bana dedi çık ya da ben gidim ben çıktım geldim geri gene dedi ayrı odaya git çıktım yanından tuvalete gittim orda bağırdım devam ettim o bardapı taşıran son damla oldu dedi sinir krizi geçirdiHayır böyle demeyin, şiddet hiçbir şekilde meşrulaştırılamaz. Eşiniz sizi terk etmeyi de seçebilirdi şiddet uygulamayı tercih etmiş. Evden gidebilirdi, sizi evden gönderebilirdi ama o şiddeti seçmiş. Bu durumda kendinizi suçlayıp hak ettim diyip evliliğinize devam etmeyi düşünmeyin sakın.
Yav ananızın karnınızdan muhalefet icin mi doguyosunuz siz?Adam boşansaymış o zaman? Şiddet uygulayıp uygulayıp beni bu hale sen getirdin diyip ne diye toksik bir kadına katlanıyor ve hatta boşanmamak için ikna etmeye çalışıyor?
"o saatte ne işi varmış" dan ne farkı var şiddet gören bir kadına bunu bunu neden yaptı demenin?
Kendi gitseymiş o zaman. Evden çıksaymış. Ben ne olursa olsun şiddet uygulayan bir adamı savunamam.bana dedi çık ya da ben gidim ben çıktım geldim geri gene dedi ayrı odaya git çıktım yanından tuvalete gittim orda bağırdım devam ettim o bardapı taşıran son damla oldu dedi sinir krizi geçirdi
eşim gibi konuştunuzEşinle binbir zorluklarla evlenmişsin. Evliliginizin ilk zamanları adama sürekli bagırıp cagırmıssın senin yüzünden istanbuldan samsuna geldim diye dünyayı adama dar etmissin. Neden?
Binbir zorlukla evlenip adama bagırıp cagırmak icin mi İstanbul’dan samsuna gittin?
Adam sana tatlıyı kim yedi diye soru sordugunda yine bagırarak tepki vermissin neden bagırarak tepki?
Yemege cıktıgınızda hesabı sen öde demesine ragmen bi telefonun yere düsmesiyle adama bagırıp cagırmıssınız etrafta neden?
Agzından cıkanı kulagın mı duymuyor konu sahibi neden bu bagırmalar?
İçler acısı bi iletisim dilin var, adama bagıra bagıra negatiflik asılaya asılaya sesin bile batar olmus tahammülü kalmamıs. Böyle saygısızca yaklastıgın sürece adamdan gram sevgi görmemissin. Ve tüm bunlara ragmen oturmus burda herkese kardesimin sınavı var aileme söyleyemem diyerek milleti oyalıyosun. Bos hepsi. Bosanmak istemiyosun.
Ama adam dünden razı. Cünkü batıyosun sesine kadar.
Yav ananızın karnınızdan muhalefet icin mi doguyosunuz siz?
Eee ona bakarsak konu sahibide her konusunun sonunda üzgünüm böyle davrandıgım icin diyor. Birbirlerine kedi köpek olurken mamalarını yedikten sonra sakinlesip pisman oluyorlar. Yazdıklarınıza dikkat edin verdiginiz örnek çok kötü ve rezalet. Siddeti haketmiyosun diye belirtmeme ragmen gelip burda bana böyle bir örnekte bulunamazsınız. Gargamel gibi atlamak yerine bi oturun kapsamlı düsünün.
yo ben de savunmuyorum suratına tükürdüm adamım diye ortada geziosun bu mu adamlık dedimKendi gitseymiş o zaman. Evden çıksaymış. Ben ne olursa olsun şiddet uygulayan bir adamı savunamam.
konu eksik olmuş o zaman.bana dedi çık ya da ben gidim ben çıktım geldim geri gene dedi ayrı odaya git çıktım yanından tuvalete gittim orda bağırdım devam ettim o bardapı taşıran son damla oldu dedi sinir krizi geçirdi
Haklı olmak istemiyorum ya. Rica ediyorum haklısın deme bana. Çok şey söyle ama haklısın deme.doğrudur haklısınızdır
Sayfaları okuyun. Kaç üye darp raporu aldınız mı? Alın demis. Herkes biliyo ki eski konularını bosanıp bosanmayacagından kimse emin değil. Konu sahibi bile yaşadıklarına şiddet değil derken şimdi bizim burda yırtınmamız neden? Aklını basına toplamak.Anamın karnından muhalefet olmak için doğmayı tercih ederim mağdur suçlayıcı olmak yerine. Bu da bir iltifattır benim için. Kapsamlı düşünün dediğiniz şeyin sonu kadın cinayetine kadar gidebilirmiş. Türkiyede yaşamıyorsunuz heralde.
öyle yapacağımkonu eksik olmuş o zaman.
eşinizle oturun konuşun ya terapi alın yada boşanın. birbirinize eziyet etmeyin
Savunmayın tabii ki. Bundan sonra da eş seçimini daha dikkatli yapın. Şiddeti de bir kere bile olsa affetmeyin.yo ben de savunmuyorum suratına tükürdüm adamım diye ortada geziosun bu mu adamlık dedim
Şarap içiyoruz da şu an kendisiyle.eşim gibi konuştunuz
Umarım iki tarafta aklını başına toplar o zaman. Ne diyim valla ben bu kk'ya üye olduğumdan beri her konuya şaşıyorum. Ben akvaryumda mı gelmişim bu yaşıma ne bileyim.Haklı olmak istemiyorum ya. Rica ediyorum haklısın deme bana. Çok şey söyle ama haklısın deme.
