Sicakkanli elti

Merhaba hanimlar. Kismetse yaza dugunum olacak. Akil danismak istedigim bazi seyler var. Nisanlim ve ailesi nisanlima aldiklari evde oturuyorlar simdilik. Dugunden sonra kira icin maddi imkanlari yetmezse kardesinin dugunune kadar ya bizimle yada abisinde kalacaklar. Abisinin evleri 5-10 dakkalik mesafede. Herkes eltisinin soguk, kotu olmasindan dert yanarken ben aksine cok sicakkanli olmasindan dertliyim. Beni cok sever hep arar sorar bize gel ozledim birlikte kaliriz der. Kv. mesela parfum alacaksa eltim iyi magazaya goturup pahalisini aldirir benim icin. Kendine guzel gelinlik secersin ben onlarla konusurum fiyatina takma falan der. Buraya kadar problem yok ama eltim haftada 2-3 gun mutlaka onlarin evdeler. Kv. evde oldugu gunlerde gidip sabahtan aksama onlarda oturur. Gezmeyi misafirligi cok seven biri. Boyle yakin olmalarinda sorun yok asil sorun ben evlendikten sonra da bu boyle devam edecek. Bana sizin dugun olsa ne iyi olur evde sikiliyorum diyo. Dugunden sonra hep bizde olacaklarini biliyorum. Ya hergun beni kendi evlerine cagiracak gitmezsem de kendi gelecek. Bir tarafdan da annemler teyzemin tepkilerinden sikildim. Teyzem ben Melisayi dusunuyorum evlendikten sonra nasil olacak elti desen hergun orda diyo. Babamda sen calisiyorsun boyle olursa sana yazik diyo. Kv.ler bende kalmasalar bile eltim rahat birakmayacak. Bana sizin dugunden sonra guzel bir yerde 1-2 haftalik kalalim,dinleniriz keyif yapariz diyo. Balayima bile kendilerini de dahil ediyor. Nisanlima soyledim zaten ikimiz olalim istiyorum diye oda oyle istiyo. Bir tarafdan hic kotulugunu gormedim hep bana cok yakin onu incitmeden biraz mesafe koymak istiyorum ama nasil? Yanlis mi dusunuyorum? Nasil bir yol izlemeliyim?

Calisacakmissin madem cok gelip gidebilecegini sanmiyorum, ayrica neden kv lerle ayni evde kalmayi kabul ediyorsun simdiden cok hatali adimlarla baslamissin. Yasin genc acelen yok istedigin sartlar saglanana kadar dugun dusunme bence, arkandan atli kovalamiyor sonucta. Eltiye gelince genc hevesli biri senide arkadas olarak gormus kotu niyeti yok gibi ama cok safliktan da maraz dogabilir rahatsizlik verdiginin farkinda degil herhalde. Konustugu seylerden rahatsiz oluyorsa cekinme soyle, mesela balayi icin oyle konustugunda diyemedin yok artik gelde ortamizda yat balayimizda ne isiniz var diye. Niye cekiniyorsunki oda bilsin tavrinin yanlis oldugunu.
Teyzen annen baban kuru kuru sana laf sokacaklarina buyukluk yapip senin hakkini gozetsinler biraz, madem hoslanmiyorlar aileden uzak bir yere tasinmaniz icin on ayak olsunlar. Yeni evliyle kv kp bilikte kalirmiymis o ne bicim is,sen bunlara bir care bul derim. Elti sorunlarinin icinde sonuncusu gibi. Calisan kadin olacaksan bos evine gelip oturmayacakya senin. cagirirsa calisiyorum yorgunum der gecistirirsin insanlara hayir demeyi ogrenirsen sana zorla birsey yaptiramazlar.

Calisiyorum. Kira istemiyorum. Ev zaten nisanlimin adina. Kardesi evlendirip krediyle ev alip onunla oturacaklarmis. Kv hep kucuk oglumun huyu iyi kirada olsa onunla oturacagim der.

Küçük oğlunun gelecekte ki eş adayı da eminim öyle der.
Küçük oğlanın günahı iyi huylu olması mı.

kp der oğluyla değil karısıyla yaşama planları yapsın.

Ayrıca siz evlendikten sonra kiraya çıkmak, abiler de kalmak falan hikaye,
Bir kaç hafta baş başa bırakıp sonra gelip birlikte yaşamaya devam edecekler sizinle haberin olsun.

Pardon sen eltiyi dert etmişsin..
Bir süre birlikte yaşamayı zaten kabul etmişsin.

Kayınvalide, kayınpeder, bekar bir erkek kardeş.
Bu hengamede elti de arada kaynar zaten.

O ev hicbir zaman ayrilmayacak. Surekli birlikte yasayacaksiniz. Elti vs cabası. Ailen bir cok seyin farkinda biraz onlari dinle. Hic tanimadigin insanlarla bir anda ayni evde yasamak ve sanirim baska bir sehirde hic ama hic kolay degil. Sonradan pisman olmaktansa simdiden iyi dusun.

