- 30 Ocak 2016
- 54
- 23
- 3
- 34
- Konu Sahibi ozlemeymenn
iyileşmek istemiyoruum ki gerçekten yasamak istemiyorummDurumun ağırlaşmadan hemen bir doktara git. Ağırlaşıesa yataktan bile çıkamazsın. Tedavisi var sonuçta, iyileşirsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyileşmek istemiyoruum ki gerçekten yasamak istemiyorummDurumun ağırlaşmadan hemen bir doktara git. Ağırlaşıesa yataktan bile çıkamazsın. Tedavisi var sonuçta, iyileşirsin.
bilmiyorum valla nappıcammDestek almalısın bence.
zaten sadece oğlum için katlanıyorum sanırım bende eşimden vazgeçtim bişey hissetmiyorumm oğlumada yansıtıyorum nasıl ne yapıcam bilmiyoruummBelli ki psikolojik sorunlarınız var ve bunu fark ediyorsunuz.
Zaten tartışma yaşayıp 1 saat sonra hiç birşey olmamış gibi hayatınıza devam etmeniz yanlış.
Eşiniz ile bir problem veya tartışma yaşıyorsanız, önce o sorunu çözmeniz gerekir.
Yoksa siz böyle mutsuz devam edersiniz.
Bir destek almanızda fayda var, öncelikle çocuğunuzu düşünmeniz gerekir.
En çok ona yazık, düzensiz bir ortamda büyümesi sağlığı açısından sakıncalı.
teşekkürler inş.Dogum sonrasi depresyon geciriyor olabilirsiniz, lutfen ihmal etmeyin bir dr a gidin. Umarim en kisa zamanda duzelir sikintilariniz.
bencede eşimde normal değil zaten iyice psilolojimiz bittiSorunun tek tarafli oldugunu sanmiyorum ikiniz birlikte duzelmelisiniz![]()
ortada hiç sebeb yokken birdenbire bağıra bağıra tartııyoruz eşim eve gelip sürekli okey oynuyo tel ile..bu beni rahatsız diyoo bizi ihmal ediyo çokkneden tartışıyosunuz?
inş.canıımm inş.teşekkurlrbence önce bireysel terapi al depresyonun için. ardından çift terapisi alın. inşallh düzelir sizin için herşey
Bir psikiyatriste gidinmerhabalar arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum mutlu olamıyorum evliyim bide oğlum var 1 yaşında.eşimi seviyorum ama sürekli tatrtışıyoruz bana artık çık hayatımdan diyor.1 saat sonra herşey normalmiş gibi devam ediyoruz.bazen de kendimi öldürmeyi bile düşünmüyo değilim sanırım bi psikologa ihtiyacım var.gerçekten çok yoruldum artık uyuyamıyorum da ki ben uyku delisi bi insan...bana yol gösterin ne yapabilirim kendimi toparlamam gerekiyo çok kötüyümm......![]()