- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.931
- 408
Eve ya da benim ihtiyacıma harcadığını yıllardır burnumdan getiriyor.eve bakıyor ama bir ihtiyacım var desem ya da eve bir eşya almak istersem hakkım yok kavga,şiddet.kendine sadece bir köle istiyor.çocuklara iyi davranır.
Senede iki kere sadce kafami yumrukluyo diosunz ya o garip geldi bu olay senede iki keremi oluyo yoksa hergunmu boyle canim cicim yokmu esinizden size karsi mesela
Geçen sene evi terkedip darp raporu alıp şikayetçi oldum,uzaklaştırma aldı.ama ailem geri dönmemi istedi ve yine döndüğümden beri iki kez şiddet gösterdi kafamı yumruklayarak.kimsenin haberi yok olsa da umurlarında değil.sığınma evi değil ama bu adamı evden attırıp,çocuklarımla yaşamayı çok isterim.Sıgınma evine neden gitmiyorsunuz? Neden boşanmıyorsunuz hala?
Kocanızın dayagının oldugu ev daha mı konforlu geliyor?
Eşinize uzaklastırma verildiyse nasıl hala sizi dövebilecek kadar yakınınızda oluyor?
Bu durumda onu şikayet etmeniz bile yeterli.
Ayrıca boşanmadan da eşinizi evden uzaklastırabilir, hatta faturalarınızı ödetebilir ve tedbir nafakası talep edebilirsiniz.
Raporu alıp sonra boşanmayıp öylece yaşadıklarınızla kalıyor, kendi kendinize söylenmeyle yetiniyorsunuz.
Çalışmayı istemeniz en azından iyi bir gelişme.
Ancak evde oturarak beklemek yerine sıgınma talep ettiginizde cocuklarınıza da bir süreligne ucretsiz kres imkanı saglanır.
Büyümelerini beklemeden yine çalışırsınız.
Evet haklisiniz ama konu sahibinin anlatis tarzi garip geldi yanlismiyim sizce sadece senede 2 kere kafami yumruklayarak siddet goruyorum dioBenzer durumu ben de garipsedim ancak az buldugumdan degil.
Tüm evlilikleri boyunca bir kez olması bile benim için yeterli. Adamın zihniyeti ortada. Bugun dursa yarın yine vurur.
Ayrıca belli aralıklara bir insan, gözü dönüp eşinin kafasını yumruklayacak kadar canileşebiliyorsa diger zamanlarda da farklı bicimlerde de olsa şiddet uyguluyordur.
Attir o zaman neyi bekliyosun canindan degerlimiGeçen sene evi terkedip darp raporu alıp şikayetçi oldum,uzaklaştırma aldı.ama ailem geri dönmemi istedi ve yine döndüğümden beri ikinci şiddeti kafamı yumruklayarak yaptı.kimsenin haberi yok olsa da umurlarında değil.sığınma evi değil ama bu adamı evden attırıp,çocuklarımla yaşamayı çok isterim.
Evet haklisiniz ama konu sahibinin anlatis tarzi garip geldi yanlismiyim sizce sadece senede 2 kere kafami yumruklayarak siddet goruyorum dio
Şiddet göstermediği zamanda iyi değiliz zaten.sürekli sinirli gergin ve bana karşı iyi değil.ama ben duymamazlıktan,görmemezlikten gelmek zorundayım,hep susmaliyim o aileme küfürler ederken.herşeyi unutup sevgi dolu olmamı istemesi ayrı bir şiddet,baskı...Benzer durumu ben de garipsedim ancak az buldugumdan degil.
Tüm evlilikleri boyunca bir kez olması bile benim için yeterli. Adamın zihniyeti ortada. Bugun dursa yarın yine vurur.
Ayrıca belli aralıklara bir insan, gözü dönüp eşinin kafasını yumruklayacak kadar canileşebiliyorsa diger zamanlarda da farklı bicimlerde de olsa şiddet uyguluyordur.
Geçen sene evi terkedip darp raporu alıp şikayetçi oldum,uzaklaştırma aldı.ama ailem geri dönmemi istedi ve yine döndüğümden beri ikinci şiddeti kafamı yumruklayarak yaptı.kimsenin haberi yok olsa da umurlarında değil.sığınma evi değil ama bu adamı evden attırıp,çocuklarımla yaşamayı çok isterim.
