- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Kurumdan çıkarken atanmış bizimkiler hep,18 olunca devlet yerleştirmiş nasıl işliyor süreç bilmiyorum ama nette vardır
Kizlar size boyle konusmak kolay tabi ki. Arkamda anam yok babam yok. Bir kere daha denemez ayrilirsan arkanda yokuz dediler
neden döndün ki? ne demek konuşmayacağına dair kağıt imzalamak? konuşursan dövmek hakkı mıymış adamın? boşanmak için daha neyi bekliyorsun? sana kalsa boşanırmışsın ya kim karar veriyor senin evliliğine?
Bunu diyen yurt müdürümü yoksa ona göre küfür edecemde ...
Evet yurt muduru
Bence kocanla konuştu bunlar danışıklı dövüş gibi sanki...
ben anası babası sanmıştımBunu diyen yurt müdürümü yoksa ona göre küfür edecemde ...
Bilemiyorum canim. Hersey olmus olabilir
ben anası babası sanmıştımcidden yurt müdürü demiş bir daha denemezsen ben arkanda yokum diye adam resmen uğraşmak istememiş vicdansız herif!
konu sahibi sen bu adamın gerçekten iyi niyetli olduğunu mu düşünüyorsun? darp raporu aldın mı geçen sefer?
Resmen seni kaldırmışlar farkında mısın ?Ne evragi canim ya kucucuk bi kagida yazildi herkes imzaladi
Hiçbir geçerliliği yok o kağıtların. İsterse ecrnnsrn'i döversem ona 1 milyon tl vereceğim diye imzalasın yine de geçerliliği yok. Böyle bir şey olmaz çocuk avutur gibi. Geçen sayfalarda birileri öneri yapmış atamalar falan onları deneyin. Evliliğin içine şiddet girdiyse ve alışkanlık haline dönüştüyse hep böyle gidiyor, şimdiye kadar bir tane bile düzelen görmedim. Hepsi boşanmayla sonuçlandı. Düzelenlerde de evlilikte şiddet alışkanlık haline dönüşmemişti. O yüzden... düzelmez yani, kendinizi kurtarmaya bakın.
ben anası babası sanmıştımcidden yurt müdürü demiş bir daha denemezsen ben arkanda yokum diye adam resmen uğraşmak istememiş vicdansız herif!
konu sahibi sen bu adamın gerçekten iyi niyetli olduğunu mu düşünüyorsun? darp raporu aldın mı geçen sefer?
Dedim canim dedim agladim istemiyorum dedimYurt ne alaka ben onu çözemedim zaten 18 yaşından sonra yurt ile bağ kalmaz ki. Ayrıca öyle sözle olur mu tama dövmeyeceğim deyince hemen geri veriyorlar mı? niye kendinize eziyet ediyorsunuz.
Hala adama sen istiyor musun diye soruyorsun onca şeyden sonra ve adam sanana herkese bir yerini açtın diyor sen o adamla geri dönüyorsun. Anan baban yoksa bile o adama dönmek zorunda değilsin ki gençsin elin ekmek tutar boşanma davası aç, sığınma evlerine başvur. Nafaka da alırsın dövdüğünde darp raporu alabilirdin. Bir işe gir çalış hiç mi akraban kimin kimsen yok. Adam ona muhtaç olduğunu bildiği için seninle böyle oynuyor, sen müdüre hayır ben gitmek istemiyorum niye demedin ki. Şimdi burada dert yanıyorsun.
Bence öyle oldu aralarında anlaşma bile yapmış olabilirler...
Yurt müdürü kadın bildiğim kadarıyla..
Evet kadin
Bir kadın nasıl bunu yapar? kocası gerizekalı mı? bilmiyor mu o kağıtların çöp olduğunu ? Allah göstermesin ya daha kötüsünü yaparsa bir dahakine? offfBence öyle oldu aralarında anlaşma bile yapmış olabilirler...
Yurt müdürü kadın bildiğim kadarıyla..
Bir kadın nasıl bunu yapar? kocası gerizekalı mı? bilmiyor mu o kağıtların çöp olduğunu ? Allah göstermesin ya daha kötüsünü yaparsa bir dahakine? offf
bu sefer parmak izi alınır...Bir kadın nasıl bunu yapar? kocası gerizekalı mı? bilmiyor mu o kağıtların çöp olduğunu ? Allah göstermesin ya daha kötüsünü yaparsa bir dahakine? offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?