Şiddet gören kadınlar baksın bii :((

Siddet varsa ayrilin bi an evvel. Oyle bir ortamda cocuk buyutmek dahami guzel. Cocugu sizden alamaz asla..

Sorun şu aslında bu durumda sadece çocuğu için katlanan bir kadın 16 yaşındaki kuzenim kocama bakıyor veya kocamın sevgisini hissetmiyorum diye konu açmamali lanet olsun bu adama deyip kendisiyle ve kızıyla ilgilenmeli

Benim kocam piskopat anladınızmı bana aileme cevrene ciffi zararlar verir ayrılıpta cocıgı alırsam yaşamadan cevap vermek o kadat . Kolqyki demii

Peki bu psikopatlığı yeni mi çıktı adamın?
Merak ediyorum mülayim bir insan diye evleniyorsunuz, çocuk yapıyorsunuz sonra birden ailenizi doğrayacak biri mi ortaya çıkıyor?

ve ben bütün bunlara rağmen yuvamın düzelmesi için caşışıyorum anladınızmı çübkü ikinci evlilikler daha kötü

Peki bu psikopatlığı yeni mi çıktı adamın?
Merak ediyorum mülayim bir insan diye evleniyorsunuz, çocuk yapıyorsunuz sonra birden ailenizi doğrayacak biri mi ortaya çıkıyor?
bilmiyodum böle oldugunu evlendğim gece ilk tokatımı yedim sonrası hep aynı işte hakaret dayak küfür .vd

Abim yok babamlada konuşmuyorum
Agzı laf yapan konuşuyop işte canım senn ne dedin yoksulluk sınırı ne acarmısın biraz

Bide gelip bana hesap soruyosunuz yok cocugun kac yaşında kac yaşında evlendin yok kızın kac yaşında pardonda ben kimseyi kandırmıyom burda niye fale hesap acım yalan yanlış konuşum ki siz yağın acıklamadını yok bol reytıngli konular acıyomuşum ben hayatımda olanları yazıyorum yalan dolan sacma sapan değil inanmayanşar yorum yapmadın lütfen

Heer tamam bi tek cümle kur maffediyooo gözüme ni yumruk attı alnımın kenarını yırttı parmagı kanadı şişyi şimdi mosmor kkızlar niye qnlamal istemiyosunu dpğru düzgün destek cıkabım yok

Birinin destek çıkmasına ihtiyacınız yok.
Bu hayatta "kendiniz" varsınız.
Kendinizi sevin, kendinize güvenin.
Kendinize saygı duyun.

Sonra kızınız var size destek. Maddi değil belki ama manevi destek. Onun yüzüne, gözlerinin içine bakınca "kendisine saygı duyan bir anne istiyorum annecim" dediğini görüyor musunuz?

"Anne, neden babamın sana insan değilmişsin gibi davranmasına izin veriyorsun" diye haykırışı size destek olamaz mı?

"Anne, bana nasıl bir örnek olduğunun farkında değil misin? Büyüyünce senin gibi olmamı ister misin?" diye sorduğunu duyuyor musunuz?

"Bana yakıştıramadığın bir hayatı kendine neden yakıştırıyorsun anne" diyor kızınızın gözleri.

offfff

Burada ayrılmak için çare arayacağınıza sinirlenen koca nasıl sakinleşir diye soruyorsunuz bu adam bahanelerle dövüyordur zaten ne sakinliği. Darp raporu alıp dava açıp şahit çıkarttığınız zaman değil çocuk almak kapının önünden geçemez nafaka tazminat öder artık bu kadar pasif olmayın haklarınızı bilin ezilmeyin yazık günah

konu sahibi bir sakin ol milleti dövmekten beter ettin.. 17 yaşında evlenmişsin, 18 yaşında anne olmuşsun, 5 yıllık evlisin ama bebeğin var.. sence de sayılarda bir sorun yok mu? fake olup olmadığını geçtim neyin ne olduğunu bilmeden nasıl yardım edecek insanlar sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…