sezeryanla doğum yapanlar kaç kilo verdiniz

filizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
190
1
96
Ankara
slm herkese 52 gün önce sezeryanla doğum yaptım hamilelikte 20 kilo aldım ve şuan 17 kilosunu verdim herhangi bişede yapmadım diyet spor vb fakat göbekte sarkma var biraz bunun için ne yapabilirim
korse kullanıyormusunuz
siz ne alemdesiniz?

ne alemde olalım 4 yıl oldu dogum yapalı bide sigara bıraktım bak kilo ile ilgili sayfam var moralim bozuk anlıcagın...

40 gün oldu sezeryanla doğum yapalı, hamileyken 6 kilo almıştım. şuan itibariyle 8 kilo verdim. herhangi bir rejim yapmadım. karın sarkması bende de var melesef. 2 ay sonra mekik aletiyle spora başlicam. muhtemelen toparlanırım.

nasıl verdın yaa valla b ravo.ben de"21 kg aldım ve sadece 8 kg verebıldım 13 kg fazlam var delırıcem valla.ben bır anda verenlerın ödemı varmış dıye duşunuyorum öderm mı gıttı acaba senden.benım pek şişim yoktu dırekt kılo yaptım sanırım,of ooooooof.

demekki ödemmiş bi anda gittiğine göre zaten 4 kilosu bebek sonra eşi suyu ...bi 10 kilo gitti doğumda galiba 2 hafta da 7 kilo verdim 3 4 kilo bi fazlalık var ama o gitmez galiba göbek ve basenler genişledi önceden 36 beden giyodum şimdi 38 40 bi 2 kilo daha gitse bişe yok..

Benimde 40 gün oldu doğum yapalı. 20 kilo aldım. 7 kilosunu doğumda verdim. 4 kiloda evde verdim. Daha 10 kilo fazlalığım var. Şuan 69um.

Bende 58le hamile kaldım toplam 8kilo aldım 7kilosu doğumda gitti 1kilosuda sonra gitti şu an bebeğim 3aylık ama göbek kaldı ve dahada kilo veremiyorum bu göbek nasıl gitcek bilmiyorumkafamçokkarıştı

vallahi kızlar bende 48 kiloyla hamile kaldım 20 kilo aldım hamilelik sırasında sezeryandan hemen sonra 8 kilo verdim sonraki bir ay içersindede 8 kilo verdim şuan 52 kiloyum boyumda 1.65 fakat zayıf oldugum halde yinede ayva göbek kaldı ve ben çok rahatsızım görüntüden ne yapmam gerek bilemiyorum mekiktede yapmak istemiyorum şu sıra sonuçta ameliyat yani sayılır cesaret edemiyorum ne yapmam gerek bir fikri olan varmı

cnm benimde doğumdan sonra gitti kilolarım şimdi eski kilomdayım 10 kilo aldım ztn

iki ay önce dogum yaptim..yaklasik 16 kilo aldim ve iki ayda 14 kilosunu verdim..simdiyse egzersizlere basladim..siki diyet yapamiyorum ama yediklerimede dikkat etmeye calisiyorum..arkadaslar dogum sonrasi vücudun tam anlamiyla toparlanmasi iki yil sürer..o yüzden cokta acele etmeyin..ama karin egzersizleride cok önemli..ben korse kullanmiyorum..göbegin sarkmasina neden oluyor..icinde karin kaslari calismiyor..bana doktorum devamli yüz üstü yatmami önermisti..

56 yla hamile kaldım 10 kilo aldım doğumdan sonra 58 kiloydum şimdi 58-59 arası gidip geliyorumm ilk doğumumdan 4 kilo fazlalığım var 3 kilo versem yetecek ama önümüz kış zaten pek umudum yok açıkçasıııkaydirigubbakcemile2

slm kızlar ALLAH bağışlasın bebişlerinizi bebn birbuçuk yıl arayla 2 doğum yaptım sezeryanla 40kından sonra korse giyebilirsiniz tek çözümü mekik çekmek başka çaresi yok benim şuan tek problemim karın çatlakları önerilerinizi bekliyorum

slm kızlar bende doğum yapalı 7 buçuk ay oldu 10 kilo almıştım hamilelikte doğumdan çıktığımda 5 kilom gitmişti sonraki 10 gün içinde diğer 5 kiloda kendiliğinden gitti
yani hiç kilom kalmadı eski pantolonlarımı giyebiliyorum
karın sarkması bendede vardı eyvah gitmez bu dedim ama kaslar kendini toparlıyor 3 ayda falan
bu arada ilk 6 ay falan mekik önermiyorlar haberiniz olsun zaman en iyi ilaç bekleyin bence

hamilelikte 22 kilo almıştım bebeğim 4 buçuk aylık 20 kilo verdim malesef eski kiloma dönmeme 2 kilo kaldı ama ben istemiyorum.bu gidişle dönerim.sürekli kilo veriyorum ben.çok zayıftım zaten istemiyorum.göbeğimde hafif bir sarkma var yinede bek belli değilsede ben fark ediyorum eski hali gibi değil.spor yapıcam ama kilo veririm diye korkuyorum.

12gun oldu dogum yapalı 14 kılo almıstım 7 sı gıttı 7 sı kaldı bakalım o nezaman gıdecek :sinifsinif:

Back
X