- 3 Aralık 2014
- 102
- 40
- 98
- 41
- Konu Sahibi cilekhatun
-
Allah hidayet versin esine arkadaşım. Cok zor yaşantılar. Bilgiler için sağolasinBaşı belaya girecek diye korktu yapmayacağım diye söz verdi bir daha öyle şiddet uygulamadı bu sefer sağa sola eşya fırlatmaya başladı fakat ben her kavgada her tartışmada ellerini her ani hareket ettirdiğinde korktum. Dediğim gibi çok zor bir durum. Yapacak olan her türlü yapar o an gözünün kararması yetiyor ne yazık ki.
Ben ayrıldım canım. Ne kadar çabalarsan çabala bazı şeyler düzelmeyip incelediği yerden kopuyor sen sadece yıprandığınla kalıyorsun.Allah hidayet versin esine arkadaşım. Cok zor yaşantılar. Bilgiler için sağolasin
Hakkında hayırlısı. Adam değişmemekte ısrar edince mecbur.... bende o yöne gidiyorum. Tüm iyi niyetime rağmenBen ayrıldım canım. Ne kadar çabalarsan çabala bazı şeyler düzelmeyip incelediği yerden kopuyor sen sadece yıprandığınla kalıyorsun.
Konuşmak suç mu? Konuştuğun için dayağı hak ettiğini düşünüyorsun senin psikolojin gitmiş artıkCocuk var. Ben ailesiyle ilgili yasadigim seylerde ofke krizi geciriyorum. Surekli konusuyorum. Ondan acaba benimmi suçum diye
Size şiddet uygulayan birine neden iyi niyet gösteriyorsunuz? o sizin boğazınızı iyi niyetten sıkmıyor. İyi niyet diye diye peşinizden ayrılmayıp yakanızı bırakmayacak biri olacak haberiniz olsunHakkında hayırlısı. Adam değişmemekte ısrar edince mecbur.... bende o yöne gidiyorum. Tüm iyi niyetime rağmen
Adam niye değişsin? İstesede kolay kolay değişemez şiddete yönelimi olan biri tedavi olması gerekir. Değişir diye bekleme allah aşkına ya boşuna beklersinHakkında hayırlısı. Adam değişmemekte ısrar edince mecbur.... bende o yöne gidiyorum. Tüm iyi niyetime rağmen
Tabiki siddeti haketmiyorumKonuşmak suç mu? Konuştuğun için dayağı hak ettiğini düşünüyorsun senin psikolojin gitmiş artıkrapor al boşan sende bi tedavi ol. Hiçbir davranış şiddeti hakettirmez. Birde bi insanın kendi kendine bunu yakıştırması...
Malesef eşin düzelmeyecek! Çocukluğunda yaşadığı travmalar hiç bitmeyecek. Kendini geçmişinden koparamayan biri kocan bu yüzden sana şiddet uyguluyor. Her kimden ne gördüyse onu uyguluyor affetmez geçmişini affetmiycek. O yüzden git sikayetçi ol ve ayrıl canından olmak istemiyosanEşimden malesef şiddet görüyorum. Yumruk, tekme , tokat değil. Kollarimi ve boğazımı sıkıyor. Kollarimda morluklar var. Terapist begendiremedim gidemedik. Bilmiyorum belki düzelir diyorum. Cok az bi ihtimal. Rapor aldigimda onun haberi oluyor mu acaba? Kenarda dursun duzelirse kullanmam artirirsa ayrilacagim?
Her evde olur normal diyor. Babamda annemi dovdu 3-4 kez diyor nasilda bildinMalesef eşin düzelmeyecek! Çocukluğunda yaşadığı travmalar hiç bitmeyecek. Kendini geçmişinden koparamayan biri kocan bu yüzden sana şiddet uyguluyor. Her kimden ne gördüyse onu uyguluyor affetmez geçmişini affetmiycek. O yüzden git sikayetçi ol ve ayrıl canından olmak istemiyosan
neden bu adamla evli kalmak için ısrar ediyorsun?Her evde olur normal diyor. Babamda annemi dovdu 3-4 kez diyor nasilda bildin
Bilmiyorum benimde psikolojim bozuldu sanirim. Bir de ailem arkamda değilneden bu adamla evli kalmak için ısrar ediyorsun?
Çocuk var mı ?Bilmiyorum benimde psikolojim bozuldu sanirim. Bir de ailem arkamda değil
Var 1 taneÇocuk var mı ?
o zaman ona bunu yapmayın. Ayrılın bu adamdan. Şiddet olan evde büyüyen çocukların yaraları asla kapanmıyorVar 1 tane
Yaşamadım şükür ama izlediğim videolarda ve yakınken tanıdığım birinin anlattıklarından biliyorumHer evde olur normal diyor. Babamda annemi dovdu 3-4 kez diyor nasilda bildin
Çocuğunda aynısı olacak şiddet uygulandığını görecek şiddet uyguluycakVar 1 tane
Onun ne dedıgı onemlı degıl, sen her evde olmadıgını biliyorsun zatenHer evde olur normal diyor. Babamda annemi dovdu 3-4 kez diyor nasilda bildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?