimi gözetim altında kalacaktım doğuma kadar ama nstler bozuk çıkmaya başladı bebeğin kalp atışları düzensizleşti acil sezeryan oldum bütün testlerimi yaptırdım pıhtılaşma çıkmadı herşey temiz çıktı
Merhaba yazınızı okudum sanırım sizde erken hamile kalmışsınız bende kaybettim yavrumu kaç ay sonra kaldınız sezeryan sonrası.. Bi sıkıntınız oldumu durumunuzu merak ettim morel çok ihtiyacımız var biz melek annelerininCanım çok geçmiş olsun. Ben de geçen sene nisan ayında 6.5 aylık bebeğimi suyum bitmesi nedeniyle kaybettim. Benim de testlerim ve bebeğin pataloji sonucu temiz çıkmıştı. Bana 6 ay korun dediler.sonra şimdiki doktoruma gittim ağustos ayında .yani 3 ay sonra. Bana gerek yok beklemene dedi ve çok şükür hamile kaldım o ay.korkular hep oldu ve oluyor malesef. Bişeyı yaşıyacağımız varsa engel olamıyoruz malesef.allah en hayırlı zamanda nasip etsin. Bizlere de sağlıkla kucağımıza alıp,büyütmeyi inşallah
Merhaba yazınızı okudum sanırım sizde erken hamile kalmışsınız bende kaybettim yavrumu kaç ay sonra kaldınız sezeryan sonrası.. Bi sıkıntınız oldumu durumunuzu merak ettim morel çok ihtiyacımız var biz melek annelerinin
Bana 4 ay dolunca izin verdiler cnm üstelik sıradan bi doktor değil profasör ve perinatolog doktorumMerhaba yazınızı okudum sanırım sizde erken hamile kalmışsınız bende kaybettim yavrumu kaç ay sonra kaldınız sezeryan sonrası.. Bi sıkıntınız oldumu durumunuzu merak ettim morel çok ihtiyacımız var biz melek annelerinin
Maşallah size.. Darısı başımıza İnşallahCanım ben sezeryan olmadım normal yolla aldılar kaybettiğim bebeğimi. 3 ay sonra hamile kaldım 24 günlük anneyim şimdi şükürler olsun. Sen sezeryan oldun sanırım. Sezeryanda hemen izin verirler mi bilmiyorum. Geçmiş olsun çok
Tam 2 ay önce bebeğimi 26+2de doğurdum sezeryan ile 2 gün sonra kaybettikbütün testlerimi yaptırdım bebeğimin gelişimi durmuştu temiz çıktı hemen tekrar hamile kalan var mı sezeryan sonrası lütfen mesajlarınıza ihtiyacım var 2. Sezeryanda arası kısa olup sorun yaşamayan var mı hangi doktora gittiniz İstanbuldayım ben bana yol gösterin arkadaşlar
Tam 2 ay önce bebeğimi 26+2de doğurdum sezeryan ile 2 gün sonra kaybettikbütün testlerimi yaptırdım bebeğimin gelişimi durmuştu temiz çıktı hemen tekrar hamile kalan var mı sezeryan sonrası
lütfen mesajlarınıza ihtiyacım var 2. Sezeryanda arası kısa olup sorun yaşamayan var mı hangi doktora gittiniz İstanbuldayım ben bana yol gösterin arkadaşlar
Tam 18 ay sonra gebe kaldim ben gebe kalamadim dogumdan 4 ay sonra denemeye basladikŞuan bende bu sorunun cevabını arıyorum üç ay oluyor bebeğimi doğumdan sonra kaybettim, sen ne kadar süre sonra tekrar gebelik düşündün bana yardımcı olur musun
Bende deneyelim diyorum ama korkuyorum sezeryan ya bi sıkıntı olur mu ola ki hamile kalırsamTam 18 ay sonra gebe kaldim ben gebe kalamadim dogumdan 4 ay sonra denemeye basladik
Allah sabır versin çok zor cok iyi anlıyorum seni, tesellisi yok bu acının, benim doktorum hiç beklemene gerek yok hiç bişe olmaz dedi, bunu bilmek bile o kadar mutlu etti umut oldu ki bana, kontrollere devam ediyorum sezeryana bağlı olarak istmosel olmus onun için ameliyat olmam gerekiyormuş sorunsuz sağlıklı bi gebelik için, hiç moralini bozma güzel bi doktor bul kendine kontrole git ondan sonra hiç beklemene gerek yok, bir yıl demek kolay ama bizim için bir gün bile geçmek bilmiyor, doktorum hiç bir şey olmaz korunma bekleme dedi,Bende bebegimi 27/6 olarak sezeryan ile 18 ocakda dogurdum gelisim geriligi akim kaybi oldugu icin sonra bebekde akcigerde kan sizmasi uzerine 4 gun sonra kaybettim doktor 1 yil korun dedi ne yapacam bilmiyorum cok uzun geliyor yardim edermisiniz banada lutfennn
