şiddet

Dönemez. Kardeşi sınava girecekmiş.

koltuğa itti koluma vurdu eni konu dayak yiyip affetmedim ama bu sefer normal bir şiddet yaşandı affetmiyorum farkında iseniz
Az vurunca affedilebilir , çok vurunca affedilemez mi? Şiddetin büyüğü küçüğü olmaz hanım efendi. Dayak yemeyi kendinize yakıştırıyorsanız evliliğinizi kurtarmaya çalıştım siz

İkisi arasında fark ne ? Ah birinde az darbe aldınız , diğerinde çok. Devam edin bu şekilde.
Beni isterseniz göz ardı edin , çünkü dayak yiyen kadına iyi yorum yazmayacağıma söz verdim.
yo niye iyi yorum yapasınız ortada iyi bişi yok zaten benim pişmanlığım var ilk olayda affetmeyip ailemi dinlemeli idim. şimdi insanlara ne derim onu düşünüyorum biz sana demiştik ısrarla hatana devam ettin diyecekler

Tahinciğim boşanacak mı sanıyorsun ? Bak bana ne yazmış . Koltuğa ittiği için 1. Şiddetten saymıyor. Darp falan asla almayacak.
O el havaya kalktığı an şiddet başlar zaten. Şiddet sayması için illa kan dökülmesi mi lazım acaba

Desinler . Ben kalın kafalıyım , geç alıyor kafam dersin susarlar. 2 gün konuşulur , sonra herkes susar. Asıl sen bu şeref yoksununa darp raporu aldırmazsan , başka kadınlarında canı yanacak.

O el havaya kalktığı an şiddet başlar zaten. Şiddet sayması için illa kan dökülmesi mi lazım acaba
Calci hepimiz hemen hemen evlat yetiştiriyoruz. Yeminle anam ağlıyor. Evladıma biri şunun 10/1 yapsa inan o evi başına yıkarım. Gece gece nasıl sinirlendim.

Az vurunca affedilebilir , çok vurunca affedilemez mi? Şiddetin büyüğü küçüğü olmaz hanım efendi. Dayak yemeyi kendinize yakıştırıyorsanız evliliğinizi kurtarmaya çalıştım siz
yakıştırmıyorum. diğerlerini bile isteye olmadığını düşünmüştüm bu seferki gibi değildi sinirle ittim gibiydi neyse hepsi yanlış zaten ortada doğru yok

Boşanacaksaniz susmayin dirdirdir konuşun tabi

Ama yok bosanamam oy çocuklarım vay kocam uf nasıl gecincem ah yalnız mı yaşlancam diyeceksiniz çenenizi tutun

Boşanacaksaniz susmayin dirdirdir konuşun tabi

Ama yok bosanamam oy çocuklarım vay kocam uf nasıl gecincem ah yalnız mı yaşlancam diyeceksiniz çenenizi tutun
Çocuk yok galiba. Yani lütfen olmasın.
Yok kk da yeni bir akım başlamış. Sürekli ayh canım sen manipüle edildin , canım seni sindirmiş falan diyen bir kitle var. Burada 500 kadın yazıyor kimse manipüle falan olmuyor. Bir de bu çıktı cidden.

çocuk yok sorunlar bitmeden asla düşünmedim

N Nmat geç bunları . Hala galiba yol sonu diyorsun. Baban zaten mutsuz olduğunu biliyordur. Gider konuşursun , valla baban gidip bi posta dayak atarsa çok sevinirim. Hiç bir şey yapmaz merak etme.

Desinler . Ben kalın kafalıyım , geç alıyor kafam dersin susarlar. 2 gün konuşulur , sonra herkes susar. Asıl sen bu şeref yoksununa darp raporu aldırmazsan , başka kadınlarında canı yanacak.
tüm sülalem şahit oldu o koltuğa itme konusunda zarardan dön Allah beterinden korudu dön dediler mal gibi dönmedim ve beteri gördüm kendime çok kızıyorum çok kötü hissediyorum

koltuğa itti koluma vurdu eni konu dayak yiyip affetmedim ama bu sefer normal bir şiddet yaşandı affetmiyorum farkında iseniz

Kolunuza vurması, koltuğa itmesi şiddet değil mi? Yahu adamın size vurmasını geçin, duvarı yumruklasa, eşyalara vursa, sürekli bağırsa Red flag olarak algılanıp boşanmak gerekir. Hiç mi canınız kıymetli değil ben anlamıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…