sezgilerim doğruysa

tam 20 sayfa okudum ve size hak verdim kesin sizden hoşlanıyosçzhslsjslshaö

ayy baya komiksiniz bu adam sizin bu kadar yakınınızsa büyük ihtimal çocuğu da yeğeni gibi görüyordur. hatta mesafeli biri olduğunu düşündüm çocuğu sizden değil eşinizden aldığı için.

dinlediği müzikten size ne belki eşine gönderiyor?

adam sizden hoşlanmıyorsa da siz boş değilsiniz bence elin adamını öyle kesip bakışlarında anlam aramak falan. herkes bir değişik.

tam 20 sayfa okudum ve size hak verdim kesin sizden hoşlanıyosçzhslsjslshaö
Bak çarpıldın yazarken
Benimde çocukluk arkadaşım geçen numaramı istedi oha kesin bana aşık hatta evlenme teklifi edecek neticede bakış atan aşıksa no isteyen abovvvv

20 sayfa okudum
De ki ne anladın
Adam aşık hem de kütükkör

Ikinci sayfadayim daha, allasen soyle eger her sayfada uc kere sezgilerim guclu’den baska bir sey yoksa okumayayim

Konu sahibi bence de size asik.. asik olmasa cocugu esinizin kucagindan almazdi.. gelecek sefere cocugu esinizin kucagindan alirken bir ayaginin ucuyla haliya desen ciziyorsa kesin size acilacak demektir.. uc vakte kadar dort cikti falinizda, hayirlisi..

Boşuna okuma henüz elle tutulur bir sebep bulamadık

20 sayfayı da oku
Sezgilerim okuyacağını söylüyor

Bir yakinimin benimle ilgilendigimi sezsem ve eger benim ona ilgim yoksa o kendi capinda takilmakla kalir, benim birsey yapmama gerek kalmaz. Cunku bilirim ki ben istemedikce kimse bana bir sey yapamaz. Cok ileri giderse de haddini bildiririm.
O ilgi gosterir ve ilgisine de karsilik bulursa devam eder ancak.
Anladigim kadariyla adam flortoz biri. Flort etmeyi seviyor. Boyle tipler evdeki eslerine hodukken disaridaki kadinlara nazik olabiliyorlar. Adami diyelim ki size ilgisi var, siz de fark ettiginiz halde adamin ilgisine bir sey yapmazsaniz adam her seferinde bir tık ileri gider. Sizin de ilgi gosterilmesi hosunuza gidiyor sanirim ki biraz bu duruma sessiz kalmissiniz. Ayni ortamlarda bulunmak durumunda olsaniz bile mesafeli kalabilirdiniz. Adama kayitsiz kalabilirsiniz. Sadece isinize yogunlasabilirsiniz hatta onu takmamak ona verilecek en buyuk ceza olur. Bir sure sonra ilgisine cevap goremeyince kendine baska avlar arayacaktir.
Ozetle sunu soyleyim benim birine ilgim yoksa karsimdaki amuda kalksa sokmez.

Son düzenleme:
Bi insanı bu şekilde zan altında bırakıyor olmanız çok üzücü. Bazı insanların kişilikleri böyledir takılırlar laf atarlar filan adam espri yapıyor laf atıyor diye size aşık olabilir mi?

Aynen bazı erkekler kendi karılarına öküz gibidir ancak diğer bayanlara mavi boncuk dağıtırlar Konu sahibi de o kişiye karşı boş değil ki adamın her hareketini yorumlamış (ör: kapıyı açtım selam vermedi sanki kavga etmişiz gibi vs..vs..).Belki de adamın karakteri bu samimi davranıyo bence işinize bakın böyle senaryo üretmeyin kafanızdan

Kardes kızma da ortada birşey yok
Merak etme burayı okuyunca senin olduğunu kimse anlamaz millet en özelini yazıyor
Başka şeyleri yazacaksan yaz meraklandık sana inanmak isteriz
Sadece bunlarsa eğer ortada fol yok yumurta yok haberin ola

pardon da siz de konunuz da bi tuhafsınız dediğinize bakılırsa biz akşamq kadar erkeklerle aynı ortamdayız iş yerinde kimse kimseyle muhatap olmasın böyle paranoyaklık mı olur

Kizlar bi kadin vardi burda kuzeni onu dus alırken izlemişmiş falan asikmiymislar neymisler ve biz saatlerce dalga geçtik. Nuri alconun kapı arasındaki bakışlarını foto olarak paylaştık falan ama oyle boyle değil 4 gün banlandık ona gore devam edin derim. Bu kızı biri bizi sinamasi icin gonderdi herhalde

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen o konuyu bulup okumalıyım

Valla ben olsam eğer eminsem eşimle paylaşırdım, davranışları vs beni rahatsız ediyor derdim.
Kocamıda yanımdan ayırmazdım aynı ortama girmek zorunda kalsak ki zaten o tarz bir durumda eşim yanımdan ayrılmazdı.
Neden size laf soktuğunu yada itafta bulunduğunu ve bunu kendinize yorduğunuza anlam veremedim bu konuda kuruntu da yapıyor olabilirsiniz.

Ben size inanmayı seçiyorum çünkü kadınlar normal bakışla,ilgi duyacak bakışı ayırt edebiliyorlar diye düşünüyorum.

Günahını almak gibi olmasın ama muhtemelen bu kişi eşinizin erkek kardeşi olmalı.

Kişi size alenen adım atmadan daha doğrusu rahatsızlık vermeden böyle birşeyi eşinizle paylaşmanız hoş olmaz..böyle birşey kondurmak istemez diye düşünüyorum..eşinize "x'e gıcık kapıyorum sürekli beni bozmaya çalışıyor hazetmiyorum ondan.onunla aynı ortamda olmak istemiyorum" minvalinde birşeyler söyleyebilirsiniz..herkes herkesi sevmek zorunda değil..eşinizin garibine gitmez böyle bir cümle.

Facete paylaşımlarınızı özel seçeneği ile işaretlerseniz sadece "sizin seçmiş olduğunuz kişilere gözükür" paylaşımlarınız..

Artık o kadar pis bir yer oldu ki dünya daha doğrusu insanlar edep,haya kalmadı..insanlar ilgi duyarken akrabaymış,evliymiş gibi şeyleri önemsemiyorlar.nefs herşeyin önünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…