Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Umarım cevap yazan çıkan.5 yıldır doğal yolla deniyoruz. Ve bir sürü olumsuzluk yaşadık. Geçen yıl yaptığımız tüp bebek tedavisi başarısız oldu.
Sıfır morfoloji ile tüp bebeği tutan var mı? Varsa nerde yaptırdınız?
Lütfen yardımcı olun...
Umarım cevap yazan çıkan.5 yıldır doğal yolla deniyoruz. Ve bir sürü olumsuzluk yaşadık. Geçen yıl yaptığımız tüp bebek tedavisi başarısız oldu.
Sıfır morfoloji ile tüp bebeği tutan var mı? Varsa nerde yaptırdınız?
Lütfen yardımcı olun...
Mrb canım benim esiminde morfolojisi bazen 0 bazen 1 çıkıyor test yaptirdigimiz yere gore değişiyor canım fulya bahçeci mustafa beyle olan ilk tedavimde hamile kaldım kızım 4 yasında yani hic üzülme iyi bir merkezde olur inşallah seninde bebegin canim
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.şimdi nerde yaptıtayım onu arsştırıyorum.Diyarbakır da ysşıyorum.burda mı yoksa ankara istanbul da mı ysptırsam bilemiyorum. İlk defa bu kadar strese girdim.her sabah içimde ince bi sızı bi ağrıyla uyanıyorum. Sanırım anne olamamaktan korkuyorum...psikolojik destek almam gerekiyor galiba...
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.şimdi nerde yaptıtayım onu arsştırıyorum.Diyarbakır da ysşıyorum.burda mı yoksa ankara istanbul da mı ysptırsam bilemiyorum. İlk defa bu kadar strese girdim.her sabah içimde ince bi sızı bi ağrıyla uyanıyorum. Sanırım anne olamamaktan korkuyorum...psikolojik destek almam gerekiyor galiba...
Ben hala aynı noktadayım.ayaklarım gitmiyor doktora.bir an önce cesaretimi toplasam iyi olacak çünkü herşeye geç kalıyorum...cevap yazdığınız için teşekkür ederim...