diretin fikrinizde.. anladığım kadarıyla öyle de yapıyorsunuz.. avukatınızdan destek alın.. hiçbir uzlaşmayı kabul etmeyin. elbet bir şekilde hakim de boşanmanızı onaylamak zorunda kalacak....Evet artık dayanamadığım bir gün koştum polise bize söz verdi yapmayacak etmeyecek diye yolladılar geriye.. en büyük hata benim di aslında bunlara inanıp hala düzelecek diye elimden gelen her güzel şeyi benim yapmam dı. Olanlar oldu yine bu sürece girdik kanıtlar vs var. Ama hakim kanunlar yasalar nasıl böyle anlayamıyorum
Nasıl üzüldüm, size sarılasım geldi. Fevri davranmayın ortada korktuğunuz bir durum varsa. Avukatınızı değiştirme imkanınız var mı?Bende inanamıyorum böyle bir karara. İyi değilim hiç. onunla yine karşı karşıya kalmak zulüm
diretin fikrinizde.. anladığım kadarıyla öyle de yapıyorsunuz.. avukatınızdan destek alın.. hiçbir uzlaşmayı kabul etmeyin. elbet bir şekilde hakim de boşanmanızı onaylamak zorunda kalacak....
Boşanma davasında ne uzlaştırması
Uzlaştırma ceza hukuku içerisinde yer alır ve savcı ya da ceza mahkemesi gönderir
Boşanmada sulh e teşvik olur uzlaşın anlaşın der ama adı uzlaştırma olmaz
Uzman dediği muhtemelen mahkemenin görevli psikoloğu ya da sosyal çalışma uzmanıdır
Dinleyip rapor düzenleyecektir çocuk varsa onu da değerlendirir
Canınızı sıkmayın sakin bir Zamanda avukatınızla ayrıntılı konuşun anlatsın uzun uzun
Kaç yıllık bir evlilikti sizinkisi? İl değiştirme şansınız var mı? Belliki sizin hayatınız şahıs yüzünden tehlikede
Sağolun avukatım yaşadıklarımı biliyor tekrar görüşeceğim bu durumları.Nasıl üzüldüm, size sarılasım geldi. Fevri davranmayın ortada korktuğunuz bir durum varsa. Avukatınızı değiştirme imkanınız var mı?
Ailenizin destek olmasına çok sevindim. Biz de maddi olarak olamasak da manevi olarak yanınızdayız. Boşanma kararı almak, o duruşmaya çıkmak bile önemli ve kayda değer adımlardı. Bundan sonraki aşama da kolayca geçip gider umarım. Inancınızı yitirmeyin hiçbir zamanSağolun avukatım yaşadıklarımı biliyor tekrar görüşeceğim bu durumları.
ilem ve çevrem bana cok yardımcılar manevi olarak ama başka fikirlere de ihtiyaç duyuyorum onlarda gerilmesin benim yüzümden diye tutuyorum kendimi tuttukça içime kapanıyorum. Acılarımı paylaşmaya merhamete o kadar ihtiyacım varmış ki. Sağolun sevgi içeren sözleriniz icin okurken bile gerginliğim gitti sağolun sayınMune hanım teşekkür ederim desteğiniz ve yardımınız icin
Hakim dilekçenize şöyle göz ucuyla bir bakmıştır. Tamamını okumamıştır bile. Keşke orada dayak yediğinizi, tehdit edildiğinizi vs. anlatsaydınız size söz hakkı verilince.
Hukuk sistemi sapırsapır dökülüyor.Nereden tutsan elinde kalıyor?
12 yaşında ilişkiye rızası vardı diyen sistemin, kocaasından her türlü şiddeti yaşamış kadına uzlaşın
demesi çok normal.Kocanızı üzüp mağdur ettiğiniz için ceza almadığınıza şükredin.
Burda roman gibi yazacagina hakime anlatsaydin ya.ister sorsun ister sormasin verdiğiniz kararın farkında misiniz benim durumum bu beni döven biriyle nasıl uzlasayim deseydin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?