Şiddete uğradım diye konu açmakta varmis

Darp raporu aldığımızı söylediniz, peki uzaklaştırma aldırmayı düşünmüyor musunuz?
Şu an aynı evde misiniz ? Konuşuyor musunuz ?
Ailenize haber verdiniz mi ?

Darp raporu aldığımızı söylediniz, peki uzaklaştırma aldırmayı düşünmüyor musunuz?
Şu an aynı evde misiniz ? Konuşuyor musunuz ?
Ailenize haber verdiniz mi ?
Aileme haber verdim annem yarın otobüsle gelecek darp raporu aldım annem geldikten sonraki tavrına göre direk dava açmayı düşünüyorum nasıl aciliyor onu bile bilmiyorum

Aileme haber verdim annem yarın otobüsle gelecek darp raporu aldım annem geldikten sonraki tavrına göre direk dava açmayı düşünüyorum nasıl aciliyor onu bile bilmiyorum
Yani açık kapı mı bırakıyorsunuz tavrına göre derken? Özür dileyip pişmanım dese affedecek misiniz ?

Şiddet bir kere başladı mı maalesef devamı gelir, bunu yakınen kendi babamdan biliyorum. Annem ayrılmadı olan biz çocuklara (travmalar) ve kendisine oldu, sonunda mutsuz bir şekilde bu dünyadan göç edip gitti.

Hayır nasıl olucak bilmiyorum anlamında dedim yani cirkinlesebilir olay ne tepki verecek bilmiyorum sakince uzamadan bitsin istiyorum karakterinde özür ve pişmanlık yok malesef

O el 1 kere kalktı mi inmez.sen daha çok dayak yersin,çocuğun da bunu görür.hatta çocuğunu bile döver bu adam. Çocuk için katlanıyorum demeyin lütfen

Canım öncelikle çok üzüldüm senin için.
Benimde ilk şiddetim o şekilde başlamıştı. Gittikçe,alttan aldıkça inan daha da arttı. Küfürle konuşmaya başladı, anneme babama herkese en kötü küfür neyse onu ediyor. Hatta ağzımı burnumu kanattigi bile oldu. Ben yapamadim sen yap elinde imkan varken boşan hayatina bak.

Lütfen çocuğu in katlanıyorum masalını bırakın.sizdene fedakar annesiniz ki çocuğunuzun gözü önünde dayak yiyorsunuz.çocuk büyüyünce daha çok etkilenecek.hiçbir çocuk şiddetin olduğu bir evde olmak istemez.zaten babasından nefret eder size de neden boşanmadın diye sorar

Hiçbir zaman arkamı dönmemiş olmam muhtemrldn hep düzeltmeye çalıştım
İnsanlar sinirlenebilir tartisabilir bunlar normal ama nasıl yapıldığı onemli siiznde bı tepkiniz olsun duruşunuz olsun herseyi siz düzeltmeye çalışmayin biraz da huy meselesi tabi umarım mutlu olursunuz

İnsanlar sinirlenebilir tartisabilir bunlar normal ama nasıl yapıldığı onemli siiznde bı tepkiniz olsun duruşunuz olsun herseyi siz düzeltmeye çalışmayin biraz da huy meselesi tabi umarım mutlu olursunuz
bu defa degisicem ins teşekkür ederim ins sizde mutlu olursunux

Bir egitimci olarak size tavsiyem uzatmaya gerek yok herkesin sagligi acisindan bitmesi gereken bi evlilik

Her şey çocuk için diyorsun da asıl onun için işte bosanmalisin yarın bir gün gördüklerini anlayacak o çocuk her biri travma olacak onda hangisini aşacak o yavru
Neymiş omzunda uyuturmus
Bu mu vazgeçemediğiniz yönü omzu kopsun lanet mahluk

Darp raporu alınca neden uzaklaştırma almadınız? Uzaklaştırma alıp Süründürebilirdiniz? İlk 2 ay Sonra 3 ay Sonra Katlanıp Gidiyor. Boşanmadan da Devlet tarafından uzaklaştırma biliyorsunuz?

Ciddi problemleri olduğunu dusunuyrim eşimin beni yıllardır nasıl ezmis yeni yeni goruyorum narsist sanırım az önce olan olay beni şoka soktu bu adam nasıl bu hale geldi anlamadım çocuğum 10 gündür kakasını yapmadı o yüzden çok stresli gergin yavrum ağlıyor sürekli kakasını kendi tutuyor dedi doktor bende öyle oldugunu düşünüyorum neyse babasını istiyor dandini yap diye omzuna alsin diye ağlıyor buda ben salona gidince dönerken ensesini sıkmak üzere olduğunu gördüm çocuğun ne yapıyorsun dedim hiç birşey olmamış gibi aldı uyudu çocuk sonra hesa sordum laf çevirdi Allah belasını versin bunun bir an önce kurtulmam lazım bu adamdan nasıl bu hale geldi bu insan bunuda anlayamıyorum boşandıktan sonra çocuğumu olabildiğince benim gozetimimde ve az görmesini nasıl sağlayabiliriz arkadaslar

Yok artık çocuğa da yapıyor yani eli kırılsın tetikte olun

neden uzaklaştırma talep etmiyorsunuz.
darp raporunuzda var. ne bekliyorsunuz aynı evde yaşamaya devam ederek?

Anneniz hâlâ gelmedi mi ? Bu gidişle bu ilişki böyle devam eder. En çok zarar gören yine çocuklar oluyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…