- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi pamukelif1990
-
ben daha çocuğu alan baba görmedim doğrusuKızlar cok sıkıldım dayak yemekten bebeğim olmasa bu adamı bei dakika bile çekmem ama kızım var ayrılırsam aşır onu benden bu arada sevmiyorum artık bu adamı napabilirim bilmiyorum size sorum şuu kocanız sinirlemfiğinde sakinleitirmek için neler yapıyorsunuz ne yapmalıyım sizce
Bence fake, hep bol reytingli konular açıp kaçmış. Baksalar bi keşke.Konuların hep bi değişik 2 sefer aldatılmışsın dayak var vajinismus var sen hala kocamın sevgisini hissetmiyorum diye saçma sapan konular
Ne demek sakinleştirmek siz insansınız dayak yemek ne demek hiç bir dayanağınız yoksa gidin bir sığınma evine bu kadar çaresiz nasıl hissedersiniz bir de bebeğiniz varKızlar cok sıkıldım dayak yemekten bebeğim olmasa bu adamı bei dakika bile çekmem ama kızım var ayrılırsam aşır onu benden bu arada sevmiyorum artık bu adamı napabilirim bilmiyorum size sorum şuu kocanız sinirlemfiğinde sakinleitirmek için neler yapıyorsunuz ne yapmalıyım sizce
Öncelikle eve gelir gelmez öper hoşgeldin derim karnı açken hiçbir sorunu yansıtmam,sinirleneceği şeyleri bilirim sinirlenirse de gider mutfağa işime bakar yada yatak odasına gider yatarım,çok sıkıldıysam ağlarım birkaç gün konuşmam bizimki kin tutamaz ama özür de asla dilemez .Asla dövmez ayy dövse elinde kalacağımı bilir :)Kızlar cok sıkıldım dayak yemekten bebeğim olmasa bu adamı bei dakika bile çekmem ama kızım var ayrılırsam aşır onu benden bu arada sevmiyorum artık bu adamı napabilirim bilmiyorum size sorum şuu kocanız sinirlemfiğinde sakinleitirmek için neler yapıyorsunuz ne yapmalıyım sizce
Kızlar cok sıkıldım dayak yemekten bebeğim olmasa bu adamı bei dakika bile çekmem ama kızım var ayrılırsam aşır onu benden bu arada sevmiyorum artık bu adamı napabilirim bilmiyorum size sorum şuu kocanız sinirlemfiğinde sakinleitirmek için neler yapıyorsunuz ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?