az önce olan olay beni şoka soktu
Annem geldi arkdaslar konuştuk ve evden gitti pismn olduğunu söyledi kendini kontrol edemdigini neyse haftaya terapiste gideceğiz ayrı evlerde yaşayarak olmazsa şartları konuştuk krediyi evi çocuğu nafakayı imzladi direk bosnicaz ona böyle bir sok lazımdı akillnirsa ne ala akillanmzsada kendi bilir.Anneniz hâlâ gelmedi mi ? Bu gidişle bu ilişki böyle devam eder. En çok zarar gören yine çocuklar oluyor maalesef.
Kavga ve dövmenin sebebini soracağım buda saçma olacak daha önce yine dövme olayları oldu mu? Olduysa mutlaka tedavi olması gerekirMerhaba arkadaşlar doğruyu görmekte fikrinize ihtiyacım var. Dun gece eşim ile tartıştık basit bir sebepten bilerek uzattı konuyu sonra üstüme yuruyerek itekledi beni sürekli bende ona cevap verdim beni hep hirpaladi bu süreçte itti kakti yani öfkesine anlam veremedigim için saskindim kızım uyuyor diye sus diyorum gidip odasının orda bağırıyor çekiyorum yapma diye bu sefer bana vuriyor dokunma diye. Cocuk uyandı tabi o sese uyurken babasının omzunda nini söylenip sonra memeye geliyor hep bu şekilde olduğu için babayı arıyor.Neyse zorla gel al omzuna ağlıyor dedim aldı çocuğu omzuna ve sürekli hakaret etti bana çocuk omzundayken küfürler neler neler çocuğa anlatıyor anan şöyle böyle diye yalvarıyorum çocuk için sus diye tekme atıyor bana neyse bir şekilde çocuk uyudu beni zorla ayakta bekletti oturmicaksin ben omzunda geziyorum sende ayakta dikileceksin diye tekrar ses yapar çocuk uyanır diye ne derse yaptım vurdu saçımı çekti sustum tmm dedim sadec.Kavga bir şekilde bitti baya dayak yedim hirpalandim asagilandim. Bu akşam cocugu uyutunca konuştum benimle derdin neden çocuğuma zulmediyorsun sesten uyandırıp eziyet ediyorsun kıvırıyor boşanalim dedim git evden .Simdi gidersem giderim yarın gitmem diyor çocuk uyanacak aglicak bana bunla eziyet edecegini biliyor.Yarın annem ve kardeşim gelsin istiyorum 4 saat yoldan gelecekler cagirirsam. Annem benimle kalsın esimde evden gitsin istiyorum ama gitmem sen git diyor erkek adam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çocuğuna normal de çok ilgilidir ama benle mevzusunda onu kullanıyor araya katıyor çocuğu çocugum için doğrusu nedir bu isten nasıl hasarsız kurtulabilirim. Sersemlikten dugru düzgün yazamamis olabilirim kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarıniz için şimdiden
Annem geldi arkdaslar konuştuk ve evden gitti pismn olduğunu söyledi kendini kontrol edemdigini neyse haftaya terapiste gideceğiz ayrı evlerde yaşayarak olmazsa şartları konuştuk krediyi evi çocuğu nafakayı imzladi direk bosnicaz ona böyle bir sok lazımdı akillnirsa ne ala akillanmzsada kendi bilir.
Yani açık kapı mı bırakıyorsunuz tavrına göre derken? Özür dileyip pişmanım dese affedecek misiniz ?
Şiddet bir kere başladı mı maalesef devamı gelir, bunu yakınen kendi babamdan biliyorum. Annem ayrılmadı olan biz çocuklara (travmalar) ve kendisine oldu, sonunda mutsuz bir şekilde bu dünyadan göç edip gitti.
