Şiddete meyilliyim..

Bizden nasıl bir yardım bekliyorsunuz? Sizin profesyonel bir destek almanız lazım çok geç bile kalmışsınız. Evliliğinize yansımasını geçtim sosyal hayatınızda büyük bir sıkıntı bu durum. Bu zamana kadar hiç destek almaya çalışmadınız mı? Hadi siz yanaşmadınız hiç aileniz yardımcı olmadı mı size kızım doktora götürelim diyen olmadı mı? Eşinizin bir gün ters anına gelir size karşılık verir Allah korusun bir taraftan biri hastanelik olur. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yarın bir gün ona şiddet gösterme ihtimaliniz yüksek. Acilen doktora gidin

Başkasının yumrugunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış.Esin ses etmediği icin siz devam ediyorsunuz vurmaya.Lakin birgun sabri taşıp oda size el kaldırırsa şaşmayın.Ofke kontrol kursları varmis katılmayı deneyin,ve acilen psikolojik yardim alin.

Gidip tedavi olacaksınız tabi ki. Bu sorunun başka bir cevabı yok.

İyi bi dayak yesen hiç bişeyin kalmaz sen ancak nazının geçtiği insanlara vurabiliyorsun o yüzden dışarda sessiz sakinsin umarım hataya düşüp tanımadığın birine saldırmazsın gözünü hastahanede açtırırlar vallahi tedavi olman gerek

Temiz bi dayak yesen duzelirsin aslinda ilacin yok burada psikologa git ona Paran yoksa ayril o adamdan haaa insallah cocugun yoktur tedavi olmadan yapma

Kesinlikle acilen tedavi olmalısınız.

Öncelikle eşinizi tebrik ederim bu huyunuzu bilerek mi evlendi sonradan olsana alttan mı alıyor kolay kolay kimse dayanmaz ..kendi ruhsal sağlığınız İçin tedavinizi olun Allah şifanızı versin inşallah

Bu yazıyı ilk okuduğumda bir erkek yazabileceğini düşündüm . O kadar okuyoruz ki erkek şiddetini . Şimdi ise bir kadın yazıyor ben şiddet uyguluyorum diye öncelikle bunu kabul etmen çok güzel bir şey . Kendini biliyorsun en azından .Kendini bilmeden hiç üzülmeden zevkle yaptığın bir şey olsaydı işiniz çok zordu . Ama gerçekten geç olmadan bence tedavi olmalısınız .

Yanlış yaptığınızın farkındasınız sonucta kendinizi frenlemeyi deneyin.. eşiniz de bigün sabrı biter size geçirir sonra onu taşlarız.. halbuki durum bambaska..

Aklınız başınızda bir insansınız. Farkındasiniz bu önemli. Gider tedavinizi olursunuz.Üstüne düşerseniz düzelirsiniz de.Ama lütfen tedavi olmadan çocuk asla düşünmeyin

Çocukluğun aslında güzel geçti ailemde hiç şiddet yok annem babam. Sadece beni çok kısıtladırlar her konuda fazlaca kısıtladılar bundna mu ditorum bazen
Burda bana bunu yapabilcek biri var mı acaba

O an eşimden nefret editorum düşmanım var sanki karşımda. Amacım canının yanması üzülmesi zaten... malesef bunun gerçekten inanlıkla hiç bir alakası yok ama çok kısıtlanıyorum sürekli evdeyim dışarı çıkıp hava almak istesem izin yok kısıtlanıyorum hep kısıtşandım bundan mu nedir bilmiyorum eşim psikolojin bozuk diyo sğrekli ağlıyorum saatlrrce sonra duruyorum düzrlim istiyırum ama psikologa gidersem ilaçlarla ya daha kötü olursam

Şiddet eğilimi ile daha doğrusu insanlara ciddi boyutta şiddet uygulamakla ilgili çooookkkk uzun bir geçmişim var, o yüzden diyorum ki bu şiddet eğilimi değil şımarıklık, biri canına tak edip duvara çarpmamış seni henüz ,sende şiddet uyguladığını sanıyorsun o yüzden

Ben hayatta hiç bir şey başarmadım daha doğrusu başaramadım. Ailem tarafından çok ama çık kısıtlandım aşırı şekilde. Şimdi de eşim tarafından kısıtlanıyorum. Canım sıkılsa tek başıma yürüyüşe çıkamam bakkala bile gidemem az makyaj yapsam sildirirler. Sevgilim olmasına izin vermedi ailem korktum görürler duyarlar okursa diye. Sonra da okulumu bırakıp görücü usulü biriyle akraba evliliği yaptım kv ile yaşamayı kabul ettim. Evlendim çok istereyeek evlendim eşimle çok sevdim onu. Ama evlendikten sonra sirekli sorun çıkardım sğrekli ağladım sızlandım. Dram seviyorum sanırım vr eşimin beni dövmesi dövüp gelip benden özür dilemesi ve bunun için elimden geleni yapıyorum çıldırtıyoruö. Ama bu son bir sneedir inanılmaz çekilmez sinirli agresif eşim artık alıştı bana ayrı eve çıkarsak çok kavga ederix diyo haklı da ne yapmalu sizrce kime gitmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…