Sıddet sonrası eve donus

Kurumdan çıkarken atanmış bizimkiler hep,18 olunca devlet yerleştirmiş nasıl işliyor süreç bilmiyorum ama nette vardır

isaretkiz dedi:
Yok canım kaldığı şehrin İl Müdürlüğüne dilekçe bırakacak veya kaldığı yurda. Ama malesef sanırım üşendiğinden, uğraşmak istemediğinden yapmak istemiyor. Ben yolu gösterdim zaten yurtta kaldıysa oda biliyor bu yolları.

Bak bunları okuyarak puzzle gibi birleştirmeye çalış olayı.
Ve bi adım at.
Ama sizin yurda dilekce vermeni tavsiye etmem, o nasil mudur oyle ya ?
Belki eşine hemen yetiştirir.

neden döndün ki? ne demek konuşmayacağına dair kağıt imzalamak? konuşursan dövmek hakkı mıymış adamın? boşanmak için daha neyi bekliyorsun? sana kalsa boşanırmışsın ya kim karar veriyor senin evliliğine?

Bunu diyen yurt müdürümü yoksa ona göre küfür edecemde ...
ben anası babası sanmıştım cidden yurt müdürü demiş bir daha denemezsen ben arkanda yokum diye adam resmen uğraşmak istememiş vicdansız herif!

konu sahibi sen bu adamın gerçekten iyi niyetli olduğunu mu düşünüyorsun? darp raporu aldın mı geçen sefer?

Hiçbir geçerliliği yok o kağıtların. İsterse ecrnnsrn'i döversem ona 1 milyon tl vereceğim diye imzalasın yine de geçerliliği yok. Böyle bir şey olmaz çocuk avutur gibi. Geçen sayfalarda birileri öneri yapmış atamalar falan onları deneyin. Evliliğin içine şiddet girdiyse ve alışkanlık haline dönüştüyse hep böyle gidiyor, şimdiye kadar bir tane bile düzelen görmedim. Hepsi boşanmayla sonuçlandı. Düzelenlerde de evlilikte şiddet alışkanlık haline dönüşmemişti. O yüzden... düzelmez yani, kendinizi kurtarmaya bakın.

Bilemiyorum canim. Hersey olmus olabilir

Bence öyle oldu aralarında anlaşma bile yapmış olabilirler...

Yurt müdürü kadın bildiğim kadarıyla..

Bende oyle dusunuyorum canim

Yurt ne alaka ben onu çözemedim zaten 18 yaşından sonra yurt ile bağ kalmaz ki. Ayrıca öyle sözle olur mu tama dövmeyeceğim deyince hemen geri veriyorlar mı? niye kendinize eziyet ediyorsunuz.

Hala adama sen istiyor musun diye soruyorsun onca şeyden sonra ve adam sanana herkese bir yerini açtın diyor sen o adamla geri dönüyorsun. Anan baban yoksa bile o adama dönmek zorunda değilsin ki gençsin elin ekmek tutar boşanma davası aç, sığınma evlerine başvur. Nafaka da alırsın dövdüğünde darp raporu alabilirdin. Bir işe gir çalış hiç mi akraban kimin kimsen yok. Adam ona muhtaç olduğunu bildiği için seninle böyle oynuyor, sen müdüre hayır ben gitmek istemiyorum niye demedin ki. Şimdi burada dert yanıyorsun.

Yok canim ama dovdugune dair belgeler var

Dedim canim dedim agladim istemiyorum dedim

Bir kadın nasıl bunu yapar? kocası gerizekalı mı? bilmiyor mu o kağıtların çöp olduğunu ? Allah göstermesin ya daha kötüsünü yaparsa bir dahakine? offf

Yapıyormuş demekki,sonuçta kağıt işte ne işe yarayacakki sanki...
Bende ondan korkuyorum sonrası kötü olmasında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…