şiddet görüyorum hakarete uğruyorum yalvarıyorum aileme destek olmuyorlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi su01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ınşallah en kısa zamanda bir iş bulup bu adamdan kurtulursunuz.

canım benim baba evine dönmeyi enson düşün bence ne olursa olsun zor oluyor geri dönmek Allaha dua et eşine akıl fikir versin sen kendini üzme ne olursa sana olur herkes dışardan üzüldüm der ama olan sana olur inşallah herşey düzelir bu da bir imtihan de ve dua et

Daha ne düşüncüz arkadaş başına gelmeyen kalmamış zaten dayağı hakareti var birde altadıyor kocası yarın bir gün bu kadını ciddi bir zarar verirse ne olacak .
Baba evinde hiç değilse dayak yemiyecek hakaret görmiyecek .
İmtihanı iyi yönde olsun kocadan dayak yiyerek değil .

aslında benim kafamdaki fikir önce bi iş bulmak iş konusunu halledeyim durmucam ailemin yanına gitsem ikinci bi defadaha hayatımı mahfederler başkasıyla evlendirirler kendim başarıcam aslında çok korkuyorum ya yapamassam siz beni cesaretlendirdiniz saolun

Neden yapamazsın ya canım al kızını önce ailenin yanında kal baktın olmuyor kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış.
Seni tekrar evlendirmeye de çalışırsa ailen direk git polis şikayet et korkma hiç birşey yapamazlar zorla da seni evlendirmeye kalkışamazlar.
Bu ülkede polisi var kanunu var..

senağlama öyle deme canım sen istersen küllerinden doğarsın.gurur yapma annenlere git.çalışmana müsade ederler sanırım.ailenden başka hiç kimseye güvenme.

tek başına başarmaya çalışırsan ,mesleğin yoksa istemediğin işleri yapmak zorunda kalırsın.
işte o zaman hayatın biter.ailene dön.

cnm tamam gitme karın tokluğuna diyosun ama çocuğunun psikolojisi ne olcak çocuk nasıl büyüyecek şiddet hakaret olan bir evde hem ailenin suçu birazcık dik başlı olmak lazım hakkını araman lazım hem boşansan nafaka alacaksın çocuğuna bakmak zorunda eğer sana verilirse ailenin durumu nasıl sende iş bulabilirsin istersen herşey olur yeteki ya allah de allah sığın azim her başarının sırrıdır o adamın kahrını çekecek kadar acizmisin hem aldadatack hem dövecek hemde hakaret edecek eve gelmicek sorumluluğunu bilmicek bu adamın yanında ömür geçebilirmi geçmez daha 22 yaşındasın geç değil ailen gel diyo laf yersin ama zamanla unutulur bu zamanla geçmez daha kötü olur hem çocuğunuda düşün herşeyin bi çözümü vardır cnm allah yardımcın olsun

aslında benim kafamdaki fikir önce bi iş bulmak iş konusunu halledeyim durmucam ailemin yanına gitsem ikinci bi defadaha hayatımı mahfederler başkasıyla evlendirirler kendim başarıcam aslında çok korkuyorum ya yapamassam siz beni cesaretlendirdiniz saolun
yorumlarindan anliyorumki ailenede güvenin yok..hakli olabilirsin...her aile bir deyil..aile vardir cocuklarini yerin dibine sokarlar..aile vardir her yönüylen yardim eder destek olurlar....ben kendi ailemden biliyorum..hayatimi maffettiler...onlarin lafina gitseydim kimbilir daha kötü durumda olacasktim...kizlar yanlis anlasilmasin..insanin basinda olmayinci anlam veremiyor...ben herseyimi kendim yaptim...insallah sende okadar güclü bir durumda olursunda sende ailenden yardim almadan kendi mücadelenle kurtulursun bu zor durumdan..

bide eşin dövdüğünde gidip karakola şikayet edebilirsin artık kanun var nizam var bu ülkede kimse kimseyi dövemez hakkını ara susma karın tokluğunada olsa hem ailene karşı hemde eşine karşı ezdirme kendini artık

Kesin sonuç, bu adama katlanmamak. Hangi birine katlanacaksınız, ne ararsanız var maşallah. Ne olursa olsun bu hayatta kendi ayaklarımızın üstünde durabilmeliyiz. Aileniz sahip çıkmıyorsa bile kendiniz bir iş bulup, yine de o adama katlanmamalısınız. Belki bir süre ailenizin yanında idare edebilirsiniz, sonra kendiniz ayrı bir yer tutabilirsiniz. ınsan zaman zaman aç kalır ama bu kadar eziyetede katlanamaz. Ayrıca baba evi dayak yok ise, hakaret yok ise vs vs yok ise, şuanki yaşadığınız evden ne kadar kötü olabilir ki. Kendinize bu kadar eziyet ettirmeyin. Allah yardımcınız olsun.

Diyecek o kadar çok şey var ama o kadar sinirlendim ki yalnış bişey demek istemiyorum susuyorum

Karakola polise değil ,savcıya şikayet etmeniz gerekir.

bazi yaratiklar kendilerini dag basinda zannediyorlar..türkiyede kadin haklari hala coknu zayif durumda..bi ilerleme yokmu kizlar...yani her evlenen karisini dövüyor her kötülügü yapiyor...polise gitti zaman kadin...o kocandir döverde severde mi diyorlar yoksa polisler..bi kadindan duydum türkiyede..bu dogrumu gercekten..

