• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcaktan ağlıyorum

Vhalla ben konu sahibine hak verdim
Yani adam cocugunu dusunur bari...
Bizde de klima yoktu hamile olana kadar
Idare ediyorduk...ama hamilelik mevzusu olunca direk cocugu dusunerek aldi hemen...
Tamam da pamuk premses öğretmenmiş. Adam belki aman ihtiyacı olsa alır diye düşünüyor. Bi de tok acın halinden anlamıyor işte. Kendi klimalı yerdeymiş. Söylese alırdı belki.neyse kendi alacak inşallah

Bugün artık ağlama noktasına geldim 1 saattir nerdeyse ağlıyorum .eşim ise başladı akşama kadar klimalı yerde çalışıyor ve demiyor ki benim esim hamile sıcak ya ne yapıyor demiyor .Vicdan nasıl el veriyor ?artık dayanamıyorum.klimamiz yok diye konu açmıştım.benimle dalga geçen de oldu.ama hamileyim artık dayanacak halim kalmadı .için alev gibi .günde 5 litre su içiyorum.
Ben çok iyi anlıyorum. Hamileyim ve bende duramıyorum bi dk klimasız nefesim kesiliyor ruhum sıkılıyor sıcak memleketteyim. Havalar çok sıcak neyseki çok sıcaklar gitti. Allah yardımcın olsunn bol bol duş al soğuk biseyler tüket sabır diret aldır alma imkani varsa.

Adanadaki,afrikadaki hamileler ne yapsın.
Yani ben buraya can sıkıntısından konu açtığınızı düşünüyorum.
Verin eşinizin numarasını arayıp söyleyelim hep birlikte alsın size klima.
Ne yorum yapalım nasıl çare olalım istersiniz.
Aramızda para toplayıp size klima alamayız.
Babanızda 3 tane vardı isteyin birini,burada ağlayıp rezil olmaktan iyidir.
Evlenirken aşktan kör olan gözünüz,sıcaktan kavruluncamı açıldı,öylese bu iyi günleriniz.

Bu vantilatorlerin soguk su buhari ufleyenleri var onlardan alabilirsiniz. Kucuk olan bir odanizin camini kapisini kapatin orayi serinletecektir.

Tek derdin bu olsun dalga mı geçiyorsun insanlar burada ne sorunlar açıyor sende rahatlık rahatsızı olmuşsun:dondurma:
Banyo yap ikinci el vantilatör al
Dondurma ye o yoksa buzlu limonata yap

Birde dün akşam dedim ki ne güzel akşama kadar klimada calsiiyorsun beni de görüşeme iş yerine dedim.anlasin harekete geçsin diye .cevap : böyle diye diye nazar değdireceksin:) gülsem mı ağlasam mı bilemedik gerçekten
Şöyle desen herif bana klima al bitti. 9 cu çocukta anlar belki ima ima et sen .

AMA kova hatunu adam düşünmüyorsa kadınında ekonomik özgürlüğü varsa neden onun keyfini beklesin ki ?
Herkes bir düşünmüyor işte .
Tabi orasi da oyle...alacakmis zaten...gerci gec kaldi surda bityi bitcek yaz boşa cile çekti
Incelik beklemis ama...yapacak bisey yok

hayatım boyunca herşeyini kendi düşünen halleden bir kadın oldum
en son dedim ki artık yeter hamile olunca bende piremses olacağım ama yine beceremedim
ama benim sağolsun kocam düşüncelidir
hemen taktırdı klimayı:KK37:

Hamilelik Hastalık değildir hormon mormon bahane benim ablamda hamileyken koltuk takımına aş erdi bana abartı geldi sürekli hormon diyordu
Canı naz çeken hormonu bahane ederek normalde yaptırmayacakları şeyleri istiyorlar:halay:

Hamilelik Hastalık değildir hormon mormon bahane benim ablamda hamileyken koltuk takımına aş erdi bana abartı geldi sürekli hormon diyordu
Canı naz çeken hormonu bahane ederek normalde yaptırmayacakları şeyleri istiyorlar:halay:
Hahaha ben de koltuğumdan tiksindim. Bir de bir markanın yoğurt ambalajından.

Ben de sıcaktan bunalıyorum aynen urfada da yaşadım orada da klimamız yoktu vantilatorle idare ediyordum.Çok zor bende ağlayacak dereceye çok geldim.Ben çok sıcaklarda ramazanda özellikle leğene su doldurup içine buz atardım ayagımı koyardım ona bir nebze yardımcı oluyor.

Cami acsan nolcak disardan da sicak hava üfluyordur kaldi ki Urfadasiniz.. off hamilelik cidden sicakta cok zor oluyo. Bence ikide bi kendinizi banyoda islatin kafa yuz kollar bacaklar.. evde de kimse yoksa tek basinizaysaniz ic camasirlariyla dolasin . Insana hersey fazlalik,agir geliyo cunku bu sicakta..
Kendinizi islatip vantilatorlu odaya gecin.. yalniz cok yakininda durmayin da carpmasin bu sefer de..
Benim de bebegim var cocuk sicaktan bunaliyo,hem kendimi.hem onu islatiyorum vantilator aciyorum napiyim.. bebek tamam belki yanlis yapiyorum ama,cok huysuzlaniyo yazik :/

E nakit paranız yok mu illa klima mı olması mı gerekiyor vantilatör neye yetmiyor?
Sıcaktan ağlamak çok abartı.
2 kişi memur ve ağlanıyor ilginç kafalar.

Tulbent islatip bacaklariniza sarin ust bacaga falan usutmeyecek sekilde bir vantilator alip idare etmeye calisin zaten alalim desenizde urunun gelmesi takilmasi onumuz bayram yogunluk vs ay sonunu bulur yaz bitti gibi birsey daralmayin hamilesiniz caniniza ziyan stres sinir bebege iyi gelmez

Urfadasin ve şuan 58 derece orası ...
Çok haklısın...
Orda her odada klima şart
Geçen gün elektrik gitti 10 dk offf dedim yani

Bilmeden konuşanlar çok komik oluyor yalnız

Herkesde klima mi var açın pencereleri vantilatör neyinize yetmez diyenler abartma diyenler yarım saat Urfa'da kalmaya dayansinlar klimasiz ! ayaklarından opucem !

Konu sahibi gündüz annenlerde kal bence ...

:KK70::KK70:
bende çok bekledim ama olmadı
bir kez midem bile bulanmadı
eşim kıymet verir bana ama
maksatım eziyet etmekti biraz :21::KK75:
her haltı kendim yaptığımdan mütevellit bu sistemde de başarılı olamadım tosun gibi kendi işimi hep kendim gördüğümden ay karıcım ay hanımcım diyen bir herifim olmadı:olamaz:

Back
X