Şiddet gören değil, Kocasına şiddet uygulayan benim

Tepkilerinizi çok fazla ve yersiz buldum. Daha önce öfke sorunu yaşadınızmı buna benzer?
6 ayda 3 kez çok fazla yani.
Çok ciddi sorunlarda yok anlattığınız kadarıyla.
İmkanınız varsa uzman desteği alın. Yoksa bu öfkenizi törpülemek için çaba sarfetmeniz gerek. Keskin sirke küpüne zarar , bebeginize ve kendinizede zarar veriyorsunuz farkında olmasanızda.
Eşiniz sizi seviyor belliki, bunca olaya rağmen alttan almayı bilmiş ama insanız ve sabır denen bir duygumuz var ve hiç umulmadık zamanda taşabilir ve sonuçları sizin açınızdan ağır olur.
Kolaylıklar dilerim.

Hiç böyle öfke nöbeti yaşamadım. Ama istanbuldayken ıssız bi yer gidip avazım çıktığı kadar çığlık atardım o beni rahatlatırdı. 1 yıldır bunu hiç yapmadım. Bazen içimden sebepsiz yere ağlamak ve bağırmak geliyor.

canım sen hem ailenden şikayet ediyosun hemde oraya gidince fitneyle dönüyorum diyosun sonrada benim ailem gitmiyoruz diye kızıyo diyosun annenede açık açık söyle yani sen benim eşimle aramımı bozmaya çalışıyosun sırf bu yüzden gelmek istemiyorum de yada o konuşurken düzgün konuş de saygısızlık değil bu sonuçta onun yaptığı saygısızlık ne ailenin dolduruşuna nede eşinin dolduruşuna gelmemelisin her iki sonuçta seni etkiliyo allah kolaylık versin sana ne diyim çok zor değişmezler gerçi ama sen üstüne düşeni yap bence neyden etkileniyosun onuda anlamadım

biraz sinirinizi kontrol etmeye çalışın.mesela eşinizle tartışmaya girmeden,
önce düşünüp,sonra cevap verin.
sonra ailenize de eşinizle yaşadığınız sıkıntıları anlatmayın,
ailenizde farkında olmadan size kötülük ediyor aslında.
eşiniz ilerde hem size hemde ailenize bu kadar sabırlı olmayabilir,özellikle çocuk doğduktan sonra
aslında yanlış yaptığınız şeylerin de farkındasınız.
bu yüzden bu durumu çözümlemeniz daha kolay.

Hiç böyle öfke nöbeti yaşamadım. Ama istanbuldayken ıssız bi yer gidip avazım çıktığı kadar çığlık atardım o beni rahatlatırdı. 1 yıldır bunu hiç yapmadım. Bazen içimden sebepsiz yere ağlamak ve bağırmak geliyor.
O zaman sinirlenince uzaklaşın ortamdan, tepki vermeden önce gidin başka odaya, yürüyüse çıkın yada. Tekrar bi gözden geçirin durumu bu arada, emin olun daha aklı selim davranırsınız böyle öfke krizlerinde.
Ben yaparım bunu bazen, böylece pişmanlık duyacağım şeyler yapmıyorum.

Eşinin seni terk ettiğini düşün, o zaman yaşayacaklarını düşün..

Gerçi "tamam" ben de diyemem, illa bir açıklamam vardır ama şiddet olayı hiç hoş değil...

Merhaba;

Şu kocanda az değilmiş diyenlere; Adam daha ne yapsın bilmiyorum. Sen adamı ez laf say birde üzerine atla ki o adam karşılık verse bu sefer mağduru oynar dayak yedim diye. Sonra o adam seni yine sevsin uyutsun falan vallahi adamda peygamber sabrı varmış.

Ben kriz geçirdiğimde eşim benden daha çok kriz geçiriyor. Bu sefer ben sakin davranmak zorunda kalıyorum. He bir kere çok sinirlendirmişti beni pazarda alışveriş yaparken oğlumuzda küçük o zaman bebek arabasında onda ben önden çektim gittim eve giderken bayılmışım tek hatırladığım bir bayır vardı çıktım güneş tam alnıma vurdu gerisini hatırlamıyorum.

O zamanda elimdeki meyveler yuvarlanmış bayırdan aşağıya eşimde aynı bayırdan eve varacak meyveleri görüyor koşarak geliyor görüyor.

He işte bir o zaman bana çok sakin davranmıştı eve gelince :)

Ben sana diyim öncelikle ailenin dediklerine kulak asma bizimkilerde öyle benimkinin en ufak hatasında yok sen çook sabırlısın biz olsak şöyle yapardık böyle derdik olmuyor işte deli deliyi görünce sopasını saklarmış biri sakin olacaki ötekini kaldırabilsin. Yoksa ben ailemin dediklerine kulak assam boşanmam lazımdı zamanında ekonomik anlamda zorluk çekerken.. Tmm kavgalarımız oldu ama bu evliliğin ilk yıllarında cnm kadına çok büyük işler düşüyor helede çalışıyorsa Allah sabır versin çok zor gel eve temiz olsun yemek hazır olsun vs vs. Çok anlayışlı eş lazımkii anlattığın kadarıyla seninkide öyle cnm kıymetini bil kocanın sakin davran ona bulunmaz öylesi diyim ben sana :)

Sonra o seni dolduran ailen herifi atınca başından geçeler karşına kadın olsaydında kocanı tutsaydın derler.

Aynısı annemin başına geldi ondan biliyorum :)

Zamanı var oturak sen alışacaksın şu sıralar sakin dur gönlünü alıcam diye yapmacık hareketlerede girme anlar adam daha çok deforme olur.

Nickinizin altında yazdığı gibi "Edep Ya hu Edep"
Çok çirkin bir davranış, bilmiyorum yani yanlış anlamayın kınamıyorum ama ben bunu eşime yapsam oda sesini çıkarmasa, gözümde gittikçe küçülür. Bence kaldırıp bitane de o çarpmalıydı kendinize gelirdiniz belki. Öfke nöbetiniz dinebilirdi yani.
Peygamber Efendimizin bir hadis-i şerif'i "“Öfkelendiğinizde abdest alın ve ayaktaysanız oturun, oturuyorsanız yatın.”

Bir de eşinizin tarafından bakalım sizi onun yerine koyalım, dağınık, sorumsuz, ve pekte ev işi bilmeyen bir erkek, uyarı eleştiri kabul etmiyor, azcık birşey demeye kalksan dövüyor ortalığı birbirine katıyor çekilmez ediyor hayatı...Ne kadar itici değil mi? Ne yapardık hemeeeeen boşardık değil mi ? Eşinizde sabırlıymış Maşallah...

Son düzenleme:
eşiniz çok sakin kalmış
bu tavırlarınıza
yani kendinizde sorun oldugunu bilmenizde iyi bişey
sıra geldi bunu nasıl çözeceginize
öfkemi bende kontrol edemem ama eşimide tartaklamam
tedavi şart bence
olaylara bide eşinizin gözünden bakın
onun yerinde olsanız kendinize nasıl davranırsınız

yazdıklarınızla bulanık gördüğüm aynam daha da netleşiyor saolun.

Kendi sorunumun farkında olup çözüm aramaya çalışıyorum, yol yakınken, kocamın sabrı tükenmemişken, yılmamışken...

yorumları okumadım sadece konuyu okudum ve şunu söyleyebilirim ki sadece sen suçlu değilsin.

öncelikle iki taraf da çalışıyor ve bir de sen hamilesin.

ev işlerinin çoğunu eşinin yapması lazım. eskiden kadın çalışmıyordu da ev işlerini kadın yapıyordu.

kadınların süper güçleri mi var ya her şeye yetişecek?

sen de haliyle bu yoğunluğa alışamamış ve sinirli olmaya başlamışsın.

ayrıca ne demek öyle tamam de falan cidden sen onun kölesi misin?

bence vicdan azabı duymana gerek yok kocanın davranışları da pek masum değil.

bir de hamilesin senin ruh halindeki değişimler de gayet normal.

Eşimle tanıştıktan 6 ay sonra birbirimiz için akıl, ruh ve kalp olarak uygun olduğumuzu düşünüp hemen evlendik. Nitekim yaşlarımız da evlenmek için hiç de küçük değil ve iş güç, askerlik gibi beklememizi gerektiren engeller yoktu. Ben İst da yaşıyordum ailem bi anadolu şehrinde ve orada yaşamak istemediğim için üni okuduğum ve kendimi iyi hissettiğim şehirde zar zor bi düzen tutturmuştum. Çok zorlanıyordum düzenli işim yoktu ama tutunmaya direniyordum. Eşim annemlerin olduğu şehirde iş bulmuş ve 3 yıldır orda yaşıyormuş kendi ailesi de başka şehirde. Biz tanıştıktan sonra onun işi düzeni orda hem de ailem orda diye ben tekrar memleketime döndüm. Her şey o kadar hızlı oldu ki, korunmamıza ve 1 yıl bebek düşünmemize rağmen balayında zırt diye hamile kaldım. üstüne evlendikten 2 ay sonra işe başladım. İşim rahat 8-5 hafta sonu tatil vs ama hamileliğim çok kötü geçtiği için ben bi anda çöktüm.

