Şiddete uğradım diye konu açmakta varmis

Sizinle benzer yollardan geçmişiz...Tek çıkış yolunuz darp raporuyla uzaklaştırma kararı çıkarttırmak. Bir avukat tutup eşinizi arattırıp sakin bir şekilde eşinize mesleğinden olursun dedirtmek. Evinizden çıkmayın, o adama da vermeyin, güçlü ve sakin kalın. Eşiniz sizi yıldırıp evden çıkarmak istiyor zaten, smacına ulaşmasına izin vermeyin.

Ben yerinizde olsaydım önce gider bir darp raporu alırdım ondan sonra o sünger beyinli kocanız hakaret ederken kayda alırdım ya da mesajda bana hakaret etmesini sağlardım telefondan yazılı kayıt olsun diye sonra evdeyken ona çaktırmadan polisi arar, polis gelince de darp raporunu gösterip onu karakola aldırtırdım, uzaklaştırma kararı da isterdim ondan sonra çocuğumu da alır ailemin yanına giderdim, gittikten sonra da elimdeki deliller ile boşanma davasını açardım, çocuğumun nafakasını da alır paşa paşa kazandığım paramla yaşardım. Hiç muhattap olmaz, seviyesine düşmezdim ve beni itip kakarken de susmazdım! Bana vuran, itip-kakan adam çocuğuna ne kadar şefkat gösterebilir ki? Onun şefkatine muhtaçmış gibi al çocuğu omzuna diye de yalvarmaz tam tersi bir daha asla onun kucağına çocuğumu vermezdim!

bir an önce ailenle durumu konuşup boşanmalısın. sonra çocuğu annene bırakıp, çalışmaya başla.

Yeter artık bu erkeklerin kadınlara fiziksel ve psikolojik şiddeti. Böylelerinin baba olmaya bile hakkı yok. Elinizi çabuk tutun ve koca dediğiniz insan müsvettesinden bi an önce kurtulmaya bakın. Bu eziyeti çekmek zorunda değilsiniz gerekirse aç kalın parasız kalın ama bu adamı başınızda tutmayın!!!

niye bu öğretmenler bu eziyetleri çekiyolar. daha önce de çok okudum öğretmen olup da koca eziyeti görenler. Benim çalıştığım kurumda bir çok bayan var boşanmış. gayet de kendilerine güvenleri tam. Bebeği küçükken boşanan bile var. Sizin de maaşınız ve bir aileniz var. okulunuz ve şehriniz değişmiş ne farkeder. alın çocuğu ailenizin olduğu yere gidin. Eşiniz ne iş yapıyor o damı öğretmen.

Bir insan asla hiçbir sorun yokken ve durup duruken böyle bir çıkış yapmaz. Başka sorunlarınız varmıydı peki ?

Hayır kamuda mühendis oda ailemin olduğu sehr e gidemem bransim sebebiyle zaten sozlesmeliyim 4 yıl burdayim

Aldim bugun

Psikologa gitmeyi dusunuyirum tespitleriniz dogru

Daha önce kayda aldım aileme kufrederken alıp kırdı teli

Boşanma kısmına şu anda ani bir şekilde karar veremiyor olabilirsiniz. Ama şu anda Yapmanız gereken; boşansanız da, boşanmasanız da gidip darp raporu almak. Muhakkak bunu yapın. Önce raporu alın, ne yapacağınızı sonra düşünürsünüz. Üzülmek elinizi kolunuzu bağlamasın.

Önerdim tamam deyip geçiştirdi sen git dedi psikologa tamam dedi sonrada insan kendi halleder problemlerini bence saçma dedi

Sevmediğini düşünüyorum sevdiğini söylüyor iyiyken ama inanmiyoum sevenin bunları yapmayacağını biliyorum kendimden hayatında başka biri olduğunu sanmıyorum ama muhtemrldn ailesiyle anlasamafigim için çok pişman ve benden çıkartmayı seviyor bunun acisini

Problem ne tam olarak? Yani bu kavga nerden çıktı da bu hale geldi ?
Bence ilk değil bu Daha önce de mutlaka şiddet eğilimi göstermiştir
Tabi gösterdi eski konularında da var ama ilk defa böyle kötü ve uzun sürdü ücretsiz izindeyim iki yıldır beşe kadar ben ilgileniyorum çocukla gelincede o oynuyor ben yemek yapıyorum dinleniyorum yemek varsa uzanıyorum skolyoxum var çok ağrım oluyor çocuk uyuyunca 8 gibi çay yapiyor oda bulaşık makinesini çalıştırıyor falan çay yapma zamanıydı herşeyi ben yapıyorum bu evde diye oradan devam etti

Yalan dediğiniz nedir ?

Daha öncede yaşanmış,yine yaşanıcak kesinlikle buna bir son verin sadece boşanmak ailem ne der etraf ne der diye düşünmeyin ilerisi için kendinizin ve çocuğunuzun ruhsal bedensel sağlığınız için lütfen kendinize daha fazla kötülük yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…