Sicakkanli elti

Kayınvaliden kayınpederin kaynın sana batmıyor ama eltinin gündüz gelip oturacak olması seni rahatsız ediyor
Pekii neden istemiyorsun eltini?
Onlar 3de calisiyor zaten. Kaynim sabahdan gece 12ye kadar evde olmuyo. Kayinvalidem 10da isten cikiyor. Kp 7-8 gibi eve gidiyor. Eltimde zaten 7-8den sonra gidiyor onlara. Benim isim bitip eve gidicem mesela evde zaten kpden baska kimse yok ama eltim cocuklarini da alip geliyor

Kaynana niyeti bozmuş illa biriyle oturcak kimseye rahat vermeyecek yani :KK20: sen şu küçük kaynının kimlik bilgilerini versene Allah muhafaza bizim kızlardan birine filan denk gelir yanlışlıkla, yazıktır :cool:
O nisanli. Nisanlisi da koyde yasiyor. Bunlarda o alismis ise guce hic olmazsa biz isten eve gelene kadar evi duzene sokar diyorlar. Zaten onun annesiyle oyle konusmuslar onasa ev alip oturacagiz diye

Valla senin isin cok zor, dugun nezaman bilmiyorum ama ben olsam kv kp evden gitmeden evlenmezdim

Eltin sıcakkanlı değil içten pazarlıklı gibi geldi bana.
Daha yeni tanıdığı insanı her gün arayıp özledim demek bana hiç samimi gelmiyor.
Aynı evde olmamalısın kesinlikle. Çalışsan da çalışmasan da her gün göreceksin yoksa bu eltiyi.

Balayı konusunu da bir kere daha söylerse sessiz kalma. Eşinle başbaşa balayınızı yaptıktan sonra maddiyat el verirse bakacağınızı söyle. Baştan önünü alman lazım bunların.

Evlilik yapacağınıza göre siz yetişkin bir bireysiniz.
Eh yetişkin biri de karşıdakine "balayına evli çift gider abi ve yengeyle gidilen şey balayı değildir" diyebilmeli.

Oha ya dugunden sonra 1-2 hafta hep beraber dinlenelim ne demektir resmen hep beraber balayina gidelim demis ilk gecenizde girip aranızada yatar bu

Bakınız yıl olmuş 2016 ve hala ama hala evlatlarının yanında oturmayı düşünen aileler var.
Yahu noluyoruz artık kaç yılındayız ev üstüne ev olmadığı gün gibi aşikar.
Üstelik bu insanlar yaşlı hasta bakıma muhtaç filan da değiller.
Kv Kp herkes çalışıyor da bir kira parası mı verilemiyor?
Yani sizde de geçici süre kalmaları yanlış küçük oğullarında da.
Ya evi baştan kendilerine alacaklardı ya da başka bi çözüm bulacaklardı.
Ben bu aileyi hiç mi hiç düşünceli bulmadım.

Üstelik bunun dışında iyi olduğunu iddia ettiğiniz bir elti var.
Ama bu düşünceli iyi elti yeni evli çiftin düğünden sonra balayına bile gelmek isteyecek kadar düşünceli !!!
Yani kötü niyetli düşünmek istemiyorum ama gerçekten düşünceli iyi niyetli insanlar size zaten napıcam ne edicem ben nasıl mesafe koyucam diye düşündürtmezler.

Dogal olun. Kirmadan istemedigin bir sey olunca söyleyin.

