- 21 Nisan 2015
- 361
- 55
- 28
- Konu Sahibi pamukelif1990
-
Sabredmemin sebebi sadece bebeğim o bide boşanmış bi anne babanın cocugu olarak yaşadıklarımı kızımın yaşamasını asla istemiyorum cok küçük cünkü eger ayeılırasam cevreme ve cevrwmdeki insanlata cüddi zararlar verir kızımı asla vermez kanunlar bnden yana ama öldürür beni aile konusuna gelince babamla görüşmüyorum evli cocukları var istemez beni istese be ben istemem onu cok iğrenç bi üvwy annem var annem evli kocası yaşşlı kanser hastası o adamda cocugumu istemez beni tek kabul eder ama bn bebeğimdwn bi kez daha ayrılmaya dayanamam bi müddet hayatım böle devam etcek en azından kızım on yaiına gelene kadarCanım benim nasıl güzel bir insansın sen. Eşinin yaptığı eziyete rağmen onu kızdığında sakinleştirmenin yollarını arıyorsun. Annen ve babanın bundan haberi var mı? Ayrılmak istersen sana kucak açarlar mı? Bebeğin olsun canım eğer sana kucak açan bir ailen varsa buna katlanmak zorunda değilsin. Sırf kadınlardan güçlü oldukları için bunu kullanmaları çok iğrenç.. Gerçekten güçlü olsalar akılcı cümleler kurabilip kızıyorlarsa da kendilerini adam gibi ifade edebilirler. Ama kapasiteleri yetmediği için karşısındakine değer vermedikleri için böyle bir yola başvuruyorlar.. Sıkma canını kardeşim. Sana tavsiyem, kadın sığınma evine gidebilirsin. İnan ki bu ayıp değil. Mis gibi bütün ihtiyaçların karşılanıyor. Bu adamdan bir şekildd uzaklaşmalısın
Başka odaya gittiğimde peşinden geliyor bu sefer dahs cok sinirleniyor evet şimdi boşanma gibi bi şansım yokCok on yargili davraniyorsunuz hanimlar.
Kadin manyak mi siddet hosunami gidiyo yani?
Var oyle manyak adamlar cocugunu kaciran, yada kadinin gidecek yeri yok ailesi cocugunu kabul etmiyor (siginma evine gidemeyen).
Herkez bosanamiyor maalesef, herkezin hayat sartlari bir degil.
Koni sahibesi eger gercekten bosanamiyorsan sana tavsiyem esin sinirliyken asla konusma, zitlasma ve hemn kzini al baska odaya gec.
Elinden geldigi kadar muhattap olma.
Kziinla gez dolas ye ic kendi kendini (esinsiz) mutlu etmeye calis. Rabbim kurtarsn baska ne diyim.
12 Ocak 2017'de vajinismusu yenemiyorum diye konu açmış.
Şimdi de çocuğumu bana vermezler korkuyorum diyor. Cok tuhafff ama evett hala vajinusmusum ama cocugum oldu
Enteresan geldi bana. Vajinismusken bebek oluyor mu?
Şiddet görmüyorum baktım size tavsiye veremiyorum bahanen hazır çünkü bebek ama artık sağır sultan bile biliyor bebeğini kimse alamaz senden[/QUOTE tok acın halinden anlamaz zaten nbm cocugu zorla kabulmu ettirim üvey babama
Cocugum isteyerek olmadı dahip cıkanım var amaneden bunu kabulleniyorsunuz ki? o size vurmaya kalktığında nedenkarşı koymayıp kabullendiniz ve birde üstüne çocuk yaptınız.
sahip çıkanınız yokmu? boşanın ve ne hali varsa görsün. çocuğunuzu ona asla vermezler
Yavv heeee canım heee sanada böyle konuşmak cok kolay geliyoooEvet anlamıyorum kadin sığınma evine gidebilirsin çalışabilirsin ama dayak yemek daha kolay geliyorsa birşey diyemem
Ben beş senelik evliyim kızım 2 bucuk yaşında canım bu arada elim beni aldatalı tam ni sene olcak bu ayda başka merak ettiğiniz bişey varsa burdayım ayrıca konuyı acıp gitmedim arkadaşlar burdayım internet cekmiyo herzaman evimdeSiddet gören bir kadinsiniz iki kere aldatilip bebeginiz icin geri dönen tarafsiniz ayriyeten merakimi mazur görün vajinusmus oldugunuzu belirtip bi kiz evlat sahibisiniz bu kadar kisa zamanda asildi madem nasil 7 ay bile gecmeden bebek oldu sirf bilmedigimden soruyorum ? Ayrica bu konuda kim fikir beyan etse siz adim atmadikca devami gelir kendinize neden bu eziyeti yapiyorsunuz ?