Hayır nasıl olucak bilmiyorum anlamında dedim yani cirkinlesebilir olay ne tepki verecek bilmiyorum sakince uzamadan bitsin istiyorum karakterinde özür ve pişmanlık yok malesef
Bebeğim kabız değil ek gıdaya başladığından ber akıntısı var duElip tekrar bozuluyor bagirsak bakterisi az entero... Kullandım bı faydası olmadı açıkçası acidiginj düşünerek kendi tutuyor bazen normal yapıp devam ediyor bzende tutmayı başarıp erteliyor evet ve sorduğumda neden öyle ypiyorsun dediğimde sinirlendim dedi gevşek sinirlenmiş bende sinirlenip birşeyler yapım o zamn ne güzel iş aklın yokmu senin neyseYazıklar olsun değil babalıktan insanlıktan nasibini almamış. Çocuğun ensesini sıkacaktı ne demek. Siz görmeden zarar verecek çocuğa, artık bendede uyumuyor demek için mi acaba. 10 gün kaka yapmaması büyük sıkıntı çocuk için ilaç önermedi mi doktor.
Lütfen kendinizden ve çocuktan uzaklaştırın biran evvel.
Amin teşekkür ederimHakkınızda hayırlı olsun inşallah. Bundan sonra evladınızla mutlu olun
Ciddi problemleri olduğunu dusunuyrim eşimin beni yıllardır nasıl ezmis yeni yeni goruyorum narsist sanırım az önce olan olay beni şoka soktu bu adam nasıl bu hale geldi anlamadım çocuğum 10 gündür kakasını yapmadı o yüzden çok stresli gergin yavrum ağlıyor sürekli kakasını kendi tutuyor dedi doktor bende öyle oldugunu düşünüyorum neyse babasını istiyor dandini yap diye omzuna alsin diye ağlıyor buda ben salona gidince dönerken ensesini sıkmak üzere olduğunu gördüm çocuğun ne yapıyorsun dedim hiç birşey olmamış gibi aldı uyudu çocuk sonra hesa sordum laf çevirdi Allah belasını versin bunun bir an önce kurtulmam lazım bu adamdan nasıl bu hale geldi bu insan bunuda anlayamıyorum boşandıktan sonra çocuğumu olabildiğince benim gozetimimde ve az görmesini nasıl sağlayabiliriz arkadaslar
Kusara bakmayin ama ne cok bilmisim ne de hafiye, konuya yorum da yapmadim üstelik,sadece sizin kendi konunuza yazdiklarinizi özetledim.En komik yorumu siz yaptınız bravoo süpersiniz mutlumusunuz peki bdv nin bu nilmisleri ve hafiyeleri niyeyse hiç bitmiyor klavyeden sallamak çok güzel devam...
Düşüncelerinizde sonuna kadar haklısınız bende dengesizliğin farkındayım yapmam gerekeni de bisanacagim bunu yapicam zaten ama bu insanın hayatima musallat olmasinida istemiyorum yumuşak yumuşak geisler olmalı eğer öyle olmazsa şiddetli bir boşanmayla ben çocuğumu nasıl görüş gününde gondericem anlatirmiainiz amacım onu doktora götürüp sonra öfke v narsistlik problemlerini çözmek eşim demek bile önemli değil benim için ama bu çocuğun ömrü boyunca babası olacak ve iletişimi keşke direk kesip bir daha aramasa ama hep hayatında olacak kızımın belki bu doktor bahanesiyle bakış açısını değiştirebilirim birazda olsa sakın olmayı öğrenir ben zaten boşandım kfada daha zorunu yapmaya çalışıyorum kızım için zorlama değişmez diyenler olacaktır ne onerecekler çok merak ediyorum cocugum ayriyken bu adamla tek kalacak sürekli benim kotulenmemi duyacak belki şiddet görecek psikolojik olarak söz verdi zaten ayrıyız şu anda seansimiz ne kadar sürerse devam edecek etmezse zaten başka ihtimal kalmıyor
ensesini sıkmak üzere olduğunu gördüm çocuğun
siz bu adama hala eşim diyebiliyor musunuz ya? hala eşiniz olarak görebiliyor musunuz? bakın evlilik bir seçimdir, evleneceğiniz adamı zorla olmadığı sürece seçersiniz ancak bu dünyaya çocuk getirme kararını siz verirsiniz. ilk yazdığınız mesajda küçücük çocuğunuza senin anan şöyle böyle minvalinde konuştuğunu söylemişsiniz "eşiniz" dediğiniz insanın. siz bu adamla nasıl aynı evde kalmaya devam edebiliyorsunuz ya?