Evlilik, hamilelik, zihin olarak tutucu bi şehirde yaşamak, iş hayatına alışma derken öyle zorlandım ki bir türlü adapte olamadım. Hiç bir şeye yetişemedim. Bekarlığın verdiği rehavetle de hemen bi ev kadını moduna geçemedim. Kocam ev işlerine sofra kurmaya kaldırmaya yardım eder ama annem bizim her şeyimizi önümüze getirirdi iş yapmazdık sofra kurmazdık toplamazdık bi anda her şeyi ben yapınca alışamadım, zorlandım, kalkamadım hemen altından. Birini yapsam diğerini bırakıyorum.

Biraz dik başlıyım eşimse bana bişey dediğinde cevap vermememi tamam dememi istyor bense sürekli önce bi açıklama yapıp sonra tamam diyorum.

Örnek :
Kocam :Çamaşırlar kurudu kaç gündür çamaşırlıkta duruyor topla artık onları
Ben: Bi akşam evdeyim onda da yemek hazırla ortalığı topla derken hemen uykum geliyor unutuyorum işte onu, hafta sonu toplayacağım.

Kocam: İşten çıkınca bana niye çıktım diye haber etmedin, mutlaka haberim olacak işten çıktığında eve gittiğinde
Ben: Şöyle şöyle oldu unuttum aramayı eve gelince haber verdim işte
Kocam: Ne zaman tamam demeyi öğreneceksin, uzatma tamam de sadece

Bu şekilde aslında incir çekirdeğini doldurmaz sebeplerle ve sıklıkla ev işi konusundan tartışmalar çıkıyor, bunlar birikti ve ben bi gün patladım. Bi sürü laf saydım ben senin emrindeki asker miyim hizmetçi miyim yap deyince yapacak kukla mıyım, benim de fikrim var iradem var,bunun dışında daha ağır bi sürü şey ve hakaretler... Saydım da saydım üstelik o an öyle bi kriz geçirdim ki kocama da saldırdım vurdum baya bi, elimdekileri fırlattım filan. üstelik bu kriz olayı 3 kez oldu ve biz daha 6 aylık evliyiz.

Ben ona vururken bağırıp çağırıp ağlarken o hiç bir şey yapmıyor öylece duruyor sonra başka odaya gidip sessizce bekliyor.

Sonrasında ilgisinden, yardımından hiç bir şey esirgemiyor ve uyguladığı taktikle beni daha da vicdan azabına sokuyor. Her büyük tartışmadan sonra bana dediği tek şey, daha kötüye gidiyor bak, dikkat et, senden uzaklaşıyorum (duygu olarak)

Dün işten çıkınca onu arayıp haber vermeyi unuttum, sen misin unutan kıyameti kopardı ben sana unutmayacaksın demedim mi diye başlayıp eski konulara geldi. Bana söylediklerini, vurmalarını unutamıyorum. İçten içe belki de kinleniyorum en ufak hatanda, açığında tepkim büyük oluyor, o yüzden sana dikkat et diyorum hata yapma diyorum, kötü olur derken bunu kastediyordum vs..
Ben bu arada sürekli ağlıyorum hıçkıra hıçkıra ne diyeceğimi bilemiyorum haklı çünkü. Sonra sarıldı kucağına aldı beni, sakinleştirdi birlikte sofrayı kurduk yemeğimizi yedik uykum gelince yatak odamıza gelip yanıma yatıp uyuttu beni.

( o benden daha geç yatar ve ben çok çabuk uyurum yanıma gelir her gece sarılır, elimi tutar beni uyutur sonra yine gider. Böyle de bi adam.)