Basligi kanli sicak etli diye okudum. Iyi degilim degilim degilim

Merhaba hanimlar. Kismetse yaza dugunum olacak. Akil danismak istedigim bazi seyler var. Nisanlim ve ailesi nisanlima aldiklari evde oturuyorlar simdilik. Dugunden sonra kira icin maddi imkanlari yetmezse kardesinin dugunune kadar ya bizimle yada abisinde kalacaklar. Abisinin evleri 5-10 dakkalik mesafede. Herkes eltisinin soguk, kotu olmasindan dert yanarken ben aksine cok sicakkanli olmasindan dertliyim. Beni cok sever hep arar sorar bize gel ozledim birlikte kaliriz der. Kv. mesela parfum alacaksa eltim iyi magazaya goturup pahalisini aldirir benim icin. Kendine guzel gelinlik secersin ben onlarla konusurum fiyatina takma falan der. Buraya kadar problem yok ama eltim haftada 2-3 gun mutlaka onlarin evdeler. Kv. evde oldugu gunlerde gidip sabahtan aksama onlarda oturur. Gezmeyi misafirligi cok seven biri. Boyle yakin olmalarinda sorun yok asil sorun ben evlendikten sonra da bu boyle devam edecek. Bana sizin dugun olsa ne iyi olur evde sikiliyorum diyo. Dugunden sonra hep bizde olacaklarini biliyorum. Ya hergun beni kendi evlerine cagiracak gitmezsem de kendi gelecek. Bir tarafdan da annemler teyzemin tepkilerinden sikildim. Teyzem ben Melisayi dusunuyorum evlendikten sonra nasil olacak elti desen hergun orda diyo. Babamda sen calisiyorsun boyle olursa sana yazik diyo. Kv.ler bende kalmasalar bile eltim rahat birakmayacak. Bana sizin dugunden sonra guzel bir yerde 1-2 haftalik kalalim,dinleniriz keyif yapariz diyo. Balayima bile kendilerini de dahil ediyor. Nisanlima soyledim zaten ikimiz olalim istiyorum diye oda oyle istiyo. Bir tarafdan hic kotulugunu gormedim hep bana cok yakin onu incitmeden biraz mesafe koymak istiyorum ama nasil? Yanlis mi dusunuyorum? Nasil bir yol izlemeliyim?
Anneni çağır annen oylasın balayında onları sonra da evine geldiklerinde kapıyı açma şurdaydım burdayım dersin yada eşin olucak kişi kendi erkek erkeğe konuşurlarken desin cicim aylarındayız gibisine

Samimiyetten ziyade fazla yilisik geldi bana.Tavrını koyar,araya mesafemi alirdim.Baştan nasıl davranirsan hep aynısını beklerler.Ha ilerleyen zamanda sıkılacaksin,sonra tepkilerin başlayacak bak gor o zaman onlarda nasıl değişecek.En azından baştan mesafeli davranın ki,"o da böyle ne yapalım" derler.Allah kolaylık versin simdiden

Bence bu tamamen' canim sikliyordu, oh be benim yaslarda bi kafa dengi gelicek´'dusuncesindendir.
Bunda zarar yok , ama tabi isi abartirsa isler karisir.
Bu noktadda dikkat etmen gerek aman dikkat.
Hic farketmeden kalbini kirarsin ve guler yuzlulugu birakip sana karsi savas ilan eder.
2 eltiyi hic yanyana gordunmu bilmem.
´en iyi gelin benim´, ´hayir en iyi gelin benim´ diye yaris baslar.

Merhaba hanimlar. Kismetse yaza dugunum olacak. Akil danismak istedigim bazi seyler var. Nisanlim ve ailesi nisanlima aldiklari evde oturuyorlar simdilik. Dugunden sonra kira icin maddi imkanlari yetmezse kardesinin dugunune kadar ya bizimle yada abisinde kalacaklar. Abisinin evleri 5-10 dakkalik mesafede. Herkes eltisinin soguk, kotu olmasindan dert yanarken ben aksine cok sicakkanli olmasindan dertliyim. Beni cok sever hep arar sorar bize gel ozledim birlikte kaliriz der. Kv. mesela parfum alacaksa eltim iyi magazaya goturup pahalisini aldirir benim icin. Kendine guzel gelinlik secersin ben onlarla konusurum fiyatina takma falan der. Buraya kadar problem yok ama eltim haftada 2-3 gun mutlaka onlarin evdeler. Kv. evde oldugu gunlerde gidip sabahtan aksama onlarda oturur. Gezmeyi misafirligi cok seven biri. Boyle yakin olmalarinda sorun yok asil sorun ben evlendikten sonra da bu boyle devam edecek. Bana sizin dugun olsa ne iyi olur evde sikiliyorum diyo. Dugunden sonra hep bizde olacaklarini biliyorum. Ya hergun beni kendi evlerine cagiracak gitmezsem de kendi gelecek. Bir tarafdan da annemler teyzemin tepkilerinden sikildim. Teyzem ben Melisayi dusunuyorum evlendikten sonra nasil olacak elti desen hergun orda diyo. Babamda sen calisiyorsun boyle olursa sana yazik diyo. Kv.ler bende kalmasalar bile eltim rahat birakmayacak. Bana sizin dugunden sonra guzel bir yerde 1-2 haftalik kalalim,dinleniriz keyif yapariz diyo. Balayima bile kendilerini de dahil ediyor. Nisanlima soyledim zaten ikimiz olalim istiyorum diye oda oyle istiyo. Bir tarafdan hic kotulugunu gormedim hep bana cok yakin onu incitmeden biraz mesafe koymak istiyorum ama nasil? Yanlis mi dusunuyorum? Nasil bir yol izlemeliyim?
Valla bacim sana tavsiyem yani sicak kanli olup sonra iftira yalan agzimdan laf almalar falan cok yasadim kim ne diyorsa dogru diyordur

bencede doğru düşünüyosun tabiki bi mesafe olsun sıcakkanlı olması iyi bişey tabi dozunda olsun inşallah hep iyi olurda anlaşırsınız çok uzak olmakta iyi değil benim yengelerim pek görüşmüyo dolayısıyla abimlerin arasıda açılıyo ben üzülüyorum

Canim bence senin sorunun eltin degil, eşinin ailesiyle aynı evde oturacak olman. Ne eltinde otursunlar ne de senin evinde herkesin evi ayrı olmalı. Bir de kardeşinin düğününe kadar demişsin. Kardeşinin sevgilisi var mı ne zaman evlenecek.

Bir de yasin küçük senin galiba, bu naif like işin zor. Kimseyi kirmayalim diye düşünürsen sen kırılırsın. O yüzden sana ilk fikirler geldiklerinde istemiyorsan istemedigini söyle. Yani sana eltin evlendikten sonra 1-2 haftaligina tatile gidelim dediğinde biz balayına yanlız gideceğiz de. Bunda kirilacak bişey yok, kırılırsa da boşver bir daha böyle saçma fikirlerle gelmez. Yani fikrini açık açık söylemekten çekinme, bak eltine o hiç Bişey den çekinmiyor. Teyzen haklı, onların lafını dinle sana yardım etsinler.

Nedemek yeni evlilern evinde oturmak ya.... Böyle saçmalık olmaz kendilerine ev bulana kadar eltinde kalsınlar. Eltine gelince aşırı kurnaz hareketlerinden belli. Allah böyle insanların şerrinden korusun, yuva bile yıkar bu tipler ( benim eltim de bu şekilde yaklaştı ve ummadığım şeyler yapmaya kalktı.) O yuzden sonradan üzülmemen için lütfen tedbir al arkadasımmm. Bahaneler üret ve lütfen ama lütfen eşinle yasantın ve kendi ailen hakkında hiçbişey anlatma ona ve güvenmediklerine.

Sonbaharda yazarsın mutsuzum bıktım, olmuyor kavga ettim ,yoruldum diye.Bu zamanda halen nasıl hep beraber yaşamayı dusunuyorsun anlamıyorum. EV ev üzerinde olmaz. Ailen çok haklı mutsuz olursun .kendi evin olmayacak kendi evinde misafir olacaksın.
Bu evliliği tekrar gözden geçirin, az olsun senin olsun ayrı ev düşün.
Benim kızım olsan bu kadar kalabalığa seni gelin vermez evlendirmezdim. gerçekten üzüldüm sana

Back
X