şiddet

bana dedi çık ya da ben gidim ben çıktım geldim geri gene dedi ayrı odaya git çıktım yanından tuvalete gittim orda bağırdım devam ettim o bardapı taşıran son damla oldu dedi sinir krizi geçirdi

Yav ananızın karnınızdan muhalefet icin mi doguyosunuz siz?

Eee ona bakarsak konu sahibide her konusunun sonunda üzgünüm böyle davrandıgım icin diyor. Birbirlerine kedi köpek olurken mamalarını yedikten sonra sakinlesip pisman oluyorlar. Yazdıklarınıza dikkat edin verdiginiz örnek çok kötü ve rezalet. Siddeti haketmiyosun diye belirtmeme ragmen gelip burda bana böyle bir örnekte bulunamazsınız. Gargamel gibi atlamak yerine bi oturun kapsamlı düsünün.

bana dedi çık ya da ben gidim ben çıktım geldim geri gene dedi ayrı odaya git çıktım yanından tuvalete gittim orda bağırdım devam ettim o bardapı taşıran son damla oldu dedi sinir krizi geçirdi
Kendi gitseymiş o zaman. Evden çıksaymış. Ben ne olursa olsun şiddet uygulayan bir adamı savunamam.

eşim gibi konuştunuz

Anamın karnından muhalefet olmak için doğmayı tercih ederim mağdur suçlayıcı olmak yerine. Bu da bir iltifattır benim için. Kapsamlı düşünün dediğiniz şeyin sonu kadın cinayetine kadar gidebilirmiş. Türkiyede yaşamıyorsunuz heralde.

konu eksik olmuş o zaman.
eşinizle oturun konuşun ya terapi alın yada boşanın. birbirinize eziyet etmeyin

doğrudur haklısınızdır
Haklı olmak istemiyorum ya. Rica ediyorum haklısın deme bana. Çok şey söyle ama haklısın deme.
Sayfaları okuyun. Kaç üye darp raporu aldınız mı? Alın demis. Herkes biliyo ki eski konularını bosanıp bosanmayacagından kimse emin değil. Konu sahibi bile yaşadıklarına şiddet değil derken şimdi bizim burda yırtınmamız neden? Aklını basına toplamak.

yo ben de savunmuyorum suratına tükürdüm adamım diye ortada geziosun bu mu adamlık dedim
Savunmayın tabii ki. Bundan sonra da eş seçimini daha dikkatli yapın. Şiddeti de bir kere bile olsa affetmeyin.

Umarım iki tarafta aklını başına toplar o zaman. Ne diyim valla ben bu kk'ya üye olduğumdan beri her konuya şaşıyorum. Ben akvaryumda mı gelmişim bu yaşıma ne bileyim.

Şarap içiyoruz da şu an kendisiyle.

Tövbe ya.
o da siz gibi kelimelerle ifade ediyor bemim de bu öfkemin altında çok şey yatıyor ona emin olun yaptığım iletişim doğru değil çünkü ben de bir sürü şey yaşadım düğün salonu yerine ruh sinir hastanesinde yattım çok şeyler yaşandı demekki düzelemedim o acılardan ondan öfkeliyim

Umarım iki tarafta aklını başına toplar o zaman. Ne diyim valla ben bu kk'ya üye olduğumdan beri her konuya şaşıyorum. Ben akvaryumda mı gelmişim bu yaşıma ne bileyim.
Bende fanustan çıktım zaten. Ne okudu bu gözler 7 yıldır. Bi’ deli gömleğini giydirmedikleri kaldı. Bu konu hafif kalır. Terapi bile işlemez pek bu şiddetlere. Yekten bosanıp her şeyi yok etmek gerek. Çünkü saygı yok, sevgi yok. Bağımlılık var bu zehirli bir gaz gibi kısır döngüye almış kendini. Gaz yayıldıkça daha da çok dozu artıyor şiddetin.

Öfkemizi, kininizi kenara bırakıp boşanacaksınız. Tek çözüm budur. Bu da son yorumum bu konuya.

Yasadiginiz sey icin gercekten cok uzuldum..fazla itiraz eminim ilk defa yaptiginiz bisey degildir esiniz sizi yeni de tanimiyor susmayan yapinizi biliyordur...siz onu törpulemelisiniz ama esinizin yaptigi sey cok cirkin...ve malesef sizin bosanacaginiza inanmiyorum bu yuzden tavsiyem bi terapiste gidin ama gercekten gidin lafta kalmasin beterini yasamamak icin gidin bosansanizda sizin bir esinizin bin ihtiyaci var buna

Iyi be sus deyip bastiramayinca döv. Bu noktaya sen getiriyorsun de sonra da. Kardeşim dayak yemişsin hala suç bende mi diyorsun? Bugun susmadın doye döver yarin yemek tuzlu oldu diye. Şiddetin duru durağı yoktur.

Yasadıklarını anlıyorum konu sahibi. Zaten durduk yere olmaz bu davranısın sebebi. O yüzden bana çok şey söyle dedim anlıyosun dimi beni? Seni anlamak için burdayım. Yasadıklarınız sizi öyle bir şeye getirmis ki kalpleriniz duygularınız saygınız uzaklasarak birbirinizi anlayamadıgınız için sen bagırıyosun o şiddet uyguluyo. Çünkü saygı yok.

Ama sonunda napıyorsunuz? İkinizde pişman oluyorsunuz. Ama saygısızlık ve geçimsizlik her hücrenize sirayet etmis artık. Ama kopamıyosun bosanamıyosun neden? Alışkanlık bagımlılık var ortada yada zaaf. Ama yasadıgınız acıların izlerini yok etmezseniz ömrünüzün sonuna kadar böyle olacaksınız. Şöyle düşün onun öfkesi sana normal gelecek senin bağırman ona normal. Yarayı ilk anda kaşırsın acı gelir ya. Sonra kaşıya kaşıya o acıya alışılır tatlı gelir sizinkide ona dönüşecek ilerde devam ederseniz. Yani bütünleşeceksiniz. O yüzden ya bosan ya da yeniden sayfa aç.

Eşinizin öfke problemi var. Sizden biraz fazla tepki görünce öfkesini kontrol edemiyor sonra da pişman olduğunu söylüyor oluyor mu bilemem ama. Çok konuşmak hiçbir şeye çözüm değil ama darp edilmeniz gerektiğini de asla göstermez. İkiniz de daha sakin olmak için psikolojik destek almayacaksanız devam etmeyin boşanın derim.

Iyi be sus deyip bastiramayinca döv. Bu noktaya sen getiriyorsun de sonra da. Kardeşim dayak yemişsin hala suç bende mi diyorsun? Bugun susmadın doye döver yarin yemek tuzlu oldu diye. Şiddetin duru durağı yoktur.
ben demiyorum hep beni suçlu çıkarıyor dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…