- 30 Ocak 2016
- 54
- 23
- 3
- 34
- Konu Sahibi ozlemeymenn
-
Ölünce ne olacağını bir düşünün önce..
Oğlunuz kimlere kalacak ve nasıl bir hayatı olacak..
Onun sağlıklı ve mutlu bir anneye ihtiyacı var..
Eşiniz yüzünden, onunla sorunlarınız yüzünden oğlunuza mutsuz anne olmaya hakkınız yok..
Öncelikle oğlunuz için toparlanmak zorundasınız..
Hepimiz neler yaşadık.. Ama öyle yıkılıp karalar bağlamadık..
Ben ihanet, şiddet ve bir kadının başına gelebilecek en kötü şeyleri yaşadım..
1 ve 3 yaşında iki çocukla hayata yeniden başladım..
Çocuklarım için mutlu olmak zorundaydım ve tüm sorunlar geride kaldı şükürler olsun..
Yapılamayacak bişey değil..
Öncelikle şu melankolik halden kurtulun..
Kendinize acımayın..
Nasıl iyileşebilirsiniz ona bakın..
Eşinizi de çok fazla umursamayın..
Ve destek alabiliyorsanız alın..
İnanın zor değil..
Tek şart siz isteyeceksiniz iyileşmeyi..
Yoksa kimsenin elinde sihirli değnek yok dokunsun size de iyileşin..
Ben çok mutsuzum ve sanırım bunu yansıtıyorum.eşim eve geldiğinde sürekli çok morelin bozuk eve gelince huzurum yok diyo.ne yapsam bilmiyoruum.dr gidicem en kısa surede oğlum için...aslında çok büyük sorunlarımız yok eşim hata yaptığında ozur diliyo ama ne oluyosa birdenbire tartışıyoruz.bir saat sonra hiç birşey olmamış gibi devam ediyoruz.bana gulumsuyo herşeyi unutuyorum.triplerim çok kısa suruyo.tartışma konularımız çevreden dolayı annesi babası inanın bizim bi sorunumuz yok.
Çok mutsuzum mutlu olamıyorum aileme rol yapmaktan bıktım artık.nedeni ne bilmiyorum ama mutlu olamıyorum...
Esin yuzunden kendind3n ve oglundan mi vazgececeksin? Bence acil psikologa git arkadasim hic saglikli degil. Seni istemiyorum diyen adam icin kendini oldurmek istemen normal degil
merhabalar arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum mutlu olamıyorum evliyim bide oğlum var 1 yaşında.eşimi seviyorum ama sürekli tatrtışıyoruz bana artık çık hayatımdan diyor.1 saat sonra herşey normalmiş gibi devam ediyoruz.bazen de kendimi öldürmeyi bile düşünmüyo değilim sanırım bi psikologa ihtiyacım var.gerçekten çok yoruldum artık uyuyamıyorum da ki ben uyku delisi bi insan...bana yol gösterin ne yapabilirim kendimi toparlamam gerekiyo çok kötüyümm......
nasıl yapıcam bilmiyorum sanırım bende eşimden vazgeçtiim artık bişey hissetmiyorum şuanda sadece oğlum için katlanıyorum bilmiyorum valla kafam karmakarışık daraldım bunaldım sıkıldım sen güçlü kadınmışsın ben çok yorgun hissediyorum kendimiÖlünce ne olacağını bir düşünün önce..
Oğlunuz kimlere kalacak ve nasıl bir hayatı olacak..
Onun sağlıklı ve mutlu bir anneye ihtiyacı var..
Eşiniz yüzünden, onunla sorunlarınız yüzünden oğlunuza mutsuz anne olmaya hakkınız yok..
Öncelikle oğlunuz için toparlanmak zorundasınız..
Hepimiz neler yaşadık.. Ama öyle yıkılıp karalar bağlamadık..
Ben ihanet, şiddet ve bir kadının başına gelebilecek en kötü şeyleri yaşadım..
1 ve 3 yaşında iki çocukla hayata yeniden başladım..
Çocuklarım için mutlu olmak zorundaydım ve tüm sorunlar geride kaldı şükürler olsun..
Yapılamayacak bişey değil..
Öncelikle şu melankolik halden kurtulun..
Kendinize acımayın..
Nasıl iyileşebilirsiniz ona bakın..
Eşinizi de çok fazla umursamayın..
Ve destek alabiliyorsanız alın..
İnanın zor değil..
Tek şart siz isteyeceksiniz iyileşmeyi..
Yoksa kimsenin elinde sihirli değnek yok dokunsun size de iyileşin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?