- 3 Aralık 2014
- 102
- 40
- 98
- 41
- Konu Sahibi cilekhatun
-
Ben sikayetci olunursa aciliyor diye duymustum.o yüzden sordum. Bilmiyordum hepsine kamu davasi acildiginiKenarda dursun diye rapor alınmıyor.
Hastaneye gidip darp raporu aldığınızda eşinizden şikayetçi olmuş oluyorsunuz
Eşinizi ifadeye çağırıyorlar ve sorna kamu davası açılıyor
Yanlış duymuşsun, öyle değilBen sikayetci olunursa aciliyor diye duymustum.o yüzden sordum. Bilmiyordum hepsine kamu davasi acildigini
Tesekkur ederim. Aşırı bir siddet yok ortada. Yani dövülme denir mi bilmiyorum. Tabi siddet siddettirÇok geçmiş olsun. Kesinlikle rapor almalı ve şikayetçi olmalısınız. Her gün haberlerde görüyoruz Allah korusun sonunuz onlara benzemesin
Peki ne tsvsiye edersin. Eşim belki düzelirse diye almak istemiyorum. Hani doktora ikna gibi ama .. bellide olmaz. Yani davayi gorunce düzeleceksede kinlenebilir iyiceYanlış duymuşsun, öyle değil, uygulama benim yazdığım gibi
Çok komiksiniz. .adam neden düzelsin?düzelmesi için sebep nedir.?ne güzel pata küte dönüyor! Polise gitmiyor,belki aileniz birşey demiyor. ..Eşimden malesef şiddet görüyorum. Yumruk, tekme , tokat değil. Kollarimi ve boğazımı sıkıyor. Kollarimda morluklar var. Terapist begendiremedim gidemedik. Bilmiyorum belki düzelir diyorum. Cok az bi ihtimal. Rapor aldigimda onun haberi oluyor mu acaba? Kenarda dursun duzelirse kullanmam artirirsa ayrilacagim?
Kusura bakmayın ama şiddetin dozuna göre mi ayrılık kararı alacaksınız? Kollarımı ve boğazımı sıkıyor demişsiniz şikayetçi olmanız için sizi bıçaklamasını falan mı bekleyeceksinizEşimden malesef şiddet görüyorum. Yumruk, tekme , tokat değil. Kollarimi ve boğazımı sıkıyor. Kollarimda morluklar var. Terapist begendiremedim gidemedik. Bilmiyorum belki düzelir diyorum. Cok az bi ihtimal. Rapor aldigimda onun haberi oluyor mu acaba? Kenarda dursun duzelirse kullanmam artirirsa ayrilacagim?
Şikayetçi değilim dediği noktada kimse bişey yapmıyor. Sadece elinde raporun olur, kayıtlarda geçer.Kenarda dursun diye rapor alınmıyor.
Hastaneye gidip darp raporu aldığınızda eşinizden şikayetçi olmuş oluyorsunuz.
Eşinizi ifadeye çağırıyorlar
Sonra eşinize, karısına şiddet uygulamaktan kamu davası açılıyor
Cocuk var. Ben ailesiyle ilgili yasadigim seylerde ofke krizi geciriyorum. Surekli konusuyorum. Ondan acaba benimmi suçum diyeÇok komiksiniz. .adam neden düzelsin?düzelmesi için sebep nedir.?ne güzel pata küte dönüyor! Polise gitmiyor,belki aileniz birşey demiyor. ..
Ne olur çocuk yoksa ,düzelir diye yapmayın.düzelmez. .
Niye kendinize bunu reva görüyorsunuz. .siz kum torbasımısınız?
Bizde sizi dövüp stres atabiliyormuyuz?
Peki mesela esim düzeldi sicilini mi derler tam bilmiyorum bu konuları onu ne konularda olumsuz etkilerŞikayetçi değilim dediği noktada kimse bişey yapmıyor. Sadece elinde raporun olur, kayıtlarda geçer.
Şikayetçi değilim dediğiniz noktada darp raporu diye bir evrak olmuyor ortada, iptal ediliyor çünkü.Şikayetçi değilim dediği noktada kimse bişey yapmıyor. Sadece elinde raporun olur, kayıtlarda geçer.
Şu an size çok üzüldüm.neden suç sizde olsun..kendinizi suçlamayın...o zaman herkesin herkesi dövmesi gerekir.imkanınız varsa ayrılınCocuk var. Ben ailesiyle ilgili yasadigim seylerde ofke krizi geciriyorum. Surekli konusuyorum. Ondan acaba benimmi suçum diye
Kenarda duracak gibi görünüyor boşa zahmet etmeyinEşimden malesef şiddet görüyorum. Yumruk, tekme , tokat değil. Kollarimi ve boğazımı sıkıyor. Kollarimda morluklar var. Terapist begendiremedim gidemedik. Bilmiyorum belki düzelir diyorum. Cok az bi ihtimal. Rapor aldigimda onun haberi oluyor mu acaba? Kenarda dursun duzelirse kullanmam artirirsa ayrilacagim?
Ya lutfen şöyle kirici yorumlar yapmayın.demekki cekip gidemiyorum.cok istesemde herkesin durumu bir degilKenarda duracak gibi görünüyor boşa zahmet etmeyin
Ama sizin şiddetten kastınız ney? Bu söylediklerinizin bir adım sonrası geri dönüşü olmayan şeyler olabilir.Tesekkur ederim. Aşırı bir siddet yok ortada. Yani dövülme denir mi bilmiyorum. Tabi siddet siddettir
Ben sana şunu yap bunu yap diye öneride bulunamam canım...Peki ne tsvsiye edersin. Eşim belki düzelirse diye almak istemiyorum. Hani doktora ikna gibi ama .. bellide olmaz. Yani davayi gorunce düzeleceksede kinlenebilir iyice
O zaman yapacak fazla bir şey yok. Eşinizin suyuna gidin, tepki vermeyin, ruh gibi yaşayın o evde.Ya lutfen şöyle kirici yorumlar yapmayın.demekki cekip gidemiyorum.cok istesemde herkesin durumu bir degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?