Sezeryan ile bebeğimi kaybettim

Benim hiç bişeyim nasip olmadı yavruma çalışmak gerçekten iyi gelir bende iznim bitti işe başladım bir ay oluyor ister istemez kafam dağılıyor, ben hemen hamile kalmak istediğim için kontrollere gidiyorum, sen biraz zaman tanıyabilirsin kendine, ben psikiyatri ye de gittim destek aldım ilk zamanlar, ama şimdi iyyim ilaç falan kullanmıyorum

Aynen insallah us olurda bakalim.nasip oda artik cok zor allahdan ben bisey almamistim banada doktorum git dedi psikiyatri o bile bana cozum olmaz diye gitmedim istiyorum ama cok korkuyorum

Aynen insallah us olurda bakalim.nasip oda artik cok zor allahdan ben bisey almamistim banada doktorum git dedi psikiyatri o bile bana cozum olmaz diye gitmedim istiyorum ama cok korkuyorum
Bende ilk öyle dedim, psikiyatri napacak ki bana, acım geçmez tesellisi yok dedim ama verdiği ilaçlar düşündürmedi hiç bişeyi, konusmuyordum kimseyle hep beynimle alıp veriyordum bunlar geçti ilaç kullandıktan sonra, benim doğuma az kaldığı için herşeyi hazırdı, onu kaybedeceğim hiç aklıma gelmezdi

Senin acin cok buyukmus ya rabbim kimseye gostermesin zor ben hic bisey almadim daha kucuk diye biraz orgusu bir iki yorgona vardi onlarida ailem kldirdi beni en cok zorlayan sutu sagip vermek ve kaybedince o sutun cekilmesiydi cok aci cektim ve tabi insanlarin yavrusunu kaybetmis yazik gunah demesiydi

Sütüm geldikçe ağladım, dua ettim gelmesin artık diye, ben ağladım sütüm ağladı, şu an bile kötü oluyorum aklıma geldikçe, insanlar zor deyip geçiyor ama tarif edilecek gibi bile değil

Sut apayri bir aci benumde oyleydi canim aciya aciya sagdim kuzum icsn diye kanadi kanla sagdim ams yine sifa olmadi yavrums
Senin acin benimkinden cok buyuk herseyi hazir olmasi yikmis cok aci rabbim bize yardim etsin oyke aci ki

Sut apayri bir aci benumde oyleydi canim aciya aciya sagdim kuzum icsn diye kanadi kanla sagdim ams yine sifa olmadi yavrums
Senin acin benimkinden cok buyuk herseyi hazir olmasi yikmis cok aci rabbim bize yardim etsin oyke aci ki
Herseyini ne heveslerle hazır etmiştim, ama gel gör ki iki saatin içinde herseyi toplamış kaldırmışlar, eve gider gitmez beşiğine koştum burda mı dedim, beşik yok kıyafetler yok ona ait hiç bir şey yok sadece sezeryan izim var oğlumdan kalan

Kurban olayim ya benimde oyle birde agri olunca fark ediyim oglum yok oyle dayanilmazki cocuk operken kokularini icime cekerek opuyorum canim aciya aciya biri cocugun var mi diyince icim kaniyor yok diyemiyorum

Kurban olayim ya benimde oyle birde agri olunca fark ediyim oglum yok oyle dayanilmazki cocuk operken kokularini icime cekerek opuyorum canim aciya aciya biri cocugun var mi diyince icim kaniyor yok diyemiyorum
Ben cok severdim cocukları bebekleri, ama şimdi buz gibi oldum yaklaşamıyorum, doğum yapan arkaşadaşlarım var yanlarına gidemiyorum, hamile görmek bebek görmek canımı cok yakıyor

Ben cok severdim cocukları bebekleri, ama şimdi buz gibi oldum yaklaşamıyorum, doğum yapan arkaşadaşlarım var yanlarına gidemiyorum, hamile görmek bebek görmek canımı cok yakıyor
Bende oyleyim esimin kuzeni hamile alt katimda oturyo onu her gordugum agliyorum istemsiz bebegimi o kadar cok ozluyorum bugun yine gunlerden o acisi ilk gun gibi 56 gun oldu yavrumu kaybedeli oysa 30 gun kalmisti dogmasina ah yarabbim evlat acisi ne zormus iliklerime kadar aciyor gozyasim bitti akmiyor ne olur gucunu ver yalvaririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…