Şiddete uğradım diye konu açmakta varmis

az önce olan olay beni şoka soktu

Ablacım siz hala uzaklaştırma kararı için başvurmadınız mı? Darp raporu ile en yakın karakola gidecektiniz, polisler yardımcı olacaktı.

Açıkça söyleyin, tepkilerden korkmayın lütfen. Darp raporunuz var mı yok mu?

Anneniz hâlâ gelmedi mi ? Bu gidişle bu ilişki böyle devam eder. En çok zarar gören yine çocuklar oluyor maalesef.
Annem geldi arkdaslar konuştuk ve evden gitti pismn olduğunu söyledi kendini kontrol edemdigini neyse haftaya terapiste gideceğiz ayrı evlerde yaşayarak olmazsa şartları konuştuk krediyi evi çocuğu nafakayı imzladi direk bosnicaz ona böyle bir sok lazımdı akillnirsa ne ala akillanmzsada kendi bilir.

Kavga ve dövmenin sebebini soracağım buda saçma olacak daha önce yine dövme olayları oldu mu? Olduysa mutlaka tedavi olması gerekir

Şunları bu mesajınıza iliştireyim. Böyle biri düzelmez, yalnız kısa süre rol yapabilir.

Hayır nasıl olucak bilmiyorum anlamında dedim yani cirkinlesebilir olay ne tepki verecek bilmiyorum sakince uzamadan bitsin istiyorum karakterinde özür ve pişmanlık yok malesef

Bebeğim kabız değil ek gıdaya başladığından ber akıntısı var duElip tekrar bozuluyor bagirsak bakterisi az entero... Kullandım bı faydası olmadı açıkçası acidiginj düşünerek kendi tutuyor bazen normal yapıp devam ediyor bzende tutmayı başarıp erteliyor evet ve sorduğumda neden öyle ypiyorsun dediğimde sinirlendim dedi gevşek sinirlenmiş bende sinirlenip birşeyler yapım o zamn ne güzel iş aklın yokmu senin neyse

ensesini sıkmak üzere olduğunu gördüm çocuğun

siz bu adama hala eşim diyebiliyor musunuz ya? hala eşiniz olarak görebiliyor musunuz? bakın evlilik bir seçimdir, evleneceğiniz adamı zorla olmadığı sürece seçersiniz ancak bu dünyaya çocuk getirme kararını siz verirsiniz. ilk yazdığınız mesajda küçücük çocuğunuza senin anan şöyle böyle minvalinde konuştuğunu söylemişsiniz "eşiniz" dediğiniz insanın. siz bu adamla nasıl aynı evde kalmaya devam edebiliyorsunuz ya?

böyle bir "baba" ile aynı ortamda olan o yavruya nasıl kıyabiliyorsunuz siz? nasıl hala akıllanırsa ne ala akıllanmazsa kendi bilir diyorsunuz? bu adam her an o günahsıza bir şey yapabilir göremiyor musunuz bunu? gerçekten anlayamıyorum gerçekten aklım mantığım almıyor. çocuğum yok ama bir gün olursa saçının teline dünyayı yerle bir ederim ben.

En komik yorumu siz yaptınız bravoo süpersiniz mutlumusunuz peki bdv nin bu nilmisleri ve hafiyeleri niyeyse hiç bitmiyor klavyeden sallamak çok güzel devam...
Kusara bakmayin ama ne cok bilmisim ne de hafiye, konuya yorum da yapmadim üstelik,sadece sizin kendi konunuza yazdiklarinizi özetledim.
Ayrica esinden siddet gören bi hemcinsimin durumuna neden mutlu olayim?

Düşüncelerinizde sonuna kadar haklısınız bende dengesizliğin farkındayım yapmam gerekeni de bisanacagim bunu yapicam zaten ama bu insanın hayatima musallat olmasinida istemiyorum yumuşak yumuşak geisler olmalı eğer öyle olmazsa şiddetli bir boşanmayla ben çocuğumu nasıl görüş gününde gondericem anlatirmiainiz amacım onu doktora götürüp sonra öfke v narsistlik problemlerini çözmek eşim demek bile önemli değil benim için ama bu çocuğun ömrü boyunca babası olacak ve iletişimi keşke direk kesip bir daha aramasa ama hep hayatında olacak kızımın belki bu doktor bahanesiyle bakış açısını değiştirebilirim birazda olsa sakın olmayı öğrenir ben zaten boşandım kfada daha zorunu yapmaya çalışıyorum kızım için zorlama değişmez diyenler olacaktır ne onerecekler çok merak ediyorum cocugum ayriyken bu adamla tek kalacak sürekli benim kotulenmemi duyacak belki şiddet görecek psikolojik olarak söz verdi zaten ayrıyız şu anda seansimiz ne kadar sürerse devam edecek etmezse zaten başka ihtimal kalmıyor

