- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Ya ama şu kadar gerizekalı lafını ben en son ergenlikte erkek kardeşime söylüyordum ve bu kavgaların sonunda en son saç baş birbirimize dalıp bas bas bağırıyorduk,artık aşağıdan komşu içerden annem kim gelirse oramıza buramıza vurarak ayırıyordu bizi,çirkef çingene derdi hatta kardeşimŞimdi ikimizinde çocuğu var bir araya gelince hatırlarız yani bence bu en fazla kardeş kavgasında yapılır,yani bilirsin ki ceptedir kesinlikle kopmaz senden,eş hiçbir zaman kardeş gibi cepte olamaz ki,aradaki aşk sevgiyle ilgiyle öpülmezse uçar gider,tükenir. Eşle şöyle kavga edilir mi yahu bu tam çirkef stayl kendimden biliyorum
İşini iyi yapan psikologlar üzerine alınmasın ama ben de aldığım bir terapide yaşadığımız şehirde çok ünlü olan bir psikoloğun bana verdiği tepkiden sonra ben de psikolojiye(terapiyle iyilik hali satma:ifadeler için af diliyorum, daha incesini bulamadım) inanmıyorum şahsen. Konu sahibinin de eşi başta olmak üzere, danışanlarının vs toptan Allah yardımcısı olsun.ben psikolog olayına aşırı şaştım, hani evlilik/çift terapisi falan da veriyodur belki hanımefendi.
nerde kaldı zen, nerde kaldı huzura erme.
psikolojiye bakış açım değişti.
evet kardeş kavgasında minnakken yaşanıyordu bunlar, ama koca koca kadınlar adamlar birbirlerine bu lafları nasıl kullanır şaşırıyorum.
İşini iyi yapan psikologlar üzerine alınmasın ama ben de aldığım bir terapide yaşadığımız şehirde çok ünlü olan bir psikoloğun bana verdiği tepkiden sonra ben de psikoloji(terapiyle iyilik hali satma:ifadeler için af diliyorum, daha incesini bulamadım) inanmıyorum şahsen. Konu sahibinin de etrafındakiler dahil olmak üzere, danışanlarının vs toptan Allah yardımcısı olsun.
Ehehehe:) bıyık altından gülmüştü verdiğim cevaba:/ özel hayatımla ilgili herşeye hakim olduğu bir durumla alakalıydı ve doğru cevabı biliyormuş, o yüzden gülesi gelmiş hanımın. Ben bilmiyordum, sonradan öğrendim.ne tepki vermişti merak kediyi öldurmeden cevaplarsanız sevinirim:)
ben psikolog olayına aşırı şaştım, hani evlilik/çift terapisi falan da veriyodur belki hanımefendi.
nerde kaldı zen, nerde kaldı huzura erme.
psikolojiye bakış açım değişti.
Ama bu karakter işini yapma şekline yansımasa bile illa ki bi yerde fire vermez mi? Samimiyetsizlik mesela? Önerdiği şey ile kendi uyguladığı şeyin tezatlığı?İnsanların mesleği başka karakterleri başkadır,öfkesini yönetememesi terapist olarak kötü olduğu/olacağı anlamına gelmez,mesleğini icra etme şekliyle ilgili bilgi de vermez esasında. Zezeyi o açıdan değerlendiremeyiz. Bu zezeye haksızlık olur tıpkı onun eşine yaptığı haksızlık gibi.
Ne demişler eskiler hocanın dediğini yap ,yaptığını yapma.
Psikolog diye hatırlıyorum ben konu sahibinin mesleğini.
Ama bu karakter işini yapma şekline yansımasa bile illa ki bi yerde fire vermez mi? Samimiyetsizlik mesela? Önerdiği şey ile kendi uyguladığı şeyin tezatlığı?
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma..sözü de insanları ikiyüzlülüğe iten ve bunu normalleştiren bi deyim gibi gelir hep bana:/
İnsanların mesleği başka karakterleri başkadır,öfkesini yönetememesi terapist olarak kötü olduğu/olacağı anlamına gelmez,mesleğini icra etme şekliyle ilgili bilgi de vermez esasında. Zezeyi o açıdan değerlendiremeyiz. Bu zezeye haksızlık olur tıpkı onun eşine yaptığı haksızlık gibi.
Ne demişler eskiler hocanın dediğini yap ,yaptığını yapma.
