- 29 Mayıs 2021
- 14.302
- 93.080
- 548
- 36
Desinler yahu ne olacak?yo niye iyi yorum yapasınız ortada iyi bişi yok zaten benim pişmanlığım var ilk olayda affetmeyip ailemi dinlemeli idim. şimdi insanlara ne derim onu düşünüyorum biz sana demiştik ısrarla hatana devam ettin diyecekler
Olabilir. Bak ailem bana evlenme , bu adamla olmaz dediler. Düğün günğ babam odama gelip , yapamayacaksın dön dedi . Ben ne yaptım evlendim ? Ee şimdi ben dinlemedim diye , bir şey olsa beni kabul etmeyecekler mi ? Ya da ben dönmeyecek miyim ? Onlar bizim ailelerimiz. Bizi hatalarımızla , günahlarımızla severler . Dön git evine, darp raporunu da al bu şerefsizi süründür.tüm sülalem şahit oldu o koltuğa itme konusunda zarardan dön Allah beterinden korudu dön dediler mal gibi dönmedim ve beteri gördüm kendime çok kızıyorum çok kötü hissediyorum
şiddet tabiki polis geldi koltuğa itme konusunda uzaklaştırma aldım aileler öğrendi elbette şiddet zaten bazen gene konuşma sırasında hırsını alamayıp kapıya vurdu dolaba vsKolunuza vurması, koltuğa itmesi şiddet değil mi? Yahu adamın size vurmasını geçin, duvarı yumruklasa, eşyalara vursa, sürekli bağırsa Red flag olarak algılanıp boşanmak gerekir. Hiç mi canınız kıymetli değil ben anlamıyorum artık.
Yani boşanmayacaksın. Bunun meali bu. Sende eğer böyle kendi ayakların üzerinde duracak güç olsa , ailem ne der diye düşünmezsin. Yazık vallahi billahi.babam cidden yapar çok kötü şeyler olur. sessiz sedasız boşanıp aileme ben boşandım demek istiyorum
babam da istemedi o istemeden evlendim bırak baba seviyorum mutluyum dedim her seferinde boşan dedi kaç kez dinlemedimOlabilir. Bak ailem bana evlenme , bu adamla olmaz dediler. Düğün günğ babam odama gelip , yapamayacaksın dön dedi . Ben ne yaptım evlendim ? Ee şimdi ben dinlemedim diye , bir şey olsa beni kabul etmeyecekler mi ? Ya da ben dönmeyecek miyim ? Onlar bizim ailelerimiz. Bizi hatalarımızla , günahlarımızla severler . Dön git evine, darp raporunu da al bu şerefsizi süründür.
Bak kapıya dolaba vurnuş baban bir şey yapmış mı ? Yok. Ay neyse ya uyuyacağım ben. Sen çünkü öylesine konu açıp , sinir bozmaya gelmişsin.şiddet tabiki polis geldi koltuğa itme konusunda uzaklaştırma aldım aileler öğrendi elbette şiddet zaten bazen gene konuşma sırasında hırsını alamayıp kapıya vurdu dolaba vs
ailem ne der die değil yani boşandım oldu bitti diyip haber vermek istedimYani boşanmayacaksın. Bunun meali bu. Sende eğer böyle kendi ayakların üzerinde duracak güç olsa , ailem ne der diye düşünmezsin. Yazık vallahi billahi.
Tama işte o zaman otur yuvanda. Ne diyeyim ? Sana ben ne diyorum , sen ne diyorsun.babam da istemedi o istemeden evlendim bırak baba seviyorum mutluyum dedim her seferinde boşan dedi kaç kez dinlemedim
Çok üzüldüm gerçekten lütfen azıcık canınız değerli olsun, tatlı olsun. Kimsesiz değilsiniz aileniz arkanızda. Yok kardeşimin sınavı yok babam demeyin gidin darp raporu alın. O, darp raporuna ihtiyacınız olabilir. Kardeşinizi, babanızı düşünüyorsunuz da ablası, evladı üzüldükten sonra ailede tat kalır mı hiç? Kendinizi koruyun artık.şiddet tabiki polis geldi koltuğa itme konusunda uzaklaştırma aldım aileler öğrendi elbette şiddet zaten bazen gene konuşma sırasında hırsını alamayıp kapıya vurdu dolaba vs
İşte amacı bu sakın böyle düşünme. Sen asisin, inatçısın, dik kafalısın, sus deyince susmazsınher kötü hareketten sonra beni bu hale sen getirdin diyerek artık kendimi sorgular oldum cidden ben mi suçluyum die evet karakterim de hararetli kavga anında susmak yok sanırım karakter uyuşmazlığı yüzüne oluyor bu
gidin darp raporu alın .kanıtınızı elinizde tutunbide kardeşimin önemli bir sınavı var onu çalıştırmak için ailemin yanına geldim il dışına onlara bişi belli etmemeye çalışıyorum en azından sınav bitsin ay sonunda kardeşimin sınavı evde babam olay çıkarsın istemiyorum babam duysa delirir yani kimseye anlatmadan seviyeli şekilde kendim avukata gidip kendim halledeyim diyorum
keşke öylesine olsa insan yaşamadan alamazBak kapıya dolaba vurnuş baban bir şey yapmış mı ? Yok. Ay neyse ya uyuyacağım ben. Sen çünkü öylesine konu açıp , sinir bozmaya gelmişsin.
herkes yanlış anlıyor ailem her zaman yanımda onlar ne der die değil çekincem geri dönmekte sorun yok ben kendimi eleştiriyorum herkes gerçekleri gördü ben göremedim aptalım die kendimi suçluyorumgidin darp raporu alın .kanıtınızı elinizde tutun
olan oldu. aileniz sizi kapıya koyacak değil.
