Şiddet ve sürekli kafanızın yumruklanması

Size de destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum.hepiniz sağolun kızlar...

Yanlış anlamayın
Yaşadıklarınız gerçekten çok zor
Ama ben birşeyi merak ediyorum
Eşinizle böyleyken aranız nasıl sevisebiliyorsunuz?
Hani ben şahsen bir sürü konum vardır çoğuda şiddetten çok çok basit şeyler
Ama ben eşimle böyle zamanlarda bile yakınlaşamiyorum
Çocuk olayına deginmiyorum bile...

toplu beddua ayinine katılmak isteyenler

ALLAH O KOCANI FELÇ ETSİN

AMİN DİYENLER LIKE !!!

Çalışamam demiyorum sadece şu var büyük öğlen okula gidiyor akşam 6'da dönüyor küçüğe tam,büyüğe yarım gün bakılması lazım aldığım maaş bakıcıya gidecek zaten.o yüzden yani destek olacak biri yok yanımda.

Şu an boşanma durumun yoksa en azından cinnete bağla, sen de ona vur fırlat bişeyler sana vurursa kendisinin de zarar gireceğini bilsin, günü kurtaracak şeyler düşün,benim aklıma gelen şiddete şiddet

deli deliyi görunce sopasını saklarmış.belki tırsar serefsız oğlu serefsız

arkadaşın dedıgı evden turkcell müşteri hizmetlerine bakabılırsın .ne mezunusun bu arada? dil fln var mı?evden cevırı de yapabılırsın diye düşündüm...

Şu dünyada zaman zaman kafamı yumruklamasına müsaade ettiğim tek insan kendimim. Aynısını öneririm.

Midem bulanıyor artık tabi ki istemiyorum, kaçmak için bahanelerle sığınıyorum.bir yere kadar tabi...

işte ben de diyorum ki böyle düşünürsen hiçbir zaman çalışamazsın. bu halinle çalışabilecek bir iş edinmelisin. zira bu çocuklar inş hep okuyacaklar. sen de hep böyle yumruk mu yiyeceksin?? çocuklarını annesiz mi bırakacaksın Allah muhafaza

arkadaşın dedıgı evden turkcell müşteri hizmetlerine bakabılırsın .ne mezunusun bu arada? dil fln var mı?evden cevırı de yapabılırsın diye düşündüm...
31 yaşındayım,lise mezunuyum,başvurdum.

Çalışmak isteyene çok kapı var bence
Evde bebek yeleği battaniyesi yap sat
Sabundan bir sürü şey yapıyor ev hanımları
Yada etrafında tanıdığın birilerine yarım günlüğüne de olsa bebeğinle temizlige git
Şimdi boşanacak durumun yoksa bile
İlerisi için üç beş birikimin olur

31 yaşındayım,lise mezunuyum,başvurdum.

gencsin..hiç karamsar olma boşanınca kendıne geleceksın...suan psıkolojık baskı yuzunden kendını ıse yaramaz hıssedebılırsın...suan her gun ölüyorsun ..boşanınca dırıleceksın .bu ne ya.okurken kocanın agzına s..çasım geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…