Şimdi kızlar, ben ikili ilişkilerde mi başarısızım, ağresif miyim? ( bu sinir krizleri önceden olmazdı hayatımda 3 kez oldu ve sadece 6 ay içinde yaşandı bunlar )

Kocamı kendi yaptığım şeylerle kaybediyorum, nasıl davranmalıyım, ne söylemeliyim, güvenini nasıl tazelemeliyim bilemiyorum. Annemle de hiç konuşamıyorum çünkü onlarda bi garip beni sürekli kocama karşı dolduruyorlar aklıma gelmeyecek fesatlıklar sokuyorlar. Onlara gittiğimde kocama durduk yere kızıyorum. Oturup konuşacağım, akıl danışacağım olgun bi arkadaşım yok. Hamilelik yeni evlilik derken her şey bulanıklaştı, akli selim düşünemiyorum, dışardan gözle siz daha net görürsünüz diye size anlatmaya karar verdim.

En ufak bi hatada acaba ne olacak, beni ne zaman silecek diye korkar oldum. İnsanız hata yapmadan da olmuyor ki, o kadar dikkat etsem de bişey çıkıyor yine.

ay senin neren dikbaşlı kırmızı ile işaretlediğim yerde benim cevabım: madem ben unuttum sen toplayıver çamaşırları, yeşil ile işaretlediğim yerde cevabım ise: sabah 8 akşam 5 çalışıyorum ne diye arıcam ki ekstrem bi durum olmadıkça

Eşimle tanıştıktan 6 ay sonra birbirimiz için akıl, ruh ve kalp olarak uygun olduğumuzu düşünüp hemen evlendik. Nitekim yaşlarımız da evlenmek için hiç de küçük değil ve iş güç, askerlik gibi beklememizi gerektiren engeller yoktu. Ben İst da yaşıyordum ailem bi anadolu şehrinde ve orada yaşamak istemediğim için üni okuduğum ve kendimi iyi hissettiğim şehirde zar zor bi düzen tutturmuştum. Çok zorlanıyordum düzenli işim yoktu ama tutunmaya direniyordum. Eşim annemlerin olduğu şehirde iş bulmuş ve 3 yıldır orda yaşıyormuş kendi ailesi de başka şehirde. Biz tanıştıktan sonra onun işi düzeni orda hem de ailem orda diye ben tekrar memleketime döndüm. Her şey o kadar hızlı oldu ki, korunmamıza ve 1 yıl bebek düşünmemize rağmen balayında zırt diye hamile kaldım. üstüne evlendikten 2 ay sonra işe başladım. İşim rahat 8-5 hafta sonu tatil vs ama hamileliğim çok kötü geçtiği için ben bi anda çöktüm.

Evlilik, hamilelik, zihin olarak tutucu bi şehirde yaşamak, iş hayatına alışma derken öyle zorlandım ki bir türlü adapte olamadım. Hiç bir şeye yetişemedim. Bekarlığın verdiği rehavetle de hemen bi ev kadını moduna geçemedim. Kocam ev işlerine sofra kurmaya kaldırmaya yardım eder ama annem bizim her şeyimizi önümüze getirirdi iş yapmazdık sofra kurmazdık toplamazdık bi anda her şeyi ben yapınca alışamadım, zorlandım, kalkamadım hemen altından. Birini yapsam diğerini bırakıyorum.

Biraz dik başlıyım eşimse bana bişey dediğinde cevap vermememi tamam dememi istyor bense sürekli önce bi açıklama yapıp sonra tamam diyorum.

Örnek :
Kocam :Çamaşırlar kurudu kaç gündür çamaşırlıkta duruyor topla artık onları
Ben: Bi akşam evdeyim onda da yemek hazırla ortalığı topla derken hemen uykum geliyor unutuyorum işte onu, hafta sonu toplayacağım.

Kocam: İşten çıkınca bana niye çıktım diye haber etmedin, mutlaka haberim olacak işten çıktığında eve gittiğinde
Ben: Şöyle şöyle oldu unuttum aramayı eve gelince haber verdim işte
Kocam: Ne zaman tamam demeyi öğreneceksin, uzatma tamam de sadece

Bu şekilde aslında incir çekirdeğini doldurmaz sebeplerle ve sıklıkla ev işi konusundan tartışmalar çıkıyor, bunlar birikti ve ben bi gün patladım. Bi sürü laf saydım ben senin emrindeki asker miyim hizmetçi miyim yap deyince yapacak kukla mıyım, benim de fikrim var iradem var,bunun dışında daha ağır bi sürü şey ve hakaretler... Saydım da saydım üstelik o an öyle bi kriz geçirdim ki kocama da saldırdım vurdum baya bi, elimdekileri fırlattım filan. üstelik bu kriz olayı 3 kez oldu ve biz daha 6 aylık evliyiz.

Ben ona vururken bağırıp çağırıp ağlarken o hiç bir şey yapmıyor öylece duruyor sonra başka odaya gidip sessizce bekliyor.

Sonrasında ilgisinden, yardımından hiç bir şey esirgemiyor ve uyguladığı taktikle beni daha da vicdan azabına sokuyor. Her büyük tartışmadan sonra bana dediği tek şey, daha kötüye gidiyor bak, dikkat et, senden uzaklaşıyorum (duygu olarak)

Dün işten çıkınca onu arayıp haber vermeyi unuttum, sen misin unutan kıyameti kopardı ben sana unutmayacaksın demedim mi diye başlayıp eski konulara geldi. Bana söylediklerini, vurmalarını unutamıyorum. İçten içe belki de kinleniyorum en ufak hatanda, açığında tepkim büyük oluyor, o yüzden sana dikkat et diyorum hata yapma diyorum, kötü olur derken bunu kastediyordum vs..
Ben bu arada sürekli ağlıyorum hıçkıra hıçkıra ne diyeceğimi bilemiyorum haklı çünkü. Sonra sarıldı kucağına aldı beni, sakinleştirdi birlikte sofrayı kurduk yemeğimizi yedik uykum gelince yatak odamıza gelip yanıma yatıp uyuttu beni.

( o benden daha geç yatar ve ben çok çabuk uyurum yanıma gelir her gece sarılır, elimi tutar beni uyutur sonra yine gider. Böyle de bi adam.)

Şimdi kızlar, ben ikili ilişkilerde mi başarısızım, ağresif miyim? ( bu sinir krizleri önceden olmazdı hayatımda 3 kez oldu ve sadece 6 ay içinde yaşandı bunlar )

Kocamı kendi yaptığım şeylerle kaybediyorum, nasıl davranmalıyım, ne söylemeliyim, güvenini nasıl tazelemeliyim bilemiyorum. Annemle de hiç konuşamıyorum çünkü onlarda bi garip beni sürekli kocama karşı dolduruyorlar aklıma gelmeyecek fesatlıklar sokuyorlar. Onlara gittiğimde kocama durduk yere kızıyorum. Oturup konuşacağım, akıl danışacağım olgun bi arkadaşım yok. Hamilelik yeni evlilik derken her şey bulanıklaştı, akli selim düşünemiyorum, dışardan gözle siz daha net görürsünüz diye size anlatmaya karar verdim.

En ufak bi hatada acaba ne olacak, beni ne zaman silecek diye korkar oldum. İnsanız hata yapmadan da olmuyor ki, o kadar dikkat etsem de bişey çıkıyor yine.

aslında sen yanlış tepki vermiyosun çünkü annen senin elini sıcak sudan soguk suya sokmamış.. ve inan bende evli deilim annem banada senin gibi dawranıyor yemegimizi çayımız hep önümüze getiriyor ve buda bizde tembellik yapıyo.. ben evlilikten bu yüzden çok korkuyorum.. yani bi iş yüklememiş ailem bana evlenince ezilecegimi düşünüyorum şahsen .. senin tepkilerin de bu yüzden normal ama kocan seni düzeltmeye bi takım alışkanlıkları edindirmeye çalışıyor bence.. bu güzel bişey. sen biraz daha kendine dikkat et derim ev konusunda ev hanımı olma konusunda belliki kocan senden birşeyler bekliyor.. sabrediyor her fırsatta uyarıyor.. sende biraz daha önem göster.. umarım nice 6 aylar atlatırsınız ama evlilik ilk başlarda alışma süreci oldugu için sabır istiyor. eger eşini seviyorsan ki seviyorsun kendini geliştirmeye evine özen göstermeye dikkat et..

ÇAMAŞIRLARI NİYE SİZ TOPLAYACAKMIŞSINIZ Kİ TOPLASIN BİR ZAHMET...
hem hergün iş çıkışı ben çıktım diye armanın mantığı ne? mesai bitince çıkacaksınız zaten orda kalacak haliniz yok ya...
valla bana gayet alttan alan biri olarak geldiniz. kocan biraz dediğim dedik çaldığım düdük biri ve sizi de o şekilde koşullandırmış...
bir de üstüne kendinizi suçlu görmeniz için gereken psiolojik baskıyı da yapmış. valla bravo eşinize...