Kötü hareket derken siz misiniz karar merci ?Ne gibi bir derdim olabilir?
Kisisel olarak hic tanimadigim bir hanimla ne alip veremedigim olabilir?
Konu sahibi arkadasi da tanimam etmem.
Yorumunuz inciticiydi ve haksizlik karsisinda susmam, hepsi bu.
Ilmek ilmek de arastirmadim.
Konu sahibinin size yazan kisi oldugunu bile yorumunuzdan sonra anladim.
Sizi de nice'nin konusundan biliyorum.
Ancak siz konu sahibinin konusuna gelip yazdiginiza gore siz arastiriyor olmalisiniz.
Mune abla cagrildi madem, diyorum ki keske sadece tartismadan degil, kotu hareketlerden de ban yense.
Bana hergün şiddet görüyorsunuz dedi bir kullanıcı ben de hergün değil ama sene de iki kez kafamı yumrukluyor dedim.siz hala garip diye diretince amacınız nedir?diye sordum.Shinox hanim yazdignizi soyluyorum anlamiyosunuz amaciniz ne diyosunuz benin tanimadigim bayanla ne amacim olacak
Şiddet göstermediği zamanda iyi değiliz zaten.sürekli sinirli gergin ve bana karşı iyi değil.ama ben duymamazlıktan,görmemezlikten gelmek zorundayım,hep susmaliyim o aileme küfürler ederken.herşeyi unutup sevgi dolu olmamı istemesi ayrı bir şiddet,baskı...
Buda garip adamin pskolojik sorunu var o zaman senede 2 kere nie yapio sana yazik degilmi boyle yapmasida sana pskolojik siddet uyguluyo insallah daha kotu olmadan bosanirsin neyi bekliyosun merak ediyorumBana hergün şiddet görüyorsunuz dedi bir kullanıcı ben de hergün değil ama sene de iki kez kafamı yumrukluyor dedim.siz hala garip diye diretince amacınız nedir?diye sordum.
Gelip konuma, derdinizi anladım demeniz hiç hoş değil tabi ki.kırıldım ama ne yapayım artık...Kötü hareket derken siz misiniz karar merci ?
Ayrıca konusunu guncelleyen baskalarıydı ve gırdım baktım kı zaten oda fark etmıstır , neyse kısısel olarak benı sevmedıgınızı dusunuyorum ısabet oluyor , zıra bende sıze hıc pozıtıf bakamıyorum oldukca takıntılı duruyorsunuz? Meslegınız var mı avukat olsanız keske..
Ayrıca konu sahıbınıde ıncıttıgımı dusunmuyorum
Kötü hareket derken siz misiniz karar merci ?
Ayrıca konusunu guncelleyen baskalarıydı ve gırdım baktım kı zaten oda fark etmıstır , neyse kısısel olarak benı sevmedıgınızı dusunuyorum ısabet oluyor , zıra bende sıze hıc pozıtıf bakamıyorum oldukca takıntılı duruyorsunuz? Meslegınız var mı avukat olsanız keske..
Ayrıca konu sahıbınıde ıncıttıgımı dusunmuyorum
En azından sızı yormadım dımı , cunku ben dıger konudakı beceremedınız kelımesıne(tek basına bakınca sankı kufur gıbı duruyor ama cumle tam olarak suydu, 1 senedır bosanmayı beceremedınız ) takmıs olmanızı anladım ve uzatmadımGelip konuma, derdinizi anladım demeniz hiç hoş değil tabi ki.kırıldım ama ne yapayım artık...
Onun iş hayatı berbat zaten bir dönem ticaret için kaldı ama döndü.burada da ortağının borçları bize kaldı.bir yandan onları ödüyoruz.Eşin yurtdışında değilmiydi?
Tamam hanımlar hepinizi seviyorum seni de.ayyy uzatmayın kızlar zaten başım ağrıyor...En azından sızı yormadım dımı , cunku ben dıger konudakı beceremedınız kelımesıne(tek basına bakınca sankı kufur gıbı duruyor ama cumle tam olarak suydu, 1 senedır bosanmayı beceremedınız ) takmıs olmanızı anladım ve uzatmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?