şiddetli depresyon

ozlemeymenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
54
23
3
34
merhabalar arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum mutlu olamıyorum evliyim bide oğlum var 1 yaşında.eşimi seviyorum ama sürekli tatrtışıyoruz bana artık çık hayatımdan diyor.1 saat sonra herşey normalmiş gibi devam ediyoruz.bazen de kendimi öldürmeyi bile düşünmüyo değilim sanırım bi psikologa ihtiyacım var.gerçekten çok yoruldum artık uyuyamıyorum da ki ben uyku delisi bi insan...bana yol gösterin ne yapabilirim kendimi toparlamam gerekiyo çok kötüyümm......

Belli ki psikolojik sorunlarınız var ve bunu fark ediyorsunuz.
Zaten tartışma yaşayıp 1 saat sonra hiç birşey olmamış gibi hayatınıza devam etmeniz yanlış.
Eşiniz ile bir problem veya tartışma yaşıyorsanız, önce o sorunu çözmeniz gerekir.
Yoksa siz böyle mutsuz devam edersiniz.

Bir destek almanızda fayda var, öncelikle çocuğunuzu düşünmeniz gerekir.
En çok ona yazık, düzensiz bir ortamda büyümesi sağlığı açısından sakıncalı.

Ölünce ne olacağını bir düşünün önce..
Oğlunuz kimlere kalacak ve nasıl bir hayatı olacak..
Onun sağlıklı ve mutlu bir anneye ihtiyacı var..
Eşiniz yüzünden, onunla sorunlarınız yüzünden oğlunuza mutsuz anne olmaya hakkınız yok..
Öncelikle oğlunuz için toparlanmak zorundasınız..
Hepimiz neler yaşadık.. Ama öyle yıkılıp karalar bağlamadık..
Ben ihanet, şiddet ve bir kadının başına gelebilecek en kötü şeyleri yaşadım..
1 ve 3 yaşında iki çocukla hayata yeniden başladım..
Çocuklarım için mutlu olmak zorundaydım ve tüm sorunlar geride kaldı şükürler olsun..
Yapılamayacak bişey değil..
Öncelikle şu melankolik halden kurtulun..
Kendinize acımayın..
Nasıl iyileşebilirsiniz ona bakın..
Eşinizi de çok fazla umursamayın..
Ve destek alabiliyorsanız alın..
İnanın zor değil..
Tek şart siz isteyeceksiniz iyileşmeyi..
Yoksa kimsenin elinde sihirli değnek yok dokunsun size de iyileşin..

bence önce bireysel terapi al depresyonun için. ardından çift terapisi alın. inşallh düzelir sizin için herşey

tartışma sebepleri ne

bebek küçük klasik yetişememe tartışmaları mı altında başka sebepler mi var

Tartışıp sorunu çözüme kavuşturmadan hiç bir şey olmamış gibi devam ederseniz böyle olur. O çözülmemiş sorunlar birikir birikir bu duruma getirir insanı.

Ben çok mutsuzum ve sanırım bunu yansıtıyorum.eşim eve geldiğinde sürekli çok morelin bozuk eve gelince huzurum yok diyo.ne yapsam bilmiyoruum.dr gidicem en kısa surede oğlum için...aslında çok büyük sorunlarımız yok eşim hata yaptığında ozur diliyo ama ne oluyosa birdenbire tartışıyoruz.bir saat sonra hiç birşey olmamış gibi devam ediyoruz.bana gulumsuyo herşeyi unutuyorum.triplerim çok kısa suruyo.tartışma konularımız çevreden dolayı annesi babası inanın bizim bi sorunumuz yok.
Çok mutsuzum mutlu olamıyorum aileme rol yapmaktan bıktım artık.nedeni ne bilmiyorum ama mutlu olamıyorum...

Esin yuzunden kendind3n ve oglundan mi vazgececeksin? Bence acil psikologa git arkadasim hic saglikli degil. Seni istemiyorum diyen adam icin kendini oldurmek istemen normal degil

arkadaşım çözüm belli, sen de yazmışsın zaten
bir psikoloğa gitmen ve onun vereceği ilaçları düzenli kullanman şart
ilaç diyorum çünkü bence sana ilaç verecek
ilk başta 15 gün veya 1 ay kullan diyecek
bu mutsuzluğunla eşini bıktırmadan, çocuğunun psikolojisini bozmadan hemen yardım al

Esin yuzunden kendind3n ve oglundan mi vazgececeksin? Bence acil psikologa git arkadasim hic saglikli degil. Seni istemiyorum diyen adam icin kendini oldurmek istemen normal degil

bence eşi yüzünden kendinden vazgeçmiyor
eşi, konu sahibi yüzünden ondan vazgeçiyor
ben öyle anladım

Depresyonda gibi gorunuyosun
I tihar filan aklindan gecmesin lutfen cok kotu sonuclari olur

Yarin hemen bir psikiyatriste git
Sakin ihmal etme
Ilaclarini duzenli doktor kontrolunde kullan
Eminimki duzelirsin

Cagimizda herkes belli donemlerde depresyona girip sebepsiz bi mutsuzluk halsizlik yaşayabiliyo
Bazilari hafif bazilari agir atlatıyo

Sizin esinize de yansimis kendinizi hirpalamak yerine ilac tedavisi ve psikoterapi alin

Lutfen ihmal etmeyin

Bence sadece sizde degil kocanizda da psikolojik durumlar var, 1 saat once kavga edip cik hayatimda diyebilen adam nasil hicbirsey olmamis gibi devam eder hayatina. Belkide esinizin bu dengesiz hareketleri sizin psikolojinizi bozdu.
Kimseye rol yapmak mutlu rolu yapmak zorunda degilsiniz, bence oncelikle kocanizin sorunlarini konusmalisiniz su dediginiz sey normal degil. Oturun adam akilli sorunlariniz neyse konusun, cik hayatim derdirtecek noktaya getiren nedir onu bulmak lazim.

Durumun ağırlaşmadan hemen bir doktara git. Ağırlaşıesa yataktan bile çıkamazsın. Tedavisi var sonuçta, iyileşirsin.

çözümü bulamıyoruuum kafam çok karışık eşim çalışıyor.bende çocuk yüzünden gidemiyorum çocuğu
nasıl yapıcam bilmiyorum sanırım bende eşimden vazgeçtiim artık bişey hissetmiyorum şuanda sadece oğlum için katlanıyorum bilmiyorum valla kafam karmakarışık daraldım bunaldım sıkıldım sen güçlü kadınmışsın ben çok yorgun hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…