- 14 Ekim 2019
- 1.384
- 3.912
- 63
Yani böyle ittirir gibi vurdu hafifçe. Ama benim derdim dozu değil böyle bir hareket yapması. Zamanla dozu da artmaz mı?İyide bu vurmak değilki kafamı ittirdi diyorsunuz ce bende önceden böyle yapıyordum diyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani böyle ittirir gibi vurdu hafifçe. Ama benim derdim dozu değil böyle bir hareket yapması. Zamanla dozu da artmaz mı?İyide bu vurmak değilki kafamı ittirdi diyorsunuz ce bende önceden böyle yapıyordum diyorsunuz
Kafama ittirir gibi vurdu işte ben bağırınca. Şiddet değil mi bu yaniHakkı var demedim şiddet uygulayan taraf sizsiniz dedim. Adam size ne psikolojik ne fiziksel herhangi bir şiddet uygulama girişiminde bulunmamış. Problem sizde.
Kafama ittirir gibi vurdu işte ben bağırınca. Şiddet değil mi bu yani
Bir kere oldu o, sinir krizi geçirdim annesi yüzünden sürekli şiddet uygulamıyorum yani.Sİz ne hakla normalde eşinize vuruyorsunuz? Çok çok haksızsınız. Bence çok da saygısız bir insansınız. Eşinize çok üzüldüm.
Cevabınızı şaşkınlıkla okuyorum..Saygı ve sevginin Meslekle, aile ile ne ilgisi var ? Bu zihniyetinizi değiştirin yoksa çok hayal kırıklığına uğrarsınız ..Evet çekinir. Ben mesleği olmayan ailesi arkasında olmayan biri olsaydım daha farklı olurdu belki ama durum bu o yüzden daha dikkatli.
Evet azarlamamam gerekiyordu ama onun bu şekilde tepki vermesi normal mi bu kadar basit bir konuda?
Ne demek hak etmişsiniz yahu? Ben sabahlara kadar uykusuz kalayım bebekle, o sesimi yükselttim diye kafama vurabiliyor normal mi bu Allah aşkına?
Olsun, eşiniz de bir kere kriz geçirip size vursa mazur mu göreceksiniz? Bir örtü seremedi diye insan kocasına salak der mi ya. Siz böyle mi örnek olacaksınız o bebeğe?Bir kere oldu o, sinir krizi geçirdim annesi yüzünden sürekli şiddet uygulamıyorum yani.
Siz adama bagirin hadi çabuk ol diye, para getiriyorsunuz diye de burnundan getirin devam edin aileniz arkanızda nasilsaKendisi bana vurdu önce fark ettiyseniz? Ben ona karşılık verdim.
Bir kere benim için böyle değil eşim için böyle. Normalde saygı duyar ama ayrıca çekinir. Tabiki benim durumumla gidecek yeri olmayan, mesleği olmayan bir hanım bir olmaz. Öyle insanlara daha çok eziyet ediyorlar maalesef bu bir gerçek.Cevabınızı şaşkınlıkla okuyorum..Saygı ve sevginin Meslekle, aile ile ne ilgisi var ? Bu zihniyetinizi değiştirin yoksa çok hayal kırıklığına uğrarsınız ..
Saygı öyle bağıra çağıra ,aileye güvenerek elde edilmez..
Keşke sizin gibi ana kuzuları hiç evlenmese, anne - babasının dizinin dibinden ayrılmasa.
Evet çekinir. Ben mesleği olmayan ailesi arkasında olmayan biri olsaydım daha farklı olurdu belki ama durum bu o yüzden daha dikkatli.
Evet azarlamamam gerekiyordu ama onun bu şekilde tepki vermesi normal mi bu kadar basit bir konuda?
O dedi önce salak mısın diye doğru okuyun lütfen ben sonra sensin salak dedim. Saygı bu duruma geldiyse tek sorumlusu ben değilim maalesef.Olsun, eşiniz de bir kere kriz geçirip size vursa mazur mu göreceksiniz? Bir örtü seremedi diye insan kocasına salak der mi ya. Siz böyle mi örnek olacaksınız o bebeğe?
Bir kere benim için böyle değil eşim için böyle. Normalde saygı duyar ama ayrıca çekinir. Tabiki benim durumumla gidecek yeri olmayan, mesleği olmayan bir hanım bir olmaz. Öyle insanlara daha çok eziyet ediyorlar maalesef bu bir gerçek.
Öff ezmeye hakkı var demedim eziyorlar dedim nerede yaşıyorsunuz siz acaba? Bu bir realite, mecbur diye bakıp eziyet edebiliyorlar o insanlara.Siz gercekmisiniz?? Ne demek mesleği olmayan biri olsaydım falan. Öyle olsaydınız ezmeye hakkı vardı ama sizin mesleğiniz olduğu için anneniz arkanızda olduğu için eşinizi ezmeye hakkınız var yani.
Olayları başlatan siz,eşinize hem fiziksel hem piskolojik şiddet uygulayan siz,ama eşinizin bu tavrından dolayı size şiddet uygulayacağını düşünen yine siz. Ağır piskolojik sorunlarınız var bence Allah eşinize sabır versin iyi dayanmış tahammül etmiş. Ben olsam bir dakka bile durmam.