Size de destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum.hepiniz sağolun kızlar...Ay cok hossunuz :)
Avukat degilim ama haksizlik gibi gorununce bana susamiyorum iste, yapcak bir sey yok, korumaci bir yapim var.
Bir kere daha diyeyim kisisel olarak sizi sevmeme durumum yok, tanimiyorum cunku.
Oyle olsaydi cok komik ve onyargili olurdum bence.
Ayrica emin olun, eger size soylenmis olsaydi soyleyene de tepki gosterirdim.
Cunku sahis degil, olay bagliyor beni.
Bunu kesinlikle kisisellestirmeyin artik, demek icin yazdim.
Sadece sozleriniz ikidir, fazla sert geliyor ve soyluyorum, hepsi bu.
Neyse, daha fazla uzatmak istemiyorum.
Hoscakalin.
Kızlar şiddet görüyorum ve boşanamıyorum.Her seferinde kafamı yumrukluyor lanet insan.iki gün önce yine yaşadım ve sırf eve harçlık istedim diye defalarca kafamı yumrukladı.Başım,boynum ağrılar içinde.çocuklar okula başladığında çalışıp boşanacağım çünkü değişmiyor asla ve ailemin desteği yok.
toplu beddua ayinine katılmak isteyenler
ALLAH O KOCANI FELÇ ETSİN
AMİN DİYENLER LIKE !!!
Çalışamam demiyorum sadece şu var büyük öğlen okula gidiyor akşam 6'da dönüyor küçüğe tam,büyüğe yarım gün bakılması lazım aldığım maaş bakıcıya gidecek zaten.o yüzden yani destek olacak biri yok yanımda.şimdi ben çözümleri beğenmeyen konu sahiplerine de uyuz oluyorum. aileme gidemem, çalışamam , yapamam , edemem.. ee burdaki insanları dinlemeyeceksen neden konu açıp üzüyorsun ki bizi. çaresizlik nedir az çok herkes bilir. yani bilmeyen yoktur. ama çaresizlik içinde illa ki bişeyler de vardır.
misal benim de 2,5 yaşında oğlum var. onu bakıcıya bırakıyorum işe gidiyorum. onun okula gitmesini beklersen en az 3,5 yıl var yani. ki onda da tam gün okul bulman gerekecek onu da yapamayacaksın. git gide çöküp özgüvenin de yerle bir olacak. en kötü aile bile bu kocadan iyidir. hiçbir şey olmasa çocuğunu götürüp annene bırakacaksın. bir anneanne olarak değil bir insan olarak çocuğuma bakmak zorundasın de. benim ölüp gitmemi oturup izleyemezsiniz de. bırak çocuğu başla bir işe. evden çok da sağlıklı işler yapamazsın. çocuk bak, temizliğe git, pazar tezgah kur, çaycılık yap. yani ben üniversite mezunuydum daha gencecik 19 yaşımda idealleri olan biri olarak yaptım bunları. yapılabilecek işler. biraz psikolojini toparlayınca gidip çocuk da bakabilirsin. hem kendi çocuğunu da götürürsün. kreşlere yardımcı ablalık yapabilirsin.
kesinlikle ha deyince iş bulunmuyor ama böyle oturup şikayet etmekle de olmuyor. bismillah de başla. Allah var kimsesizlerin kimsesi. mutlaka birşeyler çıkar karşına.
Şu an boşanma durumun yoksa en azından cinnete bağla, sen de ona vur fırlat bişeyler sana vurursa kendisinin de zarar gireceğini bilsin, günü kurtaracak şeyler düşün,benim aklıma gelen şiddete şiddet
Çalışamam demiyorum sadece şu var büyük öğlen okula gidiyor akşam 6'da dönüyor küçüğe tam,büyüğe yarım gün bakılması lazım aldığım maaş bakıcıya gidecek zaten.o yüzden yani destek olacak biri yok yanımda.
Midem bulanıyor artık tabi ki istemiyorum, kaçmak için bahanelerle sığınıyorum.bir yere kadar tabi...Yanlış anlamayın
Yaşadıklarınız gerçekten çok zor
Ama ben birşeyi merak ediyorum
Eşinizle böyleyken aranız nasıl sevisebiliyorsunuz?
Hani ben şahsen bir sürü konum vardır çoğuda şiddetten çok çok basit şeyler
Ama ben eşimle böyle zamanlarda bile yakınlaşamiyorum
Çocuk olayına deginmiyorum bile...
Çalışamam demiyorum sadece şu var büyük öğlen okula gidiyor akşam 6'da dönüyor küçüğe tam,büyüğe yarım gün bakılması lazım aldığım maaş bakıcıya gidecek zaten.o yüzden yani destek olacak biri yok yanımda.
31 yaşındayım,lise mezunuyum,başvurdum.arkadaşın dedıgı evden turkcell müşteri hizmetlerine bakabılırsın .ne mezunusun bu arada? dil fln var mı?evden cevırı de yapabılırsın diye düşündüm...
Midem bulanıyor artık tabi ki istemiyorum, kaçmak için bahanelerle sığınıyorum.bir yere kadar tabi...
Çalışmak isteyene çok kapı var bencearkadaşın dedıgı evden turkcell müşteri hizmetlerine bakabılırsın .ne mezunusun bu arada? dil fln var mı?evden cevırı de yapabılırsın diye düşündüm...
Ona belli etmiyorum ama zerre istemiyorum onu.Böyle olunca nasıl yaklaşıyor size,tepki veriyordur herhalde..
AnladımMidem bulanıyor artık tabi ki istemiyorum, kaçmak için bahanelerle sığınıyorum.bir yere kadar tabi...
Ona belli etmiyorum ama zerre istemiyorum onu.
Adamla bu kadar şeyi yaşayıptaOna belli etmiyorum ama zerre istemiyorum onu.
31 yaşındayım,lise mezunuyum,başvurdum.
Adamla bu kadar şeyi yaşayıpta
Belli etmiyorsan çok garip gerçekten
Yada neden belli etmiyorsun?
Evet anladınız beni yani psikolojik baskı var.Belliş ederse yine darp edebilir mesela,beni istemiyorsun diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?