niye göremediniz ?keşke öylesine olsa insan yaşamadan alamaz
herkes yanlış anlıyor ailem her zaman yanımda onlar ne der die değil çekincem geri dönmekte sorun yok ben kendimi eleştiriyorum herkes gerçekleri gördü ben göremedim aptalım die kendimi suçluyorum
Siddet viral enfeksiyon gibi durdurulamaz.Affederseniz daha beterini yasarsiniz.Siddetin bahanesi olmaz.Kurtulun.lütfen kırıcı yorum yapmayın biz demiştik diyecek herkes bir önceki konum dolayısı ile sadece çok üzgünüm paylaşmak istedim. genel olarak ben sus deyince susmayan tartışmayı devam ettiren bir yapım var. ilk olayımız da eşim ben susmayınca sinirle beni koltuğa itmişti kafamı koltuğun sivri yerine geldi aileler haberdar oldu polis geldi uzaklaştırma kararı vs avukat ile görüştüm biraz ayrı yaşayın dedi 10gün ayrı yaşadık. ailem bitsin istedi bense düzelir sandım geldi özür diledi pişman olduğunu söyledi. normalde öyle biri değilim beni o hale sen soktun susmadın. dedi. bi şekilde barıştık. en son konumda telefon kırılması yüzüne dırdır ettim gene sus dedi susmadım koluma vurdu o konuda herkes beni suçladı adamı delirtmişsin diye. ve beklenen son 2 gün önce gene sözle tartışma esnasında gene ben susmadım bu sefer çok kötü şiddet uyguldı. uyguladıktan sonra sen daha beterini hak ettin kadın dediğin susmalı dur diyince biraz durmalı dedi. ertesi gün gelmiş çok pişmanım beni o çizgiye sen getiriyorsun o çizgiye gelince beynim sağlıklı düşünmüyor pişman olacağım şeyler yapıyorum diyor. susmadıysam da bunu hak etmedim. gene polislik olmayalım die aileme diyemedim babam delirir ortalığı yıkar. ve aileme anlatsam biz sana koltuğa itme olayında ayrıl dedik bizi dinlemedin bak başına daha beteri geldi derler diye içimi kimseye anlatamıyorum. bu travmayı atlatamam bu sefer avukata gideceğim galiba artık yolun sonu
Adam boşansaymış o zaman? Şiddet uygulayıp uygulayıp beni bu hale sen getirdin diyip ne diye toksik bir ilişkiye katlanıyor ki o zaman? ve hatta boşanmamak için ikna etmeye çalışıyor?Eşinle binbir zorluklarla evlenmişsin. Evliliginizin ilk zamanları adama sürekli bagırıp cagırmıssın senin yüzünden istanbuldan samsuna geldim diye dünyayı adama dar etmissin. Neden?
Binbir zorlukla evlenip adama bagırıp cagırmak icin mi İstanbul’dan samsuna gittin?
Adam sana tatlıyı kim yedi diye soru sordugunda yine bagırarak tepki vermissin neden bagırarak tepki?
Yemege cıktıgınızda hesabı sen öde demesine ragmen bi telefonun yere düsmesiyle adama bagırıp cagırmıssınız etrafta neden?
Agzından cıkanı kulagın mı duymuyor konu sahibi neden bu bagırmalar?
İçler acısı bi iletisim dilin var, adama bagıra bagıra negatiflik asılaya asılaya sesin bile batar olmus tahammülü kalmamıs. Böyle saygısızca yaklastıgın sürece adamdan gram sevgi görmemissin. Ve tüm bunlara ragmen oturmus burda herkese kardesimin sınavı var aileme söyleyemem diyerek milleti oyalıyosun. Bos hepsi. Bosanmak istemiyosun.
Ama adam dünden razı. Cünkü batıyosun sesine kadar.
doğrudur haklısınızdırEşinle binbir zorluklarla evlenmişsin. Evliliginizin ilk zamanları adama sürekli bagırıp cagırmıssın senin yüzünden istanbuldan samsuna geldim diye dünyayı adama dar etmissin. Neden?
Binbir zorlukla evlenip adama bagırıp cagırmak icin mi İstanbul’dan samsuna gittin?
Adam sana tatlıyı kim yedi diye soru sordugunda yine bagırarak tepki vermissin neden bagırarak tepki?
Yemege cıktıgınızda hesabı sen öde demesine ragmen bi telefonun yere düsmesiyle adama bagırıp cagırmıssınız etrafta neden?
Agzından cıkanı kulagın mı duymuyor konu sahibi neden bu bagırmalar?
İçler acısı bi iletisim dilin var, adama bagıra bagıra negatiflik asılaya asılaya sesin bile batar olmus tahammülü kalmamıs. Böyle saygısızca yaklastıgın sürece adamdan gram sevgi görmemissin. Ve tüm bunlara ragmen oturmus burda herkese kardesimin sınavı var aileme söyleyemem diyerek milleti oyalıyosun. Bos hepsi. Bosanmak istemiyosun.
Ama adam dünden razı. Cünkü batıyosun sesine kadar.
Hayır böyle demeyin, şiddet hiçbir şekilde meşrulaştırılamaz. Eşiniz sizi terk etmeyi de seçebilirdi şiddet uygulamayı tercih etmiş. Evden gidebilirdi, sizi evden gönderebilirdi ama o şiddeti seçmiş. Bu durumda kendinizi suçlayıp hak ettim diyip evliliğinize devam etmeyi düşünmeyin sakın.doğrudur haklısınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?