Esin sakinmis yine.
Ben olsam ağzının üstüne elimin hem düzünü, hem tersini indirir sensin salak derdim
Ben degilim :)
Şiddete karşıyız
Sadece fikir birliğiyle nadir değil herkesin kadını haksız bulup erkeğe acıdığı nadir konulardan. Benim asıl şaşırdığım kadının psikolog olduğunu söyleyenler.Kızlar füzeye gerek kalmadı bence.
Konu sahibi nakavt oldu.
BDV'nin bir iki fireyle, fikir birliği ettiği nadir konulardan biri olarak tarihe geçer bu konu.
Siz adama bagirin hadi çabuk ol diye, para getiriyorsunuz diye de burnundan getirin devam edin aileniz arkanızda nasilsa
Psikolog diye hatırlıyorum ben konu sahibinin mesleğini.bu foruma üye olduğunuza göre meslek ve iş sahibi kadınların bile şiddet gördüğünü bilmeniz gerekirdi. Öğretim üyesi,Dr. Kadınların dayak yediği bir dünya burası. Vasfınız ne? Milletvekilli falanmısınız? Nedir bu özgüvenin kaynağı? He ama tam tersi ev hanımı belkide hiç bir eğitimi olmayan kadınlar varki şiddeti bırakın ses bile yükseltmemiştir eşi.
Siz olayı çok farklı anlamışsınız yada hiç anlamamışsınız. İş eşte biter. Adam gibi adamsa, karısının işiyle değilde insan oluşu ile ilgilenir.
Ailece eşinizi ele almışsınız. Ne demek annemden korkar, anneniz kimki ondan korkacak. Belliki saygı duyuyor. Genel anlamda saygılı bir adammış gibi gözüküyor ama yazık kötü yere denk gelmiş.
Gene geldim gene sinirlendimEvet çekinir. Ben mesleği olmayan ailesi arkasında olmayan biri olsaydım daha farklı olurdu belki ama durum bu o yüzden daha dikkatli.
Evet azarlamamam gerekiyordu ama onun bu şekilde tepki vermesi normal mi bu kadar basit bir konuda?
Eşine çok saygısız davranıyorsun ve evet daha önceki konularından biliyorum hakaret içinde söylemiyorum ama içinde çirkef bi çingene var senin. Her türlü edepsizliği yapıp karşı taraftan kendini savunma adına bi atak gördüğünde resmen zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun,
yok artık gercekten terzi kendi söküğünü dikemez ornegiPsikolog diye hatırlıyorum ben konu sahibinin mesleğini.
Ben boğarım bu adamı.
İyi akşamlar hanımlar. Ben bir yıldan fazladır evliyim. Eşim melek gibi adamdı ama son zamanlarda tanıyamıyorum gerçekten sinirimi bozuyor. Hamileyim ayrıca şu an, iyice yıprandım. Konuya geçiyorum. Üç dört gün önce eşim evde yoktu bir günlüğüne çok yakın bir şehre gitti annesi ve ablasını...www.kadinlarkulubu.com
arkadaşlar konu sahibi psikologmuş bu arada yeni okudum.
hakaret etsen ne dicektin acabaöldurdun gulmekten gece gece. Allah iyiliğini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?