- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
İyi bi dayak yesen hiç bişeyin kalmaz sen ancak nazının geçtiği insanlara vurabiliyorsun o yüzden dışarda sessiz sakinsin umarım hataya düşüp tanımadığın birine saldırmazsın gözünü hastahanede açtırırlar vallahi tedavi olman gerekBunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
Temiz bi dayak yesen duzelirsin aslinda ilacin yok burada psikologa git ona Paran yoksa ayril o adamdan haaa insallah cocugun yoktur tedavi olmadan yapmaBunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
Çocukluğun aslında güzel geçti ailemde hiç şiddet yok annem babam. Sadece beni çok kısıtladırlar her konuda fazlaca kısıtladılar bundna mu ditorum bazenBuna öfke kontrol problemi deniyor işte.
Normal bir insanda sinire karşı otokontrol devreye girer. Mantığını kaybetmez.
Çünkü problemini konuşarak, trip atarak veya atmayarak göstereceğini bilir. Sizde bu yok. Yani bunun tedavi edilmesi gerekir..
Bazıları "kocan vurursa görürsün bir daha yapamazsın" yazmış ama bu asla çözüm değildir. Aksine eşinize vuramaz sizden daha güçsüz birine yönelirsiniz.
Bir de şımarıklık diyen olmuş. Bence aksine çocukluğunuzda yaşadığınız şeyler zemin hazırlamış olabilir. Altında yatan şey bulunmalı.
Gerekirse hipnoz yöntemi bile uygulanabilir size.
O an eşimden nefret editorum düşmanım var sanki karşımda. Amacım canının yanması üzülmesi zaten... malesef bunun gerçekten inanlıkla hiç bir alakası yok ama çok kısıtlanıyorum sürekli evdeyim dışarı çıkıp hava almak istesem izin yok kısıtlanıyorum hep kısıtşandım bundan mu nedir bilmiyorum eşim psikolojin bozuk diyo sğrekli ağlıyorum saatlrrce sonra duruyorum düzrlim istiyırum ama psikologa gidersem ilaçlarla ya daha kötü olursamİnsanım demişsiniz ama kusura bakmayın ama insan gibi davranmıyorsunuz. Ya da siz çevrenizdekilere zarar vermek isteyen birisiniz. Bunu sizi incitmek, size hakeret amacı ile yazmadım inanın ancak insan aklıyla hareket eder. Sinirlendim ve vurdum gibi bir şey insan için normal bir davranış değil. Sizin canınıza kast edilmiştir, müdafa edersiniz ya da bir savaşa girmişsinizdir ve amacınız zaten karşı tarafa zarar vermektir, o zaman vurursunuz. Siz şiddet gösterirken karşı tarafın güçlü olsun olmasın, fiziksel ve psikolojik olarak negatif etkileniceğini bilmiyor musunuz? Biliyorsunuz. Neden ailem, eşim, dostum dediklerinize vuruyorsunuz? O zaman apaçık onlara zarar verme niyetindesiniz, yok değilim diyorsunuz mesajlarınızda ama sizin aklınız yok mu? Ne demek kendimi tutamıyorum?
Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
Ben hayatta hiç bir şey başarmadım daha doğrusu başaramadım. Ailem tarafından çok ama çık kısıtlandım aşırı şekilde. Şimdi de eşim tarafından kısıtlanıyorum. Canım sıkılsa tek başıma yürüyüşe çıkamam bakkala bile gidemem az makyaj yapsam sildirirler. Sevgilim olmasına izin vermedi ailem korktum görürler duyarlar okursa diye. Sonra da okulumu bırakıp görücü usulü biriyle akraba evliliği yaptım kv ile yaşamayı kabul ettim. Evlendim çok istereyeek evlendim eşimle çok sevdim onu. Ama evlendikten sonra sirekli sorun çıkardım sğrekli ağladım sızlandım. Dram seviyorum sanırım vr eşimin beni dövmesi dövüp gelip benden özür dilemesi ve bunun için elimden geleni yapıyorum çıldırtıyoruö. Ama bu son bir sneedir inanılmaz çekilmez sinirli agresif eşim artık alıştı bana ayrı eve çıkarsak çok kavga ederix diyo haklı da ne yapmalu sizrce kime gitmeliben de sizin kadar olmasa da sinirliydim,saldırganlık vurma hiç olmadı ama insanlar kaba dile bile bi yere kadar tahammül eder. Ailem bana sık sık seni anca biz çekeriz, böyle kimse çekmez seni derdi, yardım alın tedavi görün diyecek bir şey yok. biraz da huy edinmişsiniz tepki veren olmadıkça. ben sırf üslubum kaba diye bile çok tepki gördüm ve hep kendimi düzeltmeye çalıştım.sonuç olarak 32 yaşında gayet rahat kolay sinirlenmeyen biriyim. hayatınızda bazı boşluklar var belki de, elde edemediğiniz başarılar? hayatınızı dolu dolu yaşıyormusunuz sahip olduklarınızdan memnun musunuz?
EvetSadece yakınındakilere kontrol edemiyorsun ama öfkeni değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?