Evet vajinusmus um kızlar ben ve bu durumdayken kızım oldu beş senelik evliyim kızım ikibçuk yaşında ve bu aldatma olayı olalı taö bi sene olcak bu ayda bu arada konuyu acığ hitti diyen arkadaşlar burdayım ben internet her zaman cekmiyoo evimde o yüzden gec cevap geliyookızın için dayak yemeyi fedakarlık olarak görmeyi bırak..
Fazla değil 2 Sene sonra kızın dayak yemeye başladı mı da ailem sahip çıkmıyor mecbur çekiyoruz diceksin..
Bahaneleriniz çözüme engel malesef yazdiklariniz tüylerimi ürpertti..
Sana verebileceğim tek taktik darp raporu alıp mahkemeye vermek gerisi sizin kendinize yaptığınız gibi sizi kandırmak olur!!
Bana sahip cıkıyolqr kızıma değilSahip çıkanın varsa neden terketmiyorsun o herifi
Calışabilirim ama kızım küçük istanbulda yaşıyorum kiralar ucuyoo havalarda çallıştığımı krwşemi verim yoksa kirayamııı allah hepimizin yardımcısı olsunAllah yardimcin olsun çok üzüldüm dayaga dayanmak çok iğrenç bişey allah eşine merhamet versin sana da kolaylik versin kızın küçük ama ya ona da şiddet uygularsa ona nasıl dayanacaksin çalışmak gibi bi durumun olamaz mi
Senin görüşün bu ama benim hayatım buuuKonuların hep bi değişik 2 sefer aldatılmışsın dayak var vajinismus var sen hala kocamın sevgisini hissetmiyorum diye saçma sapan konular
bu adamı napabilirim ne ya ? Mesela boşayabilirsin.Kızlar cok sıkıldım dayak yemekten bebeğim olmasa bu adamı bei dakika bile çekmem ama kızım var ayrılırsam aşır onu benden bu arada sevmiyorum artık bu adamı napabilirim bilmiyorum size sorum şuu kocanız sinirlemfiğinde sakinleitirmek için neler yapıyorsunuz ne yapmalıyım sizce
Bir konuda 18 yaşında anne oldum demissin, kaç yaşında evlendin?Ben beş senelik evliyim kızım 2 bucuk yaşında canım bu arada elim beni aldatalı tam ni sene olcak bu ayda başka merak ettiğiniz bişey varsa burdayım ayrıca konuyı acıp gitmedim arkadaşlar burdayım internet cekmiyo herzaman evimde
Evet vajinusmus um kızlar ben ve bu durumdayken kızım oldu beş senelik evliyim kızım ikibçuk yaşında ve bu aldatma olayı olalı taö bi sene olcak bu ayda bu arada konuyu acığ hitti diyen arkadaşlar burdayım ben internet her zaman cekmiyoo evimde o yüzden gec cevap geliyoo
Benim kocam piskopat anladınızmı bana aileme cevrene ciffi zararlar verir ayrılıpta cocıgı alırsam yaşamadan cevap vermek o kadat . Kolqyki demiiBebeğinizin kimse alamaz. Boşanma durumunda bebek annede kalir. Dilimizde tüy bitti her konuda aynisini yazmaktan. Kendini dusunmuyorsan o bebeği düşün. O da yiyecek seninle ayni dayagi babasindan. Daha kötüsü kadin olmayi boyle bir şey sanacak önünde dayak yiyen bir kadim modeli varken Kocasindan da yiyecek o dayagi.
17Bir konuda 18 yaşında anne oldum demissin, kaç yaşında evlendin?
Abim yok babamlada konuşmuyorumYazık ya. Ama kimse alamaz çocuğunu senden. Ulan varya böylelerinin ipi kadınlara söküyor sadece. Şerefsizler, önüne bi çocuk çıkarsan korkup altlarına ederler. Benim eşim karısını sokakta döven adamı öyle bi dövmüştü ki pısırık yalvarıyordu abi bırak yalvarırım bırak diye.
Ah ah abiniz babanız yok mu gebertsinler köpeği?
Heer tamam bi tek cümle kur maffediyooo gözüme ni yumruk attı alnımın kenarını yırttı parmagı kanadı şişyi şimdi mosmor kkızlar niye qnlamal istemiyosunu dpğru düzgün destek cıkabım yokKocanız sizi döverken siz ne yapıyorsunuz merak ediyorum. Yani o elleriniz ne yapıyor o ara
Yani şiddet yanlısı gibi görünmek istemiyorum ama
Seve seve mi dayak yiyosunuz lütfen koru kendini
inamnmıyabilirsin ama niye böle bi konuda sizi kandırım kiibence fake hesap inanmıyorum ben bunun doğru olduğuna
gerçekse Allah yardimcin olsun
fake isen yine Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?