Son düzenleme:
size en basit şeyleri yazdım bu kadar tepki verdiniz asıl gerçeği kimseye söyleyemem bana destek olduğunuz için saolun benim yanımda kalan insan değil bence canavar bazı şeyler burda yazılmıyor bn asıl meseleyi söylesem siz bu adamın yanımda kaldığım için benim yüzüme tükrürsünüz

size en basit şeyleri yazdım bu kadar tepki verdiniz asıl gerçeği kimseye söyleyemem bana destek olduğunuz için saolun benim yanımda kalan insan değil bence canavar bazı şeyler burda yazılmıyor bn asıl meseleyi söylesem siz bu adamın yanımda kaldığım için benim yüzüme tükrürsünüz

Sakın tahmin ettiğim şeyler olmasın bak eğer öyleyse çocuğunu getirdiği an evden çık ve hemen karakola sığın

allah yardimcin olsun canim...sen istedikten sonra herseyi basarirsin...bende zamaninda bir canavarlan evliydim..ama simdiki esimle cok mutluyum..ailemlede kontagim yok..önceki evliligimde aynen senin ailen gibi hem kendileri beni atese attilar..sonra sirtini döndüler..okadar cektiklerimi gördükleri halde ayrilmami istemediler...simdiki evliligimide mutlu oldugum halde annem olacak sahiz elinden geldigince bozmaya calisiyo aramizi..biraz piskoloji sorunlari var sanirim.

Allah yardımcın olsun çok çok üzüldüm :( Umarım bir iş bulup hayatına yeniden başlarsın çocuğunla...

Sen aynaya rahatlıkla bakabiliyorsan biz neden suratına tükürelim ki?

Bilinçsiz, cahil bir kadın olsanız acır geçerdim ama öyle değil. Bu saatte internete girip dert yanmayı biliyorsunuz, peki dayak yediğinizde ne yaptınız, hakknızı aradınız mı? Darp raporu alıp o kişiden kurtulma savaşına 1-0 önde başladınız mı? O kişiden kurtulmaya niyetiniz var mı onu bile bilmiyoruz.. Halbuki hukuk sizden yana. Gitseniz size bedava avukat verecekler, raporunuzu sunup bize anlatamadıklarınızı anlatacaksınız, o adam yanınıza bile yaklaşamayacak, size de maddi yardımda bulunmak zorunda kalacak. Ama siz düzeninizi bozmaya korkuyorsunuz.

Aileniz de arkanızda değilken zordur yeni başlangıçlar yapmak, ama buna ne kadar daha dayanacaksınız? O şey de tahmin ettiğim şeyse ve siz hâlâ o evdeyseniz bilmiyorum...

ışiniz yok, sigortanız yok, kaç yaşınıza kadar o adamın eline bakacaksınız? Ona mı güveniyorsunuz? Ayaklarınızın üstünde durmak zorundasınız..

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm canım. Bir çok arkadaşımın da yazdığı gibi sığınma evlerine başvurabilirsin, darp raporu alabilirsin ve sana şiddet uyguladığında polise başvurabilirsin. Arkadaşım daha çok gençsin bu adamın hayatı sana dar etmesine izin verme. Bir iş bulmaya çalış, kızını da al ailenin yanına sığın, ailen ne kadar başta hata yapmış olursa olsun onlara sığındığında sana sırt çevirmeyeceklerdir.

Bir de tüm şiddet gören hanımlar için bu numarayı hatırlatmak isterim ŞİDDETİ ÖNLEMEK İÇİN 02126569696

Sen aynaya rahatlıkla bakabiliyorsan biz neden suratına tükürelim ki?

Bilinçsiz, cahil bir kadın olsanız acır geçerdim ama öyle değil. Bu saatte internete girip dert yanmayı biliyorsunuz, peki dayak yediğinizde ne yaptınız, hakknızı aradınız mı? Darp raporu alıp o kişiden kurtulma savaşına 1-0 önde başladınız mı? O kişiden kurtulmaya niyetiniz var mı onu bile bilmiyoruz.. Halbuki hukuk sizden yana. Gitseniz size bedava avukat verecekler, raporunuzu sunup bize anlatamadıklarınızı anlatacaksınız, o adam yanınıza bile yaklaşamayacak, size de maddi yardımda bulunmak zorunda kalacak. Ama siz düzeninizi bozmaya korkuyorsunuz.

Aileniz de arkanızda değilken zordur yeni başlangıçlar yapmak, ama buna ne kadar daha dayanacaksınız? O şey de tahmin ettiğim şeyse ve siz hâlâ o evdeyseniz bilmiyorum...

ışiniz yok, sigortanız yok, kaç yaşınıza kadar o adamın eline bakacaksınız? Ona mı güveniyorsunuz? Ayaklarınızın üstünde durmak zorundasınız..
hadi ya...türkiyede okadar kadin haklari varmi.....eee neden cekiyorlar ohalde bu gibi s..leri türkiyedeki kadinlar...anlamiyorum ya...

Back
X