ŞİDDETE MEYİLLİ KOCA DEĞİŞİR Mİ?

Muhtesem tespit...Buyuk ihtimalle ornegi yakinlarinizda biryerlerde vuku bulmustur.

Ben sizi tebrik etmek için yazıyorum ciddiyim bravo diyorum bunu yapamayan o cendereden çıkamayan o kadar kadın varki.... Ben denizyıldızı misali ne çekerse çeksin bunu başaran ve bu hayat benim diyen kadınları seviyorum..... Herşey artık dilediğiniz gibi olsun ruhunuzu ve vücudunuzu o aşağılanmadan kurtardığınız ve dayak cennetten çıkmadır diyen o hasta ruhlu kadın düşmanı adamı yalancı çıkardığınız için dayak cehennemin en dibinden çıkar ne mutlu bu dünyada cehennemden kurtulana....

Dogru soyluyorsunuz. Yasadiklarimdan sunu gordum, cevremde gorduklerimden de. Cocugum kucuk babasiz buyumesin diye ayrilmayan kadinlar aslinda hatayi orada yapiyorlar. Cocugun yasi buyudukce bosanmadan daha cok etkileniyor cocuk, olayi kabullenmesi daha zor oluyor. Bir de asıl travmayi anneler yasiyor. Cocuklar daha kolay atlatiyor durumu. Annenin aliskanliklari, duzeni degisiyor, kendini yarim kalmis hissediyor ilk basta, gelecek kaygisi da var tabi. Ama hepsi gelip geciyor. O travmalar da bitiyor. Sonra neden bunca yil beklemisim deniyor. Sirtinda degmeyen bir adamin yukunu tasimaya hic gerek yok aslinda. Huzur herseyden onemli.

Şiddet değişmiyor ve alkol alışkanlığı ve aldatma bastırılır fakat hortlar 1000 kişide biri belki değişir ne bileyim hasta olur sizdede yaramayacak hale gelir vs.. 9 Eylül üniversitesine birini götürdüm bölüm başkanından net yanıt aldım... Ben bir 5 yıl birini bu anlamda tedavi ettirmeye çabaladım orada bir çok vaka tanıdım size sonucu yazayım polyanna olamam kusuruma bakmayın evet aldatan gene aldatır dikkat eder daha çok yakalanmamaya vuran gene vurur içen gizli gizli gene içer istisna olabilir mi içkide belki diğerlerinde hayır.... Kabul ederiz ederler edersiniz olay bu... Hani biz bizi biliriz şurda 40 kadınız hesabı yalan yok terapi bize iyi gelir bence biz kendimize odaklanıp merkeze kendimizi alalım kalan anları yaşayalım niye bunlarla uğraştık bizdeki sorun ne ona bakalım karanlığa uzun süre bakarsan karanlık olursun derler... Biz böyle kocalarla böyle erkeklerle hasta olduk en kısa sürede farkedip geleceğe umutla bakıp kendinize oh be kurtuldum diyebileceğiniz günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…