- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
- Konu Sahibi istanbul454
-
teşekkür ederim. Allah a emanet olunPardon da kime sordunuz acaba? Hepimizin zekasını sorguladınız . Kalsın tabi zekam bana. Alay edilen birşey yok. Kuyuya bir taş attınız 40 akıllı çıkarsın diye uğraşıyorsunuz. Allaha emanet olun siz sezgilerinizle kalın.İnşallah ilerde başınıza bir dert açmazlar.
Benim adıma dilemeyin rica ediyorum :)))) :*tamam troll olmayan gerçek hanımefendi şimdi artık konuyu saptırmaktan ve insanları banlatma amacından başka bi amacınız olduğunu gösterip asıl mevzuyu bizimle paylaşacakmısınız?? Hepimizin adına sizden özür diliyorum ve heycanla sizi dinliyorum???
eşim çocuğu ne zaman kucağına alsa hemen gelip cocuğu elinden almaya çalışıyor sevmek için. bu şüphelerden sadece biri
yaa bi durun tam anatıcaktııBenim adıma dilemeyin rica ediyorum :)))) :*
Biz daha çok sizin sezgilerinizi sezmemizi beklediğiniz için sinirleniyoruz.çok zekisiniz. umarım alay ederek egonuz tavan yapmıştır.
yaa bi durun tam anatıcaktıı
neyse anlatmıycak heralde özürlerimizi geri aldım
genelde bulunduğumuz ortamlara gelmeye çalışıyor. geçenlerde görünmüyorlar nerdeler diye eşine sormuş vetamam troll olmayan gerçek hanımefendi şimdi artık konuyu saptırmaktan ve insanları banlatma amacından başka bi amacınız olduğunu gösterip asıl mevzuyu bizimle paylaşacakmısınız?? Hepimizin adına sizden özür diliyorum ve heycanla sizi dinliyorum???
çocuğu severken de bana bakıp duruyor. benim bulunduğum ortamlarda çoğu kez herkese yapıyomuş gibi ikramlarda bulunuyor. eşimin gidemediği durumlarda onlarla biyere gitsem müzikler hep aşk şarkıları çalıyor. tamam dinleyebilir normal ama süphelerim olduğu için. vardığımızda eşime haber verecem tam telefonu elime aldım aramadıysan ben haber veririm diyorneyse anlatmıycak heralde özürlerimizi geri aldım
Zekamıza hakaret etmeseler onlar da sevimli aslındaBugün de eğlendik sağolsunlar
Bunların hiiiiiiiiiiiiiiiiççççç biri size özel bir durumu olduğunu göstermiyor. Hepsi normal şeyler. Tedavi olun.genelde bulunduğumuz ortamlara gelmeye çalışıyor. geçenlerde görünmüyorlar nerdeler diye eşine sormuş ve
çocuğu severken de bana bakıp duruyor. benim bulunduğum ortamlarda çoğu kez herkese yapıyomuş gibi ikramlarda bulunuyor. eşimin gidemediği durumlarda onlarla biyere gitsem müzikler hep aşk şarkıları çalıyor. tamam dinleyebilir normal ama süphelerim olduğu için. vardığımızda eşime haber verecem tam telefonu elime aldım aramadıysan ben haber veririm diyor
genelde bulunduğumuz ortamlara gelmeye çalışıyor. geçenlerde görünmüyorlar nerdeler diye eşine sormuş ve
çocuğu severken de bana bakıp duruyor. benim bulunduğum ortamlarda çoğu kez herkese yapıyomuş gibi ikramlarda bulunuyor. eşimin gidemediği durumlarda onlarla biyere gitsem müzikler hep aşk şarkıları çalıyor. tamam dinleyebilir normal ama süphelerim olduğu için. vardığımızda eşime haber verecem tam telefonu elime aldım aramadıysan ben haber veririm diyor
kızlar itiraf edin çok eğlendik : )) bu arada bazı yorumlara kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyorum, çalışıyorum 9 kişi var ortamda malum biri kendisine aşığım falan sanar :)))
Ay yazmayım diyorum şişecem yeminle.madem süphelerin var eşinin olmadığı yere onunla neden gidiyosunuz ?
Alabilir niye almasin. Seviyor demekki çocuğunuzu? Ya biseyler gizliyorsunuz ya da dupeduz sacmaliyorsunuz. Kayınpederim de benden alıyor çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?