- 15 Aralık 2013
- 15.843
- 36.595
- 798
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Bazı arkadaşlar avukat galiba?
Hayır o kadar şey önerildi klimaya yok vantilatöre yok duşa yok ona yok buna yok ne yapılması bekleniyor? Buraya konu açınca serinliyor mu konu sahibi?
Bir tek Urfa mı çoook sıcak? Konu sahibi istediğini alır ama asıl istediği eşinin jest yapması. Bunu da açıkça söyledi zaten. Sonra abartma deyince anlayışsız oluyoruz. Enteresan.
Şok a ucuz vantilatör geliyor ondan alabilirsiniz idare eder sizi onun dışında sürekli duş alın bileklerinizi soğuk suyla yıkayın ıslak havlu koyun biliyorum zor ama çözüm bunlarBugün artık ağlama noktasına geldim 1 saattir nerdeyse ağlıyorum .eşim ise başladı akşama kadar klimalı yerde çalışıyor ve demiyor ki benim esim hamile sıcak ya ne yapıyor demiyor .Vicdan nasıl el veriyor ?artık dayanamıyorum.klimamiz yok diye konu açmıştım.benimle dalga geçen de oldu.ama hamileyim artık dayanacak halim kalmadı .için alev gibi .günde 5 litre su içiyorum.
Biz de bebekliyiz ama cam pencere acik.Son son vantilatorün önüne gec..doğumdan sonra o bile lüks gelecek..
Çocuk doğunca esen her deliği tıkamakla mesgul olcan..
Sonra sonra alısıyor insan eriyip gitmeye
Ah cnm bende urfadayimm inan 434 lira elektirik parasi verdik bu ay urfada olmayan inanmaz bu sicaklaraa bi an once klima taktirmaya bakin diycem ama artik 15 20 gune havalar serinlemeye baslar belki durumunuzda varsa bi an durmasin taksin yanii dayanilacak gibi degil biliyorumVantilatör var ise yaramıyor.urfanin bir ilçesinde yaşıyorum.suroye sınırla çok yakınım .ordan da esinti geliyor .tabiki açık çok kötü durumda değiliz.alabilir sınırlarını zorlarsa
Cnm niye klimayi acmiyosun ki ben gecen doktoruma sordum dogum yakin dedim hazirlik yapicam bebegin yatagini kilamsiz odayami kilimali odayimi kurdurayim dedim sakin bu sicaklarda klimasiz odaya kurdurma dedi burdaki kuvezdeki bebeklerde bille klima aciyoruz icerisi demir gibi dedi sicak rahatsiz eder dedi. bilgin olsun istedim cnm.anlayabiliyorum sizi ıslak havlu koyun vücudunuza eğer alacak durumunuz yoksa. Çocuk olunca klima da açılmiyo maalesef.gece de çok cam açamıyorum çocuğa çarpar diye. Yandım bu sene yandım. Bir de bebeğim bugün yatağına koyunca ağlıyor kucağımda uyumak istiyor bu sıcakta perişan oldum
Yok anam tırnağın varsa başını kaşı. Erkekten ne bekleyecen de şişirecen iyice adamı.Aman yarabbi hamile olunca boyle mi oluyor? Esi sicaklarda bunaldigini anlayip klima taktirmadi diye aglayanini mi ararsin yoksa "ayh benim kocisim taktirdi cunku benimkisi cok dusunceli ehi ehi" diye nispet yapanini miArkadaslar iyi misiniz? Konu sahibi sen aglama, klimani al adamcagiz muneccim degil klima istedigini anlasin. İsleri yogundur vs vs. Bu hayatta ese verilen deger de duvara klima astirmakla olculmuyor. Sakin olun
Ay laf soka soka da isteyeceksen dümdüz iste daha iyi , söylesene dayanamıyorum ben artık yarın hemen bir klima alalım diye. İkiniz de çalışıyorsunuz 3ayda değil 5 ayda ödersiniz. Ha bana sorarsan hiç şart değil , burası da ömrümde alışık olmadığım kadar nemli sıcak, bir düşündüm alsak mı diye sonra baktım sıkışığız zaten iyice ipin ucu kaçacak bir sonraki seneye erteledim. Ha senin gibi oturup ağlamazdım ama sıcaktan bunalsaydım çıkıp gider gerekirse 300 taksit yapar alırdım. Hem çalışıp hem de bu kadar "kocam düşünsün yapsın" beklentisi anlamsız saçma.. o kadar perişan halde isen çık da alıver klimanı. Bir konuda annemgilden alsam bir konuda kocam düşünsün alsın, böyle göbek bağın kalır üstünde kendin kesmezsen. Senin için bu kadar zaruri olan bir ihtiyacını dahi alamıyorsan çalışma zaten çık o işten. Boşuna çalışıyorsun senBirde dün akşam dedim ki ne güzel akşama kadar klimada calsiiyorsun beni de görüşeme iş yerine dedim.anlasin harekete geçsin diye .cevap : böyle diye diye nazar değdireceksin:) gülsem mı ağlasam mı bilemedik gerçekten
Iki konumu da kapatabilir mısınız...anladim ki gerçekten üslubu çok sert insanlar var .kırıcı kalp kıran...Hanımlar üslûplara dikkat edelim lütfen.
Pamukpremsesss,
daha önce bu konuyu açmıştınız, o konudan devam edebilirdiniz, klima veya vantilatör bütçeniz hangisine uygunsa gidip kendiniz alabilirsiniz.
Aynen öyle.Ben ya sabırsız ya da çözüm odaklıyım karar veremedim:)Bu durumda olsam,ama o düşünsün amaaaa,diye kırıtacağıma,çoktan marka araştırmış,fiyat öğrenmiş,ödemeyi planlamış,eşimle ya da eşsiz mağazaya gitmiştim bile:)Ay laf soka soka da isteyeceksen dümdüz iste daha iyi , söylesene dayanamıyorum ben artık yarın hemen bir klima alalım diye. İkiniz de çalışıyorsunuz 3ayda değil 5 ayda ödersiniz. Ha bana sorarsan hiç şart değil , burası da ömrümde alışık olmadığım kadar nemli sıcak, bir düşündüm alsak mı diye sonra baktım sıkışığız zaten iyice ipin ucu kaçacak bir sonraki seneye erteledim. Ha senin gibi oturup ağlamazdım ama sıcaktan bunalsaydım çıkıp gider gerekirse 300 taksit yapar alırdım. Hem çalışıp hem de bu kadar "kocam düşünsün yapsın" beklentisi anlamsız saçma.. o kadar perişan halde isen çık da alıver klimanı. Bir konuda annemgilden alsam bir konuda kocam düşünsün alsın, böyle göbek bağın kalır üstünde kendin kesmezsen. Senin için bu kadar zaruri olan bir ihtiyacını dahi alamıyorsan çalışma zaten çık o işten. Boşuna çalışıyorsun sen
hamileyimher haltı kendim yaptığımdan mütevellit bu sistemde de başarılı olamadım tosun gibi kendi işimi hep kendim gördüğümden ay karıcım ay hanımcım diyen bir herifim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?