Sayfaları okuyun. Kaç üye darp raporu aldınız mı? Alın demis. Herkes biliyo ki eski konularını bosanıp bosanmayacagından kimse emin değil. Konu sahibi bile yaşadıklarına şiddet değil derken şimdi bizim burda yırtınmamız neden? Aklını basına toplamak.
o da siz gibi kelimelerle ifade ediyor bemim de bu öfkemin altında çok şey yatıyor ona emin olun yaptığım iletişim doğru değil çünkü ben de bir sürü şey yaşadım düğün salonu yerine ruh sinir hastanesinde yattım çok şeyler yaşandı demekki düzelemedim o acılardan ondan öfkeliyimŞarap içiyoruz da şu an kendisiyle.
Tövbe ya.
Bende fanustan çıktım zaten. Ne okudu bu gözler 7 yıldır. Bi’ deli gömleğini giydirmedikleri kaldı. Bu konu hafif kalır. Terapi bile işlemez pek bu şiddetlere. Yekten bosanıp her şeyi yok etmek gerek. Çünkü saygı yok, sevgi yok. Bağımlılık var bu zehirli bir gaz gibi kısır döngüye almış kendini. Gaz yayıldıkça daha da çok dozu artıyor şiddetin.Umarım iki tarafta aklını başına toplar o zaman. Ne diyim valla ben bu kk'ya üye olduğumdan beri her konuya şaşıyorum. Ben akvaryumda mı gelmişim bu yaşıma ne bileyim.
Öfkemizi, kininizi kenara bırakıp boşanacaksınız. Tek çözüm budur. Bu da son yorumum bu konuya.o da siz gibi kelimelerle ifade ediyor bemim de bu öfkemin altında çok şey yatıyor ona emin olun yaptığım iletişim doğru değil çünkü ben de bir sürü şey yaşadım düğün salonu yerine ruh sinir hastanesinde yattım çok şeyler yaşandı demekki düzelemedim o acılardan ondan öfkeliyim
Yasadiginiz sey icin gercekten cok uzuldum..fazla itiraz eminim ilk defa yaptiginiz bisey degildir esiniz sizi yeni de tanimiyor susmayan yapinizi biliyordur...siz onu törpulemelisiniz ama esinizin yaptigi sey cok cirkin...ve malesef sizin bosanacaginiza inanmiyorumlütfen kırıcı yorum yapmayın biz demiştik diyecek herkes bir önceki konum dolayısı ile sadece çok üzgünüm paylaşmak istedim. genel olarak ben sus deyince susmayan tartışmayı devam ettiren bir yapım var. ilk olayımız da eşim ben susmayınca sinirle beni koltuğa itmişti kafamı koltuğun sivri yerine geldi aileler haberdar oldu polis geldi uzaklaştırma kararı vs avukat ile görüştüm biraz ayrı yaşayın dedi 10gün ayrı yaşadık. ailem bitsin istedi bense düzelir sandım geldi özür diledi pişman olduğunu söyledi. normalde öyle biri değilim beni o hale sen soktun susmadın. dedi. bi şekilde barıştık. en son konumda telefon kırılması yüzüne dırdır ettim gene sus dedi susmadım koluma vurdu o konuda herkes beni suçladı adamı delirtmişsin diye. ve beklenen son 2 gün önce gene sözle tartışma esnasında gene ben susmadım bu sefer çok kötü şiddet uyguldı. uyguladıktan sonra sen daha beterini hak ettin kadın dediğin susmalı dur diyince biraz durmalı dedi. ertesi gün gelmiş çok pişmanım beni o çizgiye sen getiriyorsun o çizgiye gelince beynim sağlıklı düşünmüyor pişman olacağım şeyler yapıyorum diyor. susmadıysam da bunu hak etmedim. gene polislik olmayalım die aileme diyemedim babam delirir ortalığı yıkar. ve aileme anlatsam biz sana koltuğa itme olayında ayrıl dedik bizi dinlemedin bak başına daha beteri geldi derler diye içimi kimseye anlatamıyorum. bu travmayı atlatamam bu sefer avukata gideceğim galiba artık yolun sonu
Yasadıklarını anlıyorum konu sahibi. Zaten durduk yere olmaz bu davranısın sebebi. O yüzden bana çok şey söyle dedim anlıyosun dimi beni? Seni anlamak için burdayım. Yasadıklarınız sizi öyle bir şeye getirmis ki kalpleriniz duygularınız saygınız uzaklasarak birbirinizi anlayamadıgınız için sen bagırıyosun o şiddet uyguluyo. Çünkü saygı yok.o da siz gibi kelimelerle ifade ediyor bemim de bu öfkemin altında çok şey yatıyor ona emin olun yaptığım iletişim doğru değil çünkü ben de bir sürü şey yaşadım düğün salonu yerine ruh sinir hastanesinde yattım çok şeyler yaşandı demekki düzelemedim o acılardan ondan öfkeliyim
ben demiyorum hep beni suçlu çıkarıyor dedimIyi be sus deyip bastiramayinca döv. Bu noktaya sen getiriyorsun de sonra da. Kardeşim dayak yemişsin hala suç bende mi diyorsun? Bugun susmadın doye döver yarin yemek tuzlu oldu diye. Şiddetin duru durağı yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?