Şiddet gören kadınlar baksın bii :((

dayak yemekten çok sıkıldım diye konuya giriş yapan biri sinirlenen kocalarınızı nasıl sakinleştiriyosunuz diye konuyu bitirmiş.ben önüne fındık fıstık atıyorum bürss oğluma diye başını okşayınca sakinleşiyor.

kızına üzüldüm dayağı normal gören bir anne-baba elinde büyüyüp kendisine de şiddet gösterildiğinde bunu normal karşılayacak bir kadın olacak.

ben daha çocuğu alan baba görmedim doğrusu
illaki vardır tek tük
ama erkeklerin işine geliyor çocuğun annede olması
alıp baktıklarında bile 2 gün sonra geri getirirler dayanamaz ki onlar çocuk bakmaya
yanlış noktalara takılyıorsunuz...

Eli alismis o (adam)In.ne yaparsan yap sakinlesmez. Lütfen cocuguna bunu yapma. Böyle bi babayla büyümesine izin veremezsin. Kolaymi bebegini senden almak. Cesaretini topla korkma birak bunu. Yarin birgün kizin büyüyecek onun yaninda dayak yemek güzelmi olcak yada kizinida döverse pisman olursun keske birakip gitseydim.diye. lütfen yazik etme o cocuga kendinede. Elleri kirilsin söyle pisliklerin.

Buyudugunde kiziniz sizi dayak yerken gördugunde neler hissedecek bir dusuncesinize?
Daha mi guzel olacak sanki hayat.
Katlanmasaydin bile der.

Eli dayaga alisan adam hep döver derdi babannem.
Erkegin elini dayaga aklstirmicaksin derdi.

fake mi bilmem ama daha bi kaç gün önce sürekli dayak yiyen bu kadın eşim,in sevgisinden emin değilim diye konu açmış.ne kadar şaşırtıcı seven adam tabiki döver nasıl emin olunmaz hayret!

ayrıca kuzenim (16 yaşında bir kız) kocama bakıyor diye bir konusu var ki Allahlık.

değişik bir yaşam.

Ne demek sakinleştirmek siz insansınız dayak yemek ne demek hiç bir dayanağınız yoksa gidin bir sığınma evine bu kadar çaresiz nasıl hissedersiniz bir de bebeğiniz var

Hayvanat bahçesi yetkililerine haber verip sakinleştirici vurdur. Ne bekliyorsun anlamadım, hadi ailen yok mor çatılar var, kimse bebeğini alamaz elinden ayrıca.

Öncelikle eve gelir gelmez öper hoşgeldin derim karnı açken hiçbir sorunu yansıtmam,sinirleneceği şeyleri bilirim sinirlenirse de gider mutfağa işime bakar yada yatak odasına gider yatarım,çok sıkıldıysam ağlarım birkaç gün konuşmam bizimki kin tutamaz ama özür de asla dilemez .Asla dövmez ayy dövse elinde kalacağımı bilir :)

Sen kendi isteğinle velayeti vermediğin sürece yada haysiyetsiz bir yaşam sürmediğin sürece, hiçbir hakim küçük çocuğu babaya vermez!!

Canım benim nasıl güzel bir insansın sen. Eşinin yaptığı eziyete rağmen onu kızdığında sakinleştirmenin yollarını arıyorsun. Annen ve babanın bundan haberi var mı? Ayrılmak istersen sana kucak açarlar mı? Bebeğin olsun canım eğer sana kucak açan bir ailen varsa buna katlanmak zorunda değilsin. Sırf kadınlardan güçlü oldukları için bunu kullanmaları çok iğrenç.. Gerçekten güçlü olsalar akılcı cümleler kurabilip kızıyorlarsa da kendilerini adam gibi ifade edebilirler. Ama kapasiteleri yetmediği için karşısındakine değer vermedikleri için böyle bir yola başvuruyorlar.. Sıkma canını kardeşim. Sana tavsiyem, kadın sığınma evine gidebilirsin. İnan ki bu ayıp değil. Mis gibi bütün ihtiyaçların karşılanıyor. Bu adamdan bir şekildd uzaklaşmalısın

Kesinlikle ayrıl sorgusuz sualsiz döven insan sakin olamaz benim babam annemi döven bir adamdı ve bizi de dövüyodu ayrıldılar ve annemde kalıyoruz korkma alamaz

Bidaki dövdüğünde darp raporu al ve polise başvur. Eğer gidecek yerin yoksa devlet seni sığınma evine yerleştirir.

Sen böyle susup nasıl sakinleştirsem diye kendi suçunmuş gibi düşünürsen daha çok dayak yersin..

Dayak attığında hastaneye git ve hastane polisine doktora eşini şikayet et doktor darp raporu verecektir. Hastane polisi tutanak tutacaktır. ve sığınma evine yerleşmek istediğini bebeğinin ve senin can güvenliğin olmadığını söyle.

Polise git rapor al .Uzaklastirma ve para cezasi alır gecinmeye gönlü varsa bidaha dövmez yoksa boşanırsın.

Önce kendine saygı duy yoksa kimse sana saygı duymaz kendine bu muameleyi layık görme canına yazik

Bu ara o kadar çok fake konu oluyor ki burada, nedense sizin konularınız bana öyle geldi gibi. 10 gün önce onaltı yaşında kuzenim kocamı baştan cıkarıyo diye kıskançlık kriziniz vardı sonra da hep farklı şeyler neyse. Bu arada tavsiyeye değil kamu kurumlarına başvurmaya ihtiyacınız var, devlet her zaman mağdur kadınlardan yana olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…