Şiddete uğrayıp rapor alan var mı?

o zaman ona bunu yapmayın. Ayrılın bu adamdan. Şiddet olan evde büyüyen çocukların yaraları asla kapanmıyor
Darp raporunu alırsa adam duymasın istiyor duyarsa belki adam bosanmak isteyecek cunku. Bosamasını istemiyor Bosanmak istemiyor.
Bosanmak istese darp raporunu kenarda saklamak icin istemezdi
Sen ayrıl diyorsun, ah..

Darp raporunu alırsa adam duymasın istiyor duyarsa belki adam bosanmak isteyecek cunku. Bosamasını istemiyor Bosanmak istemiyor.
Sen ayrıl diyorsun, ah..
Bir umut belki dinler
üzülürüm de o çocuğa üzülürüm

Hemcinslerimi bazen anlayamıyorum. Hergün ana haber, sosyal medya ve gazetelerde sayısız eş/sevgili şiddeti nedeniyle hayatını kaybeden kadınlar gösteriliyor. Buna rağmen böyle bir adamın düzeleceğini nasıl düşünebiliyorsunuz? Neyin kafasını yaşıyorsunuz

Sen ayrıl diyorsun, ah..
Bence tamamen boşanmak değil, eğer gidemezsem daha çok üstüme gelir mi, daha çok huzursuzluk çıkarır mı korkusu taşıyor konu sahibi.
Şiddet gören bir çok kadın gibi özgüvenini kaybetmiş, birde ailesinin kıymetlisi olarak büyütülmediyse durum daha da vahim oluyor.
Çocuk var, meslek/iş yok, aile arkamda değil ne yapabilirim ki diye düşünüyor.
İnşallah kendine olan güvenini kazanır, geleceğine yatırım yaparsa başarabileceğini de görür bir an önce.

kocan psikiyatırdan öfke kontrolü tedavisi almadan düzelmez. Çünkü bryninde sinirlenince vur emri var onun silinmesi lazım

Tabiki haberi oluyor. Eşinizi sikayet ediyorsunuz da zaten edin siz kum torbasi misiniz? Allahinizin askina sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz?

Öyle bi uzman biliyo musunuz?
psikiyatr once ilaç verecek gün içinde sakin kalsın diye, sonrada psikologa ücretsiz yönlendirip terapi almasını sağlayacak

eşiniz kendini savunmasız hissetiği anda vuruyor

çoçuklukta öğrendiği bir yöntem bu o yüzden uzman şart yoksa başka hiçbir çözüm yok.

Dozu arttırırsa bu sefer, işin sonu morgda biter ya bunu yazmak istemezdim çok üzgünüm. Daha ne bekliyorsun kaç git kurtul . Desen ki eşim oyun oynuyor benimle ilgilenmiyor . O zaman terapiste gidersin sonuç elde edersin . Ama bekleyerek azraili çağırıyorsun . Bekleme can güvenliğin yok seni seven anan baban belki kardeşlerin var sana bir şey olursa kahrolurlar . Bari aileni düşün yapma bırak çek sifonu gitsin inceldiği yerden kopsun!

Ben annem ve erkek kardeşim tarafınfan darp edilmiştim 2 gün yürüyemedim 3.gün gidip darp raporu aldım.hastanedeki polis 6 ay içinde şikayetçi olabilirsin demişti.yani öyle hemen kolundan tutup hapise atmazlar.ya da kenarda durmaz.6 ay sonra şikayetçi olamıyorsun çünkü

Iste bu cok garip o da beni konusturacak seyler yapıyor kör bir döngü. Cene tutmak imkansiz. Bunu igneleyerek yazdigini biliyorum yinede cevap verdim
Hem iğneleyerek hem gerçekçi yani madem çok konuşmanız (dırdır etmeniz) adamı çileden çıkarıyor sizde kendinize hakim olun çünkü anladığım kadarıyla siz bu evliliği bitirmek istemiyorsunuz o zaman başka çare kalmıyor adamın dalına basmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…