Şiddet gören kadınlar baksın bii :((

Sabredmemin sebebi sadece bebeğim o bide boşanmış bi anne babanın cocugu olarak yaşadıklarımı kızımın yaşamasını asla istemiyorum cok küçük cünkü eger ayeılırasam cevreme ve cevrwmdeki insanlata cüddi zararlar verir kızımı asla vermez kanunlar bnden yana ama öldürür beni aile konusuna gelince babamla görüşmüyorum evli cocukları var istemez beni istese be ben istemem onu cok iğrenç bi üvwy annem var annem evli kocası yaşşlı kanser hastası o adamda cocugumu istemez beni tek kabul eder ama bn bebeğimdwn bi kez daha ayrılmaya dayanamam bi müddet hayatım böle devam etcek en azından kızım on yaiına gelene kadar

Başka odaya gittiğimde peşinden geliyor bu sefer dahs cok sinirleniyor evet şimdi boşanma gibi bi şansım yok

Cocugum isteyerek olmadı dahip cıkanım var ama
Evet anlamıyorum kadin sığınma evine gidebilirsin çalışabilirsin ama dayak yemek daha kolay geliyorsa birşey diyemem
Yavv heeee canım heee sanada böyle konuşmak cok kolay geliyooo

Ben beş senelik evliyim kızım 2 bucuk yaşında canım bu arada elim beni aldatalı tam ni sene olcak bu ayda başka merak ettiğiniz bişey varsa burdayım ayrıca konuyı acıp gitmedim arkadaşlar burdayım internet cekmiyo herzaman evimde
Evet vajinusmus um kızlar ben ve bu durumdayken kızım oldu beş senelik evliyim kızım ikibçuk yaşında ve bu aldatma olayı olalı taö bi sene olcak bu ayda bu arada konuyu acığ hitti diyen arkadaşlar burdayım ben internet her zaman cekmiyoo evimde o yüzden gec cevap geliyoo

Allah yardimcin olsun çok üzüldüm dayaga dayanmak çok iğrenç bişey allah eşine merhamet versin sana da kolaylik versin kızın küçük ama ya ona da şiddet uygularsa ona nasıl dayanacaksin çalışmak gibi bi durumun olamaz mi

Calışabilirim ama kızım küçük istanbulda yaşıyorum kiralar ucuyoo havalarda çallıştığımı krwşemi verim yoksa kirayamııı allah hepimizin yardımcısı olsun

bu adamı napabilirim ne ya ? Mesela boşayabilirsin.

Bir konuda 18 yaşında anne oldum demissin, kaç yaşında evlendin?

Benim kocam piskopat anladınızmı bana aileme cevrene ciffi zararlar verir ayrılıpta cocıgı alırsam yaşamadan cevap vermek o kadat . Kolqyki demii

Abim yok babamlada konuşmuyorum

Kadinin ne cok ustune gidiyorsunuz hanimlar hayat zor bosansa aclikla savasacak bosanmasa dayakla iki ucu ... değnek kadın sığınma evlerinden bi halt olacağını da düşünmüyorum çok iyi bi meblağ kazanmalı ki istanbul da yoksulluk sınırında yasayabilsin

Kocanız sizi döverken siz ne yapıyorsunuz merak ediyorum. Yani o elleriniz ne yapıyor o ara
Yani şiddet yanlısı gibi görünmek istemiyorum ama
Seve seve mi dayak yiyosunuz lütfen koru kendini
Heer tamam bi tek cümle kur maffediyooo gözüme ni yumruk attı alnımın kenarını yırttı parmagı kanadı şişyi şimdi mosmor kkızlar niye qnlamal istemiyosunu dpğru düzgün destek cıkabım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…