- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
Belkide bu yüzdendir ama yinede ben anlayamıyorumBelliş ederse yine darp edebilir mesela,beni istemiyorsun diye..
Evet anladınız beni yani psikolojik baskı var.
Belkide bu yüzdendir ama yinede ben anlayamıyorum
[/QUOT
Aslında çok basit,erkek beyniyle kadın kalbiyle denir ya..
onu gören ve tanıyan herkes bu adamla bu kadar güzel olup nasıl evlendin der hep.ama ben inandım ve onun ikinci evliliği olmasına rağmen anlayış gösterip evlendim.gördüm ki ilk karısı çok haklıymış.gencsin..hiç karamsar olma boşanınca kendıne geleceksın...suan psıkolojık baskı yuzunden kendını ıse yaramaz hıssedebılırsın...suan her gun ölüyorsun ..boşanınca dırıleceksın .bu ne ya.okurken kocanın agzına s..çasım geldi..
Çocuklarımı ölürüm de bırakmam,kıyılır mı onlara...ayy okuken ınsanın sınırı oynuyor ,
nedesek nasıl yol göstersek sana ,
çocukları basına bırak çık evden öyle mal gibi kala kalsın ,
onu gören ve tanıyan herkes bu adamla bu kadar güzel olup nasıl evlendin der hep.ama ben inandım ve onun ikinci evliliği olmasına rağmen anlayış gösterip evlendim.gördüm ki ilk karısı çok haklıymış.
HanimKelesimiGetir
Malesef öyle
Ama bu konu içime dokundu
Arkadaş için iş fikirleri bulmaya çalışacağım
Allahta o adamı ıslah etsin
Çok üzgünüm ve pişmanım kendi adıma.ama çocuklarımın korktuğunu gördükçe ondan nefret ediyorum.guzelın sansı olmadıgını bır kez daha kanıtlamış oldun.
Madem oyle bazı dualar varmıs ben bılmıyorum ama duyuyorum onlarımı denesen suyuna yemegıne ne bılım ıse yararmı ya da suyuna gıt he he de gec en azından vurmasını engellesen bu sekıldeÇok üzgünüm ve pişmanım kendi adıma.ama çocuklarımın korktuğunu gördükçe ondan nefret ediyorum.
Çok üzgünüm ve pişmanım kendi adıma.ama çocuklarımın korktuğunu gördükçe ondan nefret ediyorum.
Bravo size çocuklar konusunda gösterdıgınız özverıye . Bir arkadaş var eski kocası cok şey yaptı dıye çocuklardan soğudu evlenecek ama çocukları babalarına bırakacak onları kendı çocuğu gibi görmüyor maalesefÇocuklarımı ölürüm de bırakmam,kıyılır mı onlara...
Bravo size çocuklar konusunda gösterdıgınız özverıye . Bir arkadaş var eski kocası cok şey yaptı dıye çocuklardan soğudu evlenecek ama çocukları babalarına bırakacak onları kendı çocuğu gibi görmüyor maalesef
Hangi dualar acaba? Evet o herşeye tamam dememi istiyor,aileme küfür ediyor ama karşılık verme diyor yani çocuklar için he he demek zorundayım,gördüğüm şiddeti unutup onların psikolojisini düşündükçe çok üzülüyorum.bir de bu lanet adam bana geçen gün ağlayarak mesajlar atıyor.Madem oyle bazı dualar varmıs ben bılmıyorum ama duyuyorum onlarımı denesen suyuna yemegıne ne bılım ıse yararmı ya da suyuna gıt he he de gec en azından vurmasını engellesen bu sekılde
Ne demek onlar çok kıymetli,canımdan öteler...Bravo size çocuklar konusunda gösterdıgınız özverıye . Bir arkadaş var eski kocası cok şey yaptı dıye çocuklardan soğudu evlenecek ama çocukları babalarına bırakacak onları kendı çocuğu gibi görmüyor maalesef
Offf oyle maalesef sen onların annesisin dedim ama kabul etmıyor babaları n yaptıkları dolayısıyla onlara karşı mesafelicocuktan soğumak nedir yaa.oyuncak mı bu.süs köpeği mi? allah boyle ınsanlara cocuk vermesın
n durumuzda olan biri var ama boşandı o . Babaları cok cektırıgı ıcın çocuklardan soğudu kendı çocuğu gibi görmüyor benım degıl onlar dıyor bırakacak maalesef büyük ihtimal evlenınce .Ne demek onlar çok kıymetli,canımdan öteler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?