böyle bir "baba" ile aynı ortamda olan o yavruya nasıl kıyabiliyorsunuz siz? nasıl hala akıllanırsa ne ala akıllanmazsa kendi bilir diyorsunuz? bu adam her an o günahsıza bir şey yapabilir göremiyor musunuz bunu? gerçekten anlayamıyorum gerçekten aklım mantığım almıyor. çocuğum yok ama bir gün olursa saçının teline dünyayı yerle bir ederim ben.
Bu kdr dramatik bir konuda sadece iki kelimeye odaklanmış olmanız sığ olduğunuzu goateriyir ve evet konuya yorum yapmdiniz burası dertleşmek çözüm bulmak için var bı çözümünüz yada yorumunuz yoksa bu mükemmel tespitinizi kendinize sakllayabilirdiniz diye düşünüyorumKusara bakmayin ama ne cok bilmisim ne de hafiye, konuya yorum da yapmadim üstelik,sadece sizin kendi konunuza yazdiklarinizi özetledim.
Ayrica esinden siddet gören bi hemcinsimin durumuna neden mutlu olayim?
Neden sende konusmaya devam edip ustune gittin?Adam siyirmis gibi davranmis iste farkli ne bekliodun ki?Cocuguda vermeseydin kucagina tekme atiomusMerhaba arkadaşlar doğruyu görmekte fikrinize ihtiyacım var. Dun gece eşim ile tartıştık basit bir sebepten bilerek uzattı konuyu sonra üstüme yuruyerek itekledi beni sürekli bende ona cevap verdim beni hep hirpaladi bu süreçte itti kakti yani öfkesine anlam veremedigim için saskindim kızım uyuyor diye sus diyorum gidip odasının orda bağırıyor çekiyorum yapma diye bu sefer bana vuriyor dokunma diye. Cocuk uyandı tabi o sese uyurken babasının omzunda nini söylenip sonra memeye geliyor hep bu şekilde olduğu için babayı arıyor.Neyse zorla gel al omzuna ağlıyor dedim aldı çocuğu omzuna ve sürekli hakaret etti bana çocuk omzundayken küfürler neler neler çocuğa anlatıyor anan şöyle böyle diye yalvarıyorum çocuk için sus diye tekme atıyor bana neyse bir şekilde çocuk uyudu beni zorla ayakta bekletti oturmicaksin ben omzunda geziyorum sende ayakta dikileceksin diye tekrar ses yapar çocuk uyanır diye ne derse yaptım vurdu saçımı çekti sustum tmm dedim sadec.Kavga bir şekilde bitti baya dayak yedim hirpalandim asagilandim. Bu akşam cocugu uyutunca konuştum benimle derdin neden çocuğuma zulmediyorsun sesten uyandırıp eziyet ediyorsun kıvırıyor boşanalim dedim git evden .Simdi gidersem giderim yarın gitmem diyor çocuk uyanacak aglicak bana bunla eziyet edecegini biliyor.Yarın annem ve kardeşim gelsin istiyorum 4 saat yoldan gelecekler cagirirsam. Annem benimle kalsın esimde evden gitsin istiyorum ama gitmem sen git diyor erkek adam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çocuğuna normal de çok ilgilidir ama benle mevzusunda onu kullanıyor araya katıyor çocuğu çocugum için doğrusu nedir bu isten nasıl hasarsız kurtulabilirim. Sersemlikten dugru düzgün yazamamis olabilirim kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarıniz için şimdiden
