Şiddet böyle böyle başlamaz mı? Fikir verin lütfen.

İyide bu vurmak değilki kafamı ittirdi diyorsunuz ce bende önceden böyle yapıyordum diyorsunuz
Yani böyle ittirir gibi vurdu hafifçe. Ama benim derdim dozu değil böyle bir hareket yapması. Zamanla dozu da artmaz mı?

Hakkı var demedim şiddet uygulayan taraf sizsiniz dedim. Adam size ne psikolojik ne fiziksel herhangi bir şiddet uygulama girişiminde bulunmamış. Problem sizde.
Kafama ittirir gibi vurdu işte ben bağırınca. Şiddet değil mi bu yani

Sİz ne hakla normalde eşinize vuruyorsunuz? Çok çok haksızsınız. Bence çok da saygısız bir insansınız. Eşinize çok üzüldüm.
Bir kere oldu o, sinir krizi geçirdim annesi yüzünden sürekli şiddet uygulamıyorum yani.

Evet çekinir. Ben mesleği olmayan ailesi arkasında olmayan biri olsaydım daha farklı olurdu belki ama durum bu o yüzden daha dikkatli.

Evet azarlamamam gerekiyordu ama onun bu şekilde tepki vermesi normal mi bu kadar basit bir konuda?
Cevabınızı şaşkınlıkla okuyorum..Saygı ve sevginin Meslekle, aile ile ne ilgisi var ? Bu zihniyetinizi değiştirin yoksa çok hayal kırıklığına uğrarsınız ..

Saygı öyle bağıra çağıra ,aileye güvenerek elde edilmez..

Keşke sizin gibi ana kuzuları hiç evlenmese, anne - babasının dizinin dibinden ayrılmasa.

Ne demek hak etmişsiniz yahu? Ben sabahlara kadar uykusuz kalayım bebekle, o sesimi yükselttim diye kafama vurabiliyor normal mi bu Allah aşkına?

çok agresifsiniz belli...
Hem eşinize hem bebeğe üzüldüm.
Size vurmaya hakkı yok tabiki ama sizde adamı köpek azarlar gibi azarlayıp topa vurur gibi sağ sola iterseniz olacağı bu
Alışmıssınız altdan alınmaya, adam bıkmış tepki vermiş. Hepsi bu. Ve evet bu başlangıç olmuş, siz devam ederseniz devamı gelir emin olun.

Bir kere oldu o, sinir krizi geçirdim annesi yüzünden sürekli şiddet uygulamıyorum yani.
Olsun, eşiniz de bir kere kriz geçirip size vursa mazur mu göreceksiniz? Bir örtü seremedi diye insan kocasına salak der mi ya. Siz böyle mi örnek olacaksınız o bebeğe?

Cevabınızı şaşkınlıkla okuyorum..Saygı ve sevginin Meslekle, aile ile ne ilgisi var ? Bu zihniyetinizi değiştirin yoksa çok hayal kırıklığına uğrarsınız ..

Saygı öyle bağıra çağıra ,aileye güvenerek elde edilmez..

Keşke sizin gibi ana kuzuları hiç evlenmese, anne - babasının dizinin dibinden ayrılmasa.
Bir kere benim için böyle değil eşim için böyle. Normalde saygı duyar ama ayrıca çekinir. Tabiki benim durumumla gidecek yeri olmayan, mesleği olmayan bir hanım bir olmaz. Öyle insanlara daha çok eziyet ediyorlar maalesef bu bir gerçek.

Evet çekinir. Ben mesleği olmayan ailesi arkasında olmayan biri olsaydım daha farklı olurdu belki ama durum bu o yüzden daha dikkatli.

Evet azarlamamam gerekiyordu ama onun bu şekilde tepki vermesi normal mi bu kadar basit bir konuda?

Siz gercekmisiniz?? Ne demek mesleği olmayan biri olsaydım falan. Öyle olsaydınız ezmeye hakkı vardı ama sizin mesleğiniz olduğu için anneniz arkanızda olduğu için eşinizi ezmeye hakkınız var yani.

Olayları başlatan siz,eşinize hem fiziksel hem piskolojik şiddet uygulayan siz,ama eşinizin bu tavrından dolayı size şiddet uygulayacağını düşünen yine siz. Ağır piskolojik sorunlarınız var bence Allah eşinize sabır versin iyi dayanmış tahammül etmiş. Ben olsam bir dakka bile durmam.

Olsun, eşiniz de bir kere kriz geçirip size vursa mazur mu göreceksiniz? Bir örtü seremedi diye insan kocasına salak der mi ya. Siz böyle mi örnek olacaksınız o bebeğe?
O dedi önce salak mısın diye doğru okuyun lütfen ben sonra sensin salak dedim. Saygı bu duruma geldiyse tek sorumlusu ben değilim maalesef.

Bir kere benim için böyle değil eşim için böyle. Normalde saygı duyar ama ayrıca çekinir. Tabiki benim durumumla gidecek yeri olmayan, mesleği olmayan bir hanım bir olmaz. Öyle insanlara daha çok eziyet ediyorlar maalesef bu bir gerçek.

Sok içindeyim gerçekten o zaman bütün çalışan eşler calismayini ezsin😮🤦 fikirlerinize hayran kaldım!! Bu neyin kafası ya.

adam bsy demezken normalde ben iter kakarım o hic yapmazdı demissiniz mesaj basinda sonra alt değiştirirken de adamcağız yapmam etmem dememis agir mahir yardim etmeye çalışmış biraz anlayışlı olup empati kurmanız gerekli bence ve biraz sakin lütfen burada nice dertleri olan var esim ilgilenmeyen etmiyen, iki çift tatli soz bekleyen , durduk yere gerçek şiddete uğrayan ,bazen de gercekten biz kadınlar kadin demeyeyim insan oğlu diyeyim verdikçe doymuyor daha fazlasını istiyoruz , lütfen daha sakin olup adamcağızın yaptığı seyleri görün özellikle stres anlarında lütfen kontrollü olun

Siz gercekmisiniz?? Ne demek mesleği olmayan biri olsaydım falan. Öyle olsaydınız ezmeye hakkı vardı ama sizin mesleğiniz olduğu için anneniz arkanızda olduğu için eşinizi ezmeye hakkınız var yani.

Olayları başlatan siz,eşinize hem fiziksel hem piskolojik şiddet uygulayan siz,ama eşinizin bu tavrından dolayı size şiddet uygulayacağını düşünen yine siz. Ağır piskolojik sorunlarınız var bence Allah eşinize sabır versin iyi dayanmış tahammül etmiş. Ben olsam bir dakka bile durmam.
Öff ezmeye hakkı var demedim eziyorlar dedim nerede yaşıyorsunuz siz acaba? Bu bir realite, mecbur diye bakıp eziyet edebiliyorlar o insanlara.

Siz genelde adama vuruyor olduğunuz için o da bu durumu normal görüp size vurmuştur
Yani siz yapınca iyi de o yapınca mı şiddet oldu?
Kaldı ki o yapınca sizde aynı hareketi yapıp yetmemiş odanın diğer tarafına ittirmişsiniz
O vurunca siz birşey yapmasaydınız bu olayda haklı olurdunuz ama sizde hatalısınız
Böyle böyle başlar şiddet derken, siz kendinizi hariç tutuyorsunuz sanırım. Sizde çoktan başlamış çünkü

Back
X