- 9 Kasım 2016
- 230
- 331
- 53
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Ya işte keşke ben de hamile kalıp sıcaktan ağlayabilsem eşime sen beni hiç düşünmüyorsun deyip kapris yapabilsemSıcak hamilelerin genel hali. Bende Zonguldak tayim. Burda da feci nem var ve hiç esmiyor desem yeridir. günün yarısını duşta geçiriyorum. Gece hiç uyuyamıyorum. Ama şükür etmemiz lazım. Sırf hamile kalmak için o kadar tedavi gören insanlara saygısızlık olmasın diye şükür edip, şikayet etmemek gerektiğini düşünüyorum. Klima ile ilgili tek sözüm de "Allah başka dert vermesin kardes"
Arkadaş öğretmenHerkesin evi ayni derecede sicsk olmuyorki kizin abarttigini dusunenler olmus.. herkesin vucududa bir degil.. hamileligide bir degil.. yahu bi insanin hamilelikleribile bir degil..en iyi cozum klima alin gerekiyosa.. esin istemiyor mu?
yani? Kendi maasi var diye mi? Kendi maasin varsa niye almiyosun o zaman?Arkadaş öğretmen
bence sen bu konuyu takıntı yaptın. sıcaktan ağlanır mı ya?
çalışan kadınmışsın ver siparişi gelsin evine uygun fiyatlı olanlar da var bir odayı soğutsan yeter sana. Eğer alamayacaksınız da 1.5 lt pet şişeleri dondur, havluya sar gece sağına soluna koy. Ama Urfa seneye de sıcak olacak sonraki sene de.Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur
Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur
Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur
Canim oyle deme bende hamile kalamadm 17 ay hep oyle diyordum kussam bualntim olsa fln.sonra hamile kaldim miemde ulser cikti hamilelikten bebekler ikizzdi.2 ay gece uyuyamadm agridan.sabahlara kadar agladim kesintisiz agri cekiyordum.sonra maelsef bebekleri kaybettik.simdi artik her duamda allahim saglikli sihatli kolay gebelik nasip et diyorm her cocuk isteyende oyle etsin bence saglik onemli insan basina gelince anliyorYa işte keşke ben de hamile kalıp sıcaktan ağlayabilsem eşime sen beni hiç düşünmüyorsun deyip kapris yapabilsem
Herkesin sınavı farklı işte
Evet alabilir ama eşi düşünmediği için zoruna gidiyormuşyani? Kendi maasi var diye mi? Kendi maasin varsa niye almiyosun o zaman?
Solesin o zaman dusunememistir belki.. sen solemeden aglarsan kime ne faydasi var bunun? Once soyle bi bakalim ya da git kendin alEvet alabilir ama eşi düşünmediği için zoruna gidiyormuş
Erkeklerin düşünmesine kalırsak..Solesin o zaman dusunememistir belki.. sen solemeden aglarsan kime ne faydasi var bunun? Once soyle bi bakalim ya da git kendin al
Aynen ole onlara soyleyene kadar elim ayagim tutsun yeterki kendi kafami kendim kasirimErkeklerin düşünmesine kalırsak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?