Ben vanda oturuyorum hic guvendigim doktor yok ve cok korkuyorum o kadar özlüyorum ki cennet kokulumu hemen olsun istiyorum bazende ya yine sorun yasarsam diyorum 2 ay olcak nerdeyse sezeryan olali siz gebesiniz galibaAllah sabır versin çok zor cok iyi anlıyorum seni, tesellisi yok bu acının, benim doktorum hiç beklemene gerek yok hiç bişe olmaz dedi, bunu bilmek bile o kadar mutlu etti umut oldu ki bana, kontrollere devam ediyorum sezeryana bağlı olarak istmosel olmus onun için ameliyat olmam gerekiyormuş sorunsuz sağlıklı bi gebelik için, hiç moralini bozma güzel bi doktor bul kendine kontrole git ondan sonra hiç beklemene gerek yok, bir yıl demek kolay ama bizim için bir gün bile geçmek bilmiyor, doktorum hiç bir şey olmaz korunma bekleme dedi,
Korkunuz cok normal, bende korkuyorum doğal olarak aynı şeyleri yaşamaktan, ve hamilelikte hiç problem yoktu doğduktan sonra oldu, yok hamile değilim bende, iki hafta ya kadar ameliyat olacağım ondan sonra korunmayı bırakcaz, 5 ay oldu bebeğimi kaybedeli, sor soruştur illa vardır işini düzgün hakkı ile yapan bi doktor, bende ilçede oturıyorum ile gidip geliyorum doktora özeline gidiyorum doktor prof aynı zamanda da üni hastanesinde doktor,, sende bi git muayene ol yaran da sıkıntı var mı yok mu ikinci gebelik düşünüyorum de, ondan sonra denemeye başlarsınız, bu süre içinde de İnş bi doktor bulursun, ben yeni yeni kendimi topladım psikolojik çökmüştüm resmen cok zor bi acı allah sabrımızı versin, hiç geçmez sanırdım ama bak beş ay olmus, zaman geçiyor ama ben hala yavrumu doğurduğum gündeyimBen vanda oturuyorum hic guvendigim doktor yok ve cok korkuyorum o kadar özlüyorum ki cennet kokulumu hemen olsun istiyorum bazende ya yine sorun yasarsam diyorum 2 ay olcak nerdeyse sezeryan olali siz gebesiniz galiba
Haklisin ama bilmiyorum ne yapacagimi beklemek sanki iyi gelecek tabi acisi cok kotu doguracagim gunu bekliyorum sanki halen karnimda kipirdiyor bazsn agrim olmadigi zaman dogurmadim saniyorum sanki halen karnimda oysa ne az kalmis dogumunaKorkunuz cok normal, bende korkuyorum doğal olarak aynı şeyleri yaşamaktan, ve hamilelikte hiç problem yoktu doğduktan sonra oldu, yok hamile değilim bende, iki hafta ya kadar ameliyat olacağım ondan sonra korunmayı bırakcaz, 5 ay oldu bebeğimi kaybedeli, sor soruştur illa vardır işini düzgün hakkı ile yapan bi doktor, bende ilçede oturıyorum ile gidip geliyorum doktora özeline gidiyorum doktor prof aynı zamanda da üni hastanesinde doktor,, sende bi git muayene ol yaran da sıkıntı var mı yok mu ikinci gebelik düşünüyorum de, ondan sonra denemeye başlarsınız, bu süre içinde de İnş bi doktor bulursun, ben yeni yeni kendimi topladım psikolojik çökmüştüm resmen cok zor bi acı allah sabrımızı versin, hiç geçmez sanırdım ama bak beş ay olmus, zaman geçiyor ama ben hala yavrumu doğurduğum gündeyim
Cok zor neler yarım neler, herseyi hazırdı yavrumun, her gece uyanıp beşiğine bakıyordum orda hayal ediyordum, sadece doğum anında gördüm, ne kucağıma aldım nede evime getirebildim, o hastaneden cıktığım günü hiç unutamıyorum alakh kimseye yaşatmasın, karnım kaldı biraz, halen karnımda sanıyorum bende, erken değil bence git kontrol ol varsa ufak tefek sıkıntılar onları halledersin muayene olursun, bak ben hemen düşündüm ama rahim ağzı yarası istmosel falan cıktı beş ay geçtiHaklisin ama bilmiyorum ne yapacagimi beklemek sanki iyi gelecek tabi acisi cok kotu doguracagim gunu bekliyorum sanki halen karnimda kipirdiyor bazsn agrim olmadigi zaman dogurmadim saniyorum sanki halen karnimda oysa ne az kalmis dogumuna
Haklisin belki de ama cok korkuyorum ya bisey cikarsa diye birde ilcede oturuyorum kafayi dagiltmak icin is basvurusu yaptim calismayi bekliyorum insallah olurda calisirim biraz kafam dagilir ben kuzumu 5 defa gordum 4 gun yasadi sutumu sagip verdim rabbim insallah tekrar nasip eder allahim insallahhhCok zor neler yarım neler, herseyi hazırdı yavrumun, her gece uyanıp beşiğine bakıyordum orda hayal ediyordum, sadece doğum anında gördüm, ne kucağıma aldım nede evime getirebildim, o hastaneden cıktığım günü hiç unutamıyorum alakh kimseye yaşatmasın, karnım kaldı biraz, halen karnımda sanıyorum bende, erken değil bence git kontrol ol varsa ufak tefek sıkıntılar onları halledersin muayene olursun, bak ben hemen düşündüm ama rahim ağzı yarası istmosel falan cıktı beş ay geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?