Kollarım mor darp raporu almadım olduğum yerde tekim tanıdığım tek Allah'ın kulu yok şiddetin artacağını biliyorum bir önceki kavgada polis çağırdım iki gün durmadan hakaret etti evden git diyorum gitmiyor bilerek polis gelince evden çıktı geldi akşamına birşey demeden devam etti herşey cocuk için benim acimdan
Düşüncelerinizde sonuna kadar haklısınız bende dengesizliğin farkındayım yapmam gerekeni de bisanacagim bunu yapicam zaten ama bu insanın hayatima musallat olmasinida istemiyorum yumuşak yumuşak geisler olmalı eğer öyle olmazsa şiddetli bir boşanmayla ben çocuğumu nasıl görüş gününde gondericem anlatirmiainiz amacım onu doktora götürüp sonra öfke v narsistlik problemlerini çözmek eşim demek bile önemli değil benim için ama bu çocuğun ömrü boyunca babası olacak ve iletişimi keşke direk kesip bir daha aramasa ama hep hayatında olacak kızımın belki bu doktor bahanesiyle bakış açısını değiştirebilirim birazda olsa sakın olmayı öğrenir ben zaten boşandım kfada daha zorunu yapmaya çalışıyorum kızım için zorlama değişmez diyenler olacaktır ne onerecekler çok merak ediyorum cocugum ayriyken bu adamla tek kalacak sürekli benim kotulenmemi duyacak belki şiddet görecek psikolojik olarak söz verdi zaten ayrıyız şu anda seansimiz ne kadar sürerse devam edecek etmezse zaten başka ihtimal kalmıyor
Hanimefendi yazdiginiz konuyu okuyun, dönüp tekrar okuyun, sonra bir daha okuyun; bir de benim yazdiklarimi okuyun. Birsey eklemis miyim: Hayir. Sizin yazdiklarinizdan baska yorumum var mi: Hayir. Peki bu durumdan benim sig düsünceli oldugum fikrine ulasabilecek kadar derin düsünceli siz nasil oluyorda böyle bir dertle konu acabiliyor.Bu kdr dramatik bir konuda sadece iki kelimeye odaklanmış olmanız sığ olduğunuzu goateriyir ve evet konuya yorum yapmdiniz burası dertleşmek çözüm bulmak için var bı çözümünüz yada yorumunuz yoksa bu mükemmel tespitinizi kendinize sakllayabilirdiniz diye düşünüyorum
Amin.Hanimefendi yazdiginiz konuyu okuyun, dönüp tekrar okuyun, sonra bir daha okuyun; bir de benim yazdiklarimi okuyun. Birsey eklemis miyim: Hayir. Sizin yazdiklarinizdan baska yorumum var mi: Hayir. Peki bu durumdan benim sig düsünceli oldugum fikrine ulasabilecek kadar derin düsünceli siz nasil oluyorda böyle bir dertle konu acabiliyor.
Burada konu acilirken hertürlü yoruma acik olmaak, farkli düsünceler de gelecegini bilmek gerek
Simdi ben size Polise git yazmis olsam, yazilmis; sikayetci ol desem , sikayet ettiginiz adami geri eve siz almissiniz, kocanizi en iyi siz tanirken adami tahrik etmis sonra da cocugunuzu bahane etmissiniz.
Bu durumda nasil bir cözüm bekliyorsunuz. Evliya kiliginda adamin rüyasina girip karina, cocuguna el kaldirma diye telkin mi verelim.
Neyse bu konuya son yorumum. Rabbim yar ve yardimciniz olsun; bundan sonra ki hayatinizda kk bir derdim vara muhtac edip benim gibilerle ugrastirmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?