şiddetli depresyon

Belli ki psikolojik sorunlarınız var ve bunu fark ediyorsunuz.
Zaten tartışma yaşayıp 1 saat sonra hiç birşey olmamış gibi hayatınıza devam etmeniz yanlış.
Eşiniz ile bir problem veya tartışma yaşıyorsanız, önce o sorunu çözmeniz gerekir.
Yoksa siz böyle mutsuz devam edersiniz.

Bir destek almanızda fayda var, öncelikle çocuğunuzu düşünmeniz gerekir.
En çok ona yazık, düzensiz bir ortamda büyümesi sağlığı açısından sakıncalı.
zaten sadece oğlum için katlanıyorum sanırım bende eşimden vazgeçtim bişey hissetmiyorumm oğlumada yansıtıyorum nasıl ne yapıcam bilmiyoruumm :(

Eger mutsuz olmak icin bariz bir sorununuz yoksa kendinizi neden mutsuz hissediyorsunuz?
Esinizle tartistiktan sonra hicbirsey olmamis gibi davranmaniz cok yanlış.
Sorunlarinizi çözün ve sonra onu gömün.
Siz böyle yaparak hiçbir yere varamazsiniz.
Bence oncelikle Bebeğinizi dusunun. Herkes ne sorunlar ne dertler yasiyor hepimiz boyle elimizi cekseydik hayattan ohooooo....
Güçlü ol sen bir annesin.
Allah yardimciniz olsun...

merhabalar arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum mutlu olamıyorum evliyim bide oğlum var 1 yaşında.eşimi seviyorum ama sürekli tatrtışıyoruz bana artık çık hayatımdan diyor.1 saat sonra herşey normalmiş gibi devam ediyoruz.bazen de kendimi öldürmeyi bile düşünmüyo değilim sanırım bi psikologa ihtiyacım var.gerçekten çok yoruldum artık uyuyamıyorum da ki ben uyku delisi bi insan...bana yol gösterin ne yapabilirim kendimi toparlamam gerekiyo çok kötüyümm......:hasta:
Bir psikiyatriste gidin
Hersey yoluna girecektir

Aile Terapisi deneyin. Olmazsa siz yalniz gidin.

Evliliğin ilk yillari ve cocugun ilk zamanlari böyle karmasik gecebilir. 1,3,5 yillar icin kritik derler.

Daha ilimli ve sabirli olun. Siddet, hakaret, mahrum birakma gibi seyler yoksa guzel adimlar atin esinize dogru. Kurtarilabilir durumdasiniz demektir.

Cocugunuzu düşünün, hayat cok zor. Allah size saglikli bir cocuk vermis, neden sukredip guzel gunler yasamiyoruz diye sorsana esine....

Kaybetmeden anlasilamayan seyler vardir hayatta. Iyi dusunup, alinganlik yapmadan hoyrat davranmadan sorunlari cozmeye odaklanin derim...

Oglunu uvey annelere emanet etmek istemiyosan, evli mutluyken kaprislerinle bosanmayi sart kilip babasiz cocuk buyuten bi anne olmak istemiyosan, yardim al bi uzmandan.

Back
X