Bence problem etmen gereken şey aynı eve çıkmanız, eltin değil. Yaşamış biri olarak söylüyorum kesinlikle ayrı eve çık. Biz eşimle 4.5 yıl önce evlendik. Normalde bir yıl sonra evlenecektik ama ben İST.da iş bulunca babam hemen olsun istedi düğün. Hem ben çok az kazanıyordum o zaman hem de eşim. Ayrı eve çıkacak durumumuz yoktu, mecbur kv, kp ve kaynımla aynı evde kaldık ki onların evi oldukça büyük bir evdi. Ben iyi niyetli, herkese, her şeye uyum sağlayan biri olmama rağmen anlaşamadım ve bu durum evliliğimizde büyük yaralar açmıştı. Evliliğimin en güzel zamanlarını yaşayamadım ben ve bu çok büyük uhdedir içimde. Bunu yaşamış biri olarak sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle ayrı eve çıkın. Gerekirse düğünü erteleyin ama ayrı eve çıkın... Ev ev üstüne olmuyor maalesef... Biz eşimle çok zor toparladık sonra. 4,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır huzurumuz var çok şükür.[/QUO
kv kayınpeder kaynın kabus gıbı... ya insanin özeli kalmaz.. banyo cınselık mutfak mısafır hersey ayrı dert... bu zamanda bu tür beraber oturmayı kabul edenlerı ınan anlamıyorum. ne kadar ıyı olursa olsun ev üstüne ev olmaz. helekı yenı evlıyken insan cekınır yahu aklım almıyor