- 20 Ocak 2010
- 47.550
- 178.258
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi pamukelif1990
-
5 senelik evli 2,5 yaşında kızım var diyordu hesap tutmuyor galibaE kızının 4 yaşında olması lazım o zaman, iki çocuk mu var?
Söylakonu sahibi bir sakin ol milleti dövmekten beter ettin.. 17 yaşında evlenmişsin, 18 yaşında anne olmuşsun, 5 yıllık evlisin ama bebeğin var.. sence de sayılarda bir sorun yok mu? fake olup olmadığını geçtim neyin ne olduğunu bilmeden nasıl yardım edecek insanlar sana?
ne varmış rakamlarlarda ne diye boş işlerle ugraşırsınuz bilmem isteyen inanır isteyen inanmaz kimseye kendimi inandırmak zorunda değilimkonu sahibi bir sakin ol milleti dövmekten beter ettin.. 17 yaşında evlenmişsin, 18 yaşında anne olmuşsun, 5 yıllık evlisin ama bebeğin var.. sence de sayılarda bir sorun yok mu? fake olup olmadığını geçtim neyin ne olduğunu bilmeden nasıl yardım edecek insanlar sana?
Amin cnm saol keşke senin gibi düşünse herkes ya niye fake hesap acım mileriti kandırım kimse inanmiyo neyse inananlar yazsın
Söyla
ne varmış rakamlarlarda ne diye boş işlerle ugraşırsınuz bilmem isteyen inanır isteyen inanmaz kimseye kendimi inandırmak zorunda değilim
Anlamadım nedenmi sakinlestırıtom daga cok dayak mazoşistlık ???yemenek içinAcaba diyorum mazoşistlik olabilir mi? Zira sürekli dayan atan bir kocayi neden sakinleştirmek için çabalıyasın.
Çok şaapmamak lazım hep bunlar darbelerden bacımohooo senin devreler karışmış hacı, allah kolaylık versin..
Anlamadım mazoşistlik ?? nedenmi sakinlestırıtom daga cok dayak yemenek içinAcaba diyorum mazoşistlik olabilir mi? Zira sürekli dayan atan bir kocayi neden sakinleştirmek için çabalıyasın.
Boşan mesela???????????? Sakinleştirmekten daha mantıklı??????Anlamadım nedenmi sakinlestırıtom daga cok dayak mazoşistlık ???yemenek için
Anlamadım mazoşistlik ?? nedenmi sakinlestırıtom daga cok dayak yemenek içinAcaba diyorum mazoşistlik olabilir mi? Zira sürekli dayan atan bir kocayi neden sakinleştirmek için çabalıyasın.
Hazır cevap nbm ayrılınca bi çocuklaBoşan mesela???????????? Sakinleştirmekten daha mantıklı??????
Tamam sen öyle diyorsan. Fakat mazoşist ne demek bir araştır sen .. Ya da her neyse. Umarım istediğin sakinleştirme önerilerine kavuşursun konunda, iyi akşamlar.Anlamadım nedenmi sakinlestırıtom daga cok dayak mazoşistlık ???yemenek için
Heeee ondannnohooo senin devreler karışmış hacı, allah kolaylık versin..
Yarın öbür gün kocan sana ya da çocuğuna kıyarsa öfke anında, o zaman görürsün ne yapacağını.Hazır cevap nbm ayrılınca bi çocukla
Nasıl yaniiiiBelli ki boşanamayacaksın, gizliden sakinleştirici ver bari.
Belli ki boşanamayacaksın, gizliden sakinleştirici ver bari.
Heeee tamam zavallıyım evetttYarın öbür gün kocan sana ya da çocuğuna kıyarsa öfke anında, o zaman görürsün ne yapacağını.
Şu kendine acıyan zavallı kadınlara sinir oluyorum.
Ahhhh otopsi yapmasalarZehir de olabilir bence
Bi arkadaşım eşinin cinsel isteğinden bıkmıştı. Adamın yemeklerine şap koymuştu. Sende sakinleştiri al koy yemeğine. Bu öküz kocaya herşey mübah.Nasıl yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?