- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi pamukelif1990
-
E kızının 4 yaşında olması lazım o zaman, iki çocuk mu var?
Siddet varsa ayrilin bi an evvel. Oyle bir ortamda cocuk buyutmek dahami guzel. Cocugu sizden alamaz asla..Kızlar cok sıkıldım dayak yemekten bebeğim olmasa bu adamı bei dakika bile çekmem ama kızım var ayrılırsam aşır onu benden bu arada sevmiyorum artık bu adamı napabilirim bilmiyorum size sorum şuu kocanız sinirlemfiğinde sakinleitirmek için neler yapıyorsunuz ne yapmalıyım sizce
Ne alaka dört yas ne yapmaya calışıyon sen inanmıyosan inanma kuzım detdim bitti bide sana açıklama yapcam hetkese söylüyom bunu bana inanmayanlara inanmayan yazmasın hadeeeeeeeE kızının 4 yaşında olması lazım o zaman, iki çocuk mu var?
Sorun şu aslında bu durumda sadece çocuğu için katlanan bir kadın 16 yaşındaki kuzenim kocama bakıyor veya kocamın sevgisini hissetmiyorum diye konu açmamali lanet olsun bu adama deyip kendisiyle ve kızıyla ilgilenmeliKadinin ne cok ustune gidiyorsunuz hanimlar hayat zor bosansa aclikla savasacak bosanmasa dayakla iki ucu ... değnek kadın sığınma evlerinden bi halt olacağını da düşünmüyorum çok iyi bi meblağ kazanmalı ki istanbul da yoksulluk sınırında yasayabilsin
Benim kocam piskopat anladınızmı bana aileme cevrene ciffi zararlar verir ayrılıpta cocıgı alırsam yaşamadan cevap vermek o kadat . Kolqyki demii
ve ben bütün bunlara rağmen yuvamın düzelmesi için caşışıyorum anladınızmı çübkü ikinci evlilikler daha kötüSorun şu aslında bu durumda sadece çocuğu için katlanan bir kadın 16 yaşındaki kuzenim kocama bakıyor veya kocamın sevgisini hissetmiyorum diye konu açmamali lanet olsun bu adama deyip kendisiyle ve kızıyla ilgilenmeli
bilmiyodum böle oldugunu evlendğim gece ilk tokatımı yedim sonrası hep aynı işte hakaret dayak küfür .vdPeki bu psikopatlığı yeni mi çıktı adamın?
Merak ediyorum mülayim bir insan diye evleniyorsunuz, çocuk yapıyorsunuz sonra birden ailenizi doğrayacak biri mi ortaya çıkıyor?
Abim yok babamlada konuşmuyorum
Agzı laf yapan konuşuyop işte canım senn ne dedin yoksulluk sınırı ne acarmısın birazKadinin ne cok ustune gidiyorsunuz hanimlar hayat zor bosansa aclikla savasacak bosanmasa dayakla iki ucu ... değnek kadın sığınma evlerinden bi halt olacağını da düşünmüyorum çok iyi bi meblağ kazanmalı ki istanbul da yoksulluk sınırında yasayabilsin
Tamam.hiç bulaşmadan kaçıyorum.ve ben bütün bunlara rağmen yuvamın düzelmesi için caşışıyorum anladınızmı çübkü ikinci evlilikler daha kötü
5 yılık evliyim yazmışsın ya onu diyorum. Sakin ol.Ne
Ne alaka dört yas ne yapmaya calışıyon sen inanmıyosan inanma kuzım detdim bitti bide sana açıklama yapcam hetkese söylüyom bunu bana inanmayanlara inanmayan yazmasın hadeeeeeee
ve ben bütün bunlara rağmen yuvamın düzelmesi için caşışıyorum anladınızmı çübkü ikinci evlilikler daha kötü
Evet beş yıllık evliyim kızım hemen olmadı zaten vajinusnusum5 yılık evliyim yazmışsın ya onu diyorum. Sakin ol.
Heer tamam bi tek cümle kur maffediyooo gözüme ni yumruk attı alnımın kenarını yırttı parmagı kanadı şişyi şimdi mosmor kkızlar niye qnlamal istemiyosunu dpğru düzgün destek cıkabım yok
Aynen hiç sorma kimileri cocuk dahibi olmak için nelervyapıyo ne paralar harcıyooo......ama nafile cekecek cileleri var yavrucaklarınBu yanlışlıkla olan bebeler de hep böyle kötü giden evliliklerde oluyor nedense.
offfffBirinin destek çıkmasına ihtiyacınız yok.
Bu hayatta "kendiniz" varsınız.
Kendinizi sevin, kendinize güvenin.
Kendinize saygı duyun.
Sonra kızınız var size destek. Maddi değil belki ama manevi destek. Onun yüzüne, gözlerinin içine bakınca "kendisine saygı duyan bir anne istiyorum annecim" dediğini görüyor musunuz?
"Anne, neden babamın sana insan değilmişsin gibi davranmasına izin veriyorsun" diye haykırışı size destek olamaz mı?
"Anne, bana nasıl bir örnek olduğunun farkında değil misin? Büyüyünce senin gibi olmamı ister misin?" diye sorduğunu duyuyor musunuz?
"Bana yakıştıramadığın bir hayatı kendine neden yakıştırıyorsun anne" diyor kızınızın gözleri.
Abim yok babamlada konuşmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?