Kocanız size amir,öğretmen edasıyla konuşur ,yaklaşırsa sizin de böyle çileden çıkmanız çok normal ..
Tamam vurmanız falan normal değil ama bir kadın neden bu hale gelir ki ?
Siz evlenmeden önce kızdığınızda annenize,babanıza da böyle vurur muydunuz ki ?Sanmıyorum .
Çileden çıkmışsınız,bunalmış,çaresiz kalmış,ne yapacağınızı bilememişsiniz ki tuhaf tepkiler vermişsiniz vurmak gibi ..
O da sanki sizin bu hale gelmenizi ister gibi sessiz kalmış güya anlayışlı eş hallerinde sizin ona vurmanızı sakince karşılamış
Eşiniz çok sinsice davranmış
İyi ve sabırlı bir adamı oynamış
Sizse tuhaf,sinirli,garip bir hale gelmişsiniz

Kendinize olan güveninizi kaybetmek üzeresinz dikkat
Eğdirmeyin başınızı
Ona bu sinsice davranışlarının farkında olduğunuzu ve artık iziin vermeyeceğinizi söyleyin ve sizi dikkate alsın
Siz değil o sizi kaybetmekten korksun
Zira sizden sonra bu şekilde aynen kime davranırsa davransın o kadın da çıldırır

Geçen de bir tanesi evden kovmuştu kuzeninin önünde.
Adam da çatıya çıkıp ağlamış dönüp affetmişti.

Anacım bu melek kocaları nereden buldunuz?

Ben de ev işlerine hiç alışık değildim.
Aynen çamaşırlarım bir hafta çamaşırlıkta bekler.
Şimdi de bekliyor sen deyince farkettim.:17:

Benim eşim de ikizler.Çıktım, evdeyim diye haber vermedim diye
bizim de çok kavgamız olmuştur. Artık azaldı ama unuttum deyince anlıyor biraz.
Bence çıkış saatlerini biliyor 5 dk geçmişse o arasın seni.
Böylece hatırlamış olursun sorun kalmaz.
Biz öyle yaparız..

Eşin ne güzel yardımcı oluyormuş.
Senin hırçınlıklarına karşı da sakin kalması çok hoş.
Ama bir süre sonra sebepsiz gider ve sen sebepsiz sanırsın bu birikimlerden ötürüdür o gidiş..
Güzelce uyarıyorken kendini düzeltmeni tavsiye ederim..

Bu arada o da suçlu tabi.
Seni sıkıştırmasın, dağınıklıklar olabilir.
Çalışan bayanlarız.
Çok rahatsız oluyorsa o el atsın işlere..
Beni görse ne yapacak eşin acaba..:S
Ben canım istemese hiç dokunmam bir şeye..

Hamilelik hassasiyet yapar diye düşünüyorum ama seninki abartı geldi bana:26:

Son düzenleme:
ÇAMAŞIRLARI NİYE SİZ TOPLAYACAKMIŞSINIZ Kİ TOPLASIN BİR ZAHMET...
hem hergün iş çıkışı ben çıktım diye armanın mantığı ne? mesai bitince çıkacaksınız zaten orda kalacak haliniz yok ya...
valla bana gayet alttan alan biri olarak geldiniz. kocan biraz dediğim dedik çaldığım düdük biri ve sizi de o şekilde koşullandırmış...
bir de üstüne kendinizi suçlu görmeniz için gereken psiolojik baskıyı da yapmış. valla bravo eşinize...

Bu sozlere kalibimi basarim, cok guzel yazmissiniz. Konu sahibesi oyle bir yazmis ki, sanki adam mukemmel bir insan, kendi iyi bir es degil, artik adam nasil sartlandirdiysa.....

Konu sahibesi anormal, garip bir insan degil ; kocasi da bence hic oyle melek falan degil.

Hemen evlenip hamile kalmışsın,evişlerinden anlamıyor ve bunalıyorsun,ayrıca hoşgörüsüz bir aile ortamından geliyorsun.
Belki nasıl tepki vereceğini bilemiyorsun,o yüzden öfkeleniyorsun.
Bence de mutlaka psikoloğa gitmelisin çünkü anne olmak,lohusalık ve uykusuzluk seni daha da sinirli yapabilir.
Şimdiden önlemini alsan iyi olur yoksa eşin kendi ağzıyla senden uzaklaştığını söylemiş zaten.

Back
X