Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
Öncelikle kınamaktan kimin ne haddine..Öfke kontrolünuz yok,unutmayin esinizinde sabri bir yere kadar.. kadinin erkege erkeginde kadina gosterdigi şiddet ayni kefede degerlerdirilir..lutfen tedavi olmadan bi cocuk düşünmeyin nacizane fikrim..Öfkesiz gunler dilerim..Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
Öfke kontrolü tedavisi görmeniz lazım bence acilen.Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
Sanırım eşimin sessizliğinden de kaynaklanıyo aslında eşim de çon sinirlidir ama ben öylr sinirliyken ses çıkarmıyoKusura bakmayın ama çirkefliğin adını sinir koymuşlar . Kimin gücü kime yeterse .. tabii ki bu güzel birşey değil temenni etmem ama eşiniz allah yarattı demese bi geçirse bide yer geçirse bakalım bir daha yapabilir misiniz ..bulmuşsunuz sessiz adamı ..
Tedavi olun , tedavi olmadan da çocuk yapmayın
İlaç kullanmanız gerekiyor.Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
Bakın şöyle sürekli bu halde değilim çocuğum yok. Mesela bit şeye sinrleneyim hemen köpürüyorum vr hıncımı vurarak alıyorum
Herkesin yazdığı gibi bir ''psikoloğa'' gitmelisin. Böyle devam edersen hayatın mahvolur. Bunun farkına var ve profesyonel yardım al...Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?