Merhaba hanimlar. Kismetse yaza dugunum olacak. Akil danismak istedigim bazi seyler var. Nisanlim ve ailesi nisanlima aldiklari evde oturuyorlar simdilik. Dugunden sonra kira icin maddi imkanlari yetmezse kardesinin dugunune kadar ya bizimle yada abisinde kalacaklar. Abisinin evleri 5-10 dakkalik mesafede. Herkes eltisinin soguk, kotu olmasindan dert yanarken ben aksine cok sicakkanli olmasindan dertliyim. Beni cok sever hep arar sorar bize gel ozledim birlikte kaliriz der. Kv. mesela parfum alacaksa eltim iyi magazaya goturup pahalisini aldirir benim icin. Kendine guzel gelinlik secersin ben onlarla konusurum fiyatina takma falan der. Buraya kadar problem yok ama eltim haftada 2-3 gun mutlaka onlarin evdeler. Kv. evde oldugu gunlerde gidip sabahtan aksama onlarda oturur. Gezmeyi misafirligi cok seven biri. Boyle yakin olmalarinda sorun yok asil sorun ben evlendikten sonra da bu boyle devam edecek. Bana sizin dugun olsa ne iyi olur evde sikiliyorum diyo. Dugunden sonra hep bizde olacaklarini biliyorum. Ya hergun beni kendi evlerine cagiracak gitmezsem de kendi gelecek. Bir tarafdan da annemler teyzemin tepkilerinden sikildim. Teyzem ben Melisayi dusunuyorum evlendikten sonra nasil olacak elti desen hergun orda diyo. Babamda sen calisiyorsun boyle olursa sana yazik diyo. Kv.ler bende kalmasalar bile eltim rahat birakmayacak. Bana sizin dugunden sonra guzel bir yerde 1-2 haftalik kalalim,dinleniriz keyif yapariz diyo. Balayima bile kendilerini de dahil ediyor. Nisanlima soyledim zaten ikimiz olalim istiyorum diye oda oyle istiyo. Bir tarafdan hic kotulugunu gormedim hep bana cok yakin onu incitmeden biraz mesafe koymak istiyorum ama nasil? Yanlis mi dusunuyorum? Nasil bir yol izlemeliyim?
Mesafeni şimdiden koru nacizane tavsiyem:KK59:

Dusundugunuz seyleri yasayacak gibisiniz.
Ayni evde olacaginiz icin eltinizde kendi evi gibi gelir gider bundan kacis yok gibi geliyor.

Eltine sakın güvenme, seni şimdiden avucunun içine almak isteyip evlendikten sonra kv leri tamamen sana bırakabilir, bence evliliğinin ilk günlerine yazıl etme İnan aynı evde yaşayamaZsın onlar da istediğin zamanda gitmez bekleeeerrrrrr de bekleeeeersin gidecekler diye evlenmeden önce nişanlınla konuş başka bi çözüm bulun birlikte yaşamayın yoksa altı ay olmadan pişman olursun

Yanmissin sen demekten baska dicek birsey bulamadim :)
Karsinda iyi niyetli bir insan var ve kirmadan o mesafeyi koyabilmek cok onemli.
Calismaya devam edeceksen eger evlenince yorgun oldugunu her istediğin de gelip gidemeyecegini hissettirmen lazim bi sekilde.

Kayınvaliden kayınpederin kaynın sana batmıyor ama eltinin gündüz gelip oturacak olması seni rahatsız ediyor
Pekii neden istemiyorsun eltini?

Calisiyorum. Kira istemiyorum. Ev zaten nisanlimin adina. Kardesi evlendirip krediyle ev alip onunla oturacaklarmis. Kv hep kucuk oglumun huyu iyi kirada olsa onunla oturacagim der.
Kaynana niyeti bozmuş illa biriyle oturcak kimseye rahat vermeyecek yani :KK20: sen şu küçük kaynının kimlik bilgilerini versene Allah muhafaza bizim kızlardan birine filan denk gelir yanlışlıkla, yazıktır :cool:

Eltin de istediği kadar iyi niyetli olsun, düşüncesiz insanlardan uzak durmak gerekir. Senin adına plan yapan insan düşüncesizdir. Gereksiz bi samimiyet gördüm

birde dikkatimi cekti sen eltinden once evleniyorsunuz ama o ailede elti daha cok soz sahibi, senin parfumu kayinvalideye aldirmalar, ben konusurum demeler falan sen biraz geri planda mi kaliyorsun acaba

Ya ne güzel sizi seviyor. Tabiki kimsenin içini bilemeyiz. Ama belli ki çaba harcıyor. Güzel dille kırmadan dersiniz. Hem işi gücü yok mu varıdr illa kı evlenince her gun gelecek değil ya.. Onu hem eşinizle konusun hem de siz uygun dille laf arasında diyiverin derim.. Gercekten kanı kaynamış olabilir hemen kötü düşğnmek istemıyum. mutlulklar

Gerekten de temiz yürekli biri olabilir ama unutmamak gerekir ki cok muhabbet tez ayrılık getirir.

Çalıştığınız için aile ile mesafe koyma konusunda sıkıntı yaşamamalısınız.

Bence eltiler can dir ama sen yinede ayni eve cikma sanki hergun isi yok sanami gelecek:KK14:

Birlikte yaşamaya tamam da elti mi problem?

Mesafe koyamazsınız madem, o ev ortak.

Annelerinin evi sonuçta, siz yorgun da olsanız başka işiniz de olsa o eve gelmek istediklerinde gelirler.

birde dikkatimi cekti sen eltinden once evleniyorsunuz ama o ailede elti daha cok soz sahibi, senin parfumu kayinvalideye aldirmalar, ben konusurum demeler falan sen biraz geri planda mi kaliyorsun acaba
Hayir o evlendi 2yil oldu. 2de oglu var. Bize misafirlige gelince mesela birseyler alalim diyolar oda suraya gidelim orasi iyi gibisinden soyluyor.

tabiki dikkat etmende fayda var peynir gemisi yurur elti gemisi yurumez demisler

Back
X