- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi istanbul454
-
Bak çarpıldın yazarkentam 20 sayfa okudum ve size hak verdim kesin sizden hoşlanıyosçzhslsjslshaö
Bak çarpıldın yazarken
Benimde çocukluk arkadaşım geçen numaramı istedi oha kesin bana aşık hatta evlenme teklifi edecekneticede bakış atan aşıksa no isteyen abovvvv
Hohohasen gelinlik modellerine bakmaya başla
20 sayfa okudum
De ki ne anladın
Adam aşık hem de kütükkör
Boşuna okuma henüz elle tutulur bir sebep bulamadıkIkinci sayfadayim daha, allasen soyle eger her sayfada uc kere sezgilerim guclu’den baska bir sey yoksa okumayayim
Konu sahibi bence de size asik.. asik olmasa cocugu esinizin kucagindan almazdi.. gelecek sefere cocugu esinizin kucagindan alirken bir ayaginin ucuyla haliya desen ciziyorsa kesin size acilacak demektir.. uc vakte kadar dort cikti falinizda, hayirlisi..
20 sayfayı da okuIkinci sayfadayim daha, allasen soyle eger her sayfada uc kere sezgilerim guclu’den baska bir sey yoksa okumayayim
Konu sahibi bence de size asik.. asik olmasa cocugu esinizin kucagindan almazdi.. gelecek sefere cocugu esinizin kucagindan alirken bir ayaginin ucuyla haliya desen ciziyorsa kesin size acilacak demektir.. uc vakte kadar dort cikti falinizda, hayirlisi..
Hemen o konuyu bulup okumalıyımKizlar bi kadin vardi burda kuzeni onu dus alırken izlemişmiş falan asikmiymislar neymisler ve biz saatlerce dalga geçtik. Nuri alconun kapı arasındaki bakışlarını foto olarak paylaştık falanama oyle boyle değil 4 gün bağlandık ona gore devam edin derim. Bu kızı biri bizi sinamasi icin gonderdi herhalde
Valla banlanma rekorları kırmıştık galibaHemen o konuyu bulup okumalıyım
Valla ben olsam eğer eminsem eşimle paylaşırdım, davranışları vs beni rahatsız ediyor derdim.evliyim. yakınımız olan birinin ilgisini üzerimde görüyorum. sezgilerim doğruysa eğer. onun bulunduğu ortamlarda nasıl davranacağımı şaştım. umutlanmaması için. evli olduğumu biliyor kendide evli. nasıl biliyorsunuz demeyin. belli ediyor. etraftan da anlaşılacak diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?