Kusara bakmayin ama ne cok bilmisim ne de hafiye, konuya yorum da yapmadim üstelik,sadece sizin kendi konunuza yazdiklarinizi özetledim.
Ayrica esinden siddet gören bi hemcinsimin durumuna neden mutlu olayim?
Bu kdr dramatik bir konuda sadece iki kelimeye odaklanmış olmanız sığ olduğunuzu goateriyir ve evet konuya yorum yapmdiniz burası dertleşmek çözüm bulmak için var bı çözümünüz yada yorumunuz yoksa bu mükemmel tespitinizi kendinize sakllayabilirdiniz diye düşünüyorum

Ayrıca benim yureklendiren arkadaşlara teşekkür ediyorum dün eşime bosanmakta kararlı oldugumu gösterince hiç tanımadığım bir adam gordum neden dedim kendime bunca zaman sadece düzeltmeye odaklandin nazende bitmesi gerekiyormus karşındakinin anlanasi için

Neden sende konusmaya devam edip ustune gittin?Adam siyirmis gibi davranmis iste farkli ne bekliodun ki?Cocuguda vermeseydin kucagina tekme atiomus Siz cocugu alip boynunuza denk getirip pispislar ve emzirirseniz uyur buyuk ihtimal susar belki de.Sanki siz cocugu ona yöneltmissiniz gibime geldiEvet ailenizle gorusun boyle deli gibi davrananan adami biraz yalniz birakin gitmiosa ailenizle siz gidin.Biraz yalniz kalsin oo.Kendini hayvangillerden sanmis tepik atmak falan

Darp raporu almak için yaşadığınız yerde bin tane tanıdık olmasına gerek yok.
Gideceksiniz hastaneye alacaksınız raporu bitti gitti.
Evden tek çıkamıyor musunuz? Hastanede derdinizi anlatacak kadar Türkçe bilmiyor musunuz?

Bu tür konularda kadınlar, yazılan her türlü öneriye yaşadığım yerde tanıdığım yok diye cevap veriyor ya çıldırıyorum.

Süs bebeği, saksı bitkisi değilsiniz. Olmadı çağırın polisi şikayetçi olun polis eşliğinde hastaneye gidin evden uzaklaştırma alın. Bunun için niye bir tanıdığa ihtiyacınız var anlam veremiyorum.

Evet, ne yazık ki evlendiğiniz o adam değişmeyecek bakın benim anne ve babam ayrı ve ben yıllarca ömrüm boyunca babam olacak düşüncesindeydim. Çocuğunuz baba bildiği adamdan sevgi görmeyecekse hayatında bir baba figürü hiç olmasın annesiyle mutlu mesut büyüsün daha iyi. Çok zor bir durum yaşıyor, ağır bir dönemden geçiyorsunuz ama siz ne yaparsanız yapın bu adam değişmez. Siz kendinize kızınıza bakın birbirinize tutunun sadece

Bu şekilde muamele etmesi asla doğru değil. Üzülme kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Burdaki insanlar sadece bu yazdığın konuya göre sana fikir verebilir. Ama sensin o adamla beraber yaşayan. Bir sakinleş. Konuşabiliyorsanız konuşun. Kendinizi dinleyin, kalbinizin sesini dinleyin. En doğru kararı o şekilde alırsınız. O minil kuzucuğu elinizden geldiğince bu tarz kavga ortamına sokmayın. Ve sizi sindirmesene izin de vermeyin.çok hassas bir konu bu. Allah yardımcınız olsun. Size sabır diliyorum
Dualarım sizinle.

Nereye kadar alttan alıcaksıbız.Sınra enkazın altında kaybolacaksınız.

Dayak yediginiz adamla hala ayni evde mi yasiyorsunuz?
Bu adam duzelmez, dayak atanin duzeldigi nerede gorulmus?

Hanimefendi yazdiginiz konuyu okuyun, dönüp tekrar okuyun, sonra bir daha okuyun; bir de benim yazdiklarimi okuyun. Birsey eklemis miyim: Hayir. Sizin yazdiklarinizdan baska yorumum var mi: Hayir. Peki bu durumdan benim sig düsünceli oldugum fikrine ulasabilecek kadar derin düsünceli siz nasil oluyorda böyle bir dertle konu acabiliyor.
Burada konu acilirken hertürlü yoruma acik olmaak, farkli düsünceler de gelecegini bilmek gerek
Simdi ben size Polise git yazmis olsam, yazilmis; sikayetci ol desem , sikayet ettiginiz adami geri eve siz almissiniz, kocanizi en iyi siz tanirken adami tahrik etmis sonra da cocugunuzu bahane etmissiniz.
Bu durumda nasil bir cözüm bekliyorsunuz. Evliya kiliginda adamin rüyasina girip karina, cocuguna el kaldirma diye telkin mi verelim.
Neyse bu konuya son yorumum. Rabbim yar ve yardimciniz olsun; bundan sonra ki hayatinizda kk bir derdim vara muhtac edip benim gibilerle ugrastirmasin.

Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…