Şiddet ve sürekli kafanızın yumruklanması

Bakara suresini duydum. Evde hergun acip dinle. Bir de bosanana kadar suyuna git gozunu seviyim. Yapmacik yapmacik davran gitsin. Canindan onemli degil.

Ne demek onlar çok kıymetli,canımdan öteler...
İyili sizin gibi anneleri var bıde değer çocukları düşünüyorum annelerı düzgün ilgilenemiyor şu an babaları zaten YÖK yanlarında ayrıldılar çocuklar ortada kalacak anne baba evlenmış kendı hayatlarında üvey anne ne kadar bakar bılmıyorum . Çocuk için anne cok önemli

Shinnox şimdiden birşey yapmazsan eger o çocuklarının psikolojisinin içine s....... sın resmen farkında mısın ?
Anneleri dayak yiyorken şahit oluyor bu bebeler.
Eeee bana der misin nasıl olacak bu iş ?
Evet içim yana yana farkındayım.ya adama çok iyi bir adammış gibi davranarak bir dönem idare edeceğim sonra çocuklar okula gitti mi alacağım çantamı koşacağım işime.işte o döneme kadar beni idare edecek bir iş bulmam lazım.sonra işe başlayınca onu evden çıkarıp,çocuklarımla yaşayacağım.

Çok geç olacak o zaman biliyor musun ?

Bir erkek için,sözde evlenmek için bırakılır mi üvey anneye geçen sene haberlerde bir üvey anne vardı ,eve kamera konmuş,o çocuklara nasıl işkenceler yapmıştı,çok korkunçtu.

Çocuklar ne zaman başlıyor okula??

Bir erkek için,sözde evlenmek için bırakılır mi üvey anneye geçen sene haberlerde bir üvey anne vardı ,eve kamera konmuş,o çocuklara nasıl işkenceler yapmıştı,çok korkunçtu.
Oda erkek sonuçta ama farkında degıl kendı mutluluğu için çocuklar A yazık olacak bilemıyorum erkeklere güven olmaz

Benim bildigim Ya Vedud esmasi var. Surekli okuyup esinin ustune oku. O uyurken oku oku ufle uzerine. Bir de her yemek yaptığında 3 ihlas oku yemegin uzerine. O da evdeki huzuru arttirir. Ama istikrarli bir sekilde yapman lazim.

Bir de sabah namazinda bol bol dua et. Horozlar ottugunde dua et. Ezan ile kamet arasinda dua et. Bu saatlerde edilen dualar insaallah geri cevrilmez. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

Hamile hamile beddua etme derler ama.....!!!!!
İnşallah Allah'ın sillesini en ağır şekilde yer.
Dilerim çocukların ve sana güzel kapılar yollar açılır.

çüş ...vajınasına cok duskun bellı kı... !!!

Size de destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum.hepiniz sağolun kızlar...

Rica ederim ama somut bir cozum sunulmuyor bu gibi durumlara.
Yine de ben koca siddetindense baba evini oneriyorum.
Cunku olmazlari olduran Allah bilir ama calisip o evden o adami atmaniz ne bileyim cok dusuk bir ihtimal.
Tekrar sorayim k.valide ya da anneniz yardimci olmaz mi size?
Bu adama bir dur diyecek yok mu?

Oda erkek sonuçta ama farkında degıl kendı mutluluğu için çocuklar A yazık olacak bilemıyorum erkeklere güven olmaz

Kayınvalide rahmetli oldu,yaşarken de oğluna mani olmadı zaten.Ailem boşanmamı desteklemiyor,çocukları istemiyor.

Ya su aileleeri anlkamiyorum nasil evladinn dayak yemesineizinveirri derhal isegir ev tutve bosan

Cok uzuldum gercekten. Sizin ve cocuklariniz icin. Ama esinizden daha suclu aileniz bence. Buna ses cikarmayarak resmen kocanizin sirtini sivazliyorlar. Inanilir gibi degil. Bende evliyim ama degil yumruk, esim eliyle itse ailem basina yikar bu dunyayi ve ceker alirlar beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…