Evet burdan anlatmak çok zor:/ sen de psikologsun bildiğim kadarıyla. Biliyorum öneri vermez ama burda konu sahibinin eşe genel bir olumsuz bakış açısı ve yaklaşımı olduğu için danışana eşlik ederken illa ki bi yerlerden bu kendini gösterir diye düşündüm. Ayrıca kontrol ve şiddet sorunu da olan biri. Neyse..:)İyi bir psikolog öneri de yapmaz aslında görüşme sırasında yanlışını sana buldurtur ve neden yanlış yaptığını senin kavramanı sağlar,sadece eşlik eder sana. Bu noktada aslında samimiyetsizlik yok ki. Zaten sen buluyorsun görüşmede doğruyu,hap bilgi vermiyor ki. Velhasıl uzun/zorlayıcı konular bunlar,burdan konuşmak/anlatmak zor.
Anlaşılabilmesi için yazıyorum yoksa yanlış/doğru da yoktur aslında. Anacım çok zor anlatmak çok
Ya bu kadın boşansin gitsin babasına karsi bu kadar nefretle doluyken doğacak çocuğuna asla sağlıklı bir büyüme ortamı sağlayamazBen boğarım bu adamı.
İyi akşamlar hanımlar. Ben bir yıldan fazladır evliyim. Eşim melek gibi adamdı ama son zamanlarda tanıyamıyorum gerçekten sinirimi bozuyor. Hamileyim ayrıca şu an, iyice yıprandım. Konuya geçiyorum. Üç dört gün önce eşim evde yoktu bir günlüğüne çok yakın bir şehre gitti annesi ve ablasını...www.kadinlarkulubu.com
arkadaşlar konu sahibi psikologmuş bu arada yeni okudum.
hakaret etsen ne dicektin acabaöldurdun gulmekten gece gece. Allah iyiliğini versin
Haksızsınız annemden korkar ne demek ya eşiniz o sizin azarlayacağınıza önce kendinize çeki düzen verinBöyle bir konu açtığıma inanamıyorum gerçekten. Lütfen her türlü yorumunuzu benden esirgemeyin, gerçeklerle yüzleşmek isterim her zaman ne kadar acı olsa da.
Eşim çok çok sakin biridir normalde, ben sinirli bir insanım. Genellikle bağıran, ağır konuşan benimdir. Sinir krizi geçirip ona vurduğum ittiğim de olmuştur. Bunları söylememin sebebi ne kadar sakin ve sabırlı biri olduğunu ve bugünkü şey yüzünden nasıl dumura uğradığımı belirtmek.
Az önce bebeğimin altını değiştiriyordum, yardım istedim geldi yardıma. Çok ağırkanlı bir insandır, bebeğim altını değiştirirken işedi örtüsü çiş oldu. Kaldırdım bebeği yeni örtü ser dedim ona da. Seriyor ama aheste aheste. Ben de hafifçe bağırdım çabuk olsana çocuğun arkası hep çiş oldu falan diye. O da bağırdı yapıyorum işte salak mısın gibi bir şey dedi. Ben de sensin salak ver şunu ya bi şeyi de beceremiyorsun dedim hızlıca elinden aldım mendili. O anda ya dur be deyip kafamı ittirdi. Şok oldum gerçekten hala şok içindeyim. Sen napıyorsun ya deyip ben de onun kafasına vurdum (rezillik resmen). Nasıl yaparsın ya falan demeye başladım. Bu arada annemlerde kalıyoruz iki aydır yollar kapalı olduğu için mahsur kaldık burda. Bu hemen sus rezil etme bizi falan dedi tabi annemden korkar çünkü sağolsun her zaman arkamdadır canım annem. Ben hıncımı alamadım ittim bunu ta odanın köşesine kadar bu arada bi ton saydırdım. Allahtan ramazan da herkes uyuyor duymadılar ama ben şu an çok kötüyüm. Elim ayağım titriyor ilk defa böyle bir şey oluyor. Asıl korkum şiddet böyle böyle başlamaz mı? Kafama küçük bir şekilde vurdu diye başlar sonra dozu artmaz mı? Lütfen bir şeyler söyleyin çok kötüyüm napıcam şimdi?
Okuduğunu anlamayanlar için edit :adama sürekli vurmuyorum herhalde, vurduğum oldu bir kere. Onda da annesiyle beni delirttiler sinir krizi geçirdim resmen. Yani sürekli bir vurma durumu yok herhalde.
Adamı resmen şamar oğlanına çevirmiş.Haksızsınız annemden korkar ne demek ya eşiniz o sizin azarlayacağınıza önce kendinize çeki düzen verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?