Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım seni tebrik ediyorum,hem çalışıyorsun,hem hergün iftara misafir alıyorsun,hem meryem suresi okuyorusn hemde sahura erkenden kalabiliyorsun,ideal kadın böyle olmalı ,eşin değerini bilsin :))

günaydın kızlar nasılsınız
dün misafirler vardı gece yarısına kadar çok yoruldum sabahta bahçeye gittim yeni geldimm

husmeh-1 :79:

Fundacim ben 3 tane okuyayim bahar icin.rabbim dualarimizi kabul etsin insallah....
canım allah razı olsun. teşekkür ederim.

sağol paylaştığın için. bu akşam ben de okuyacağım tilavet secdesini de öğrendiğim ii oldu. bakacaktım bu gün internetten.

yonca çok teşekkür ederim. valla ne diyeceğimi bilemiyorum. ben kuranı hızlı okuyamıyorum.o yüzden benim okumam uzun sürüyor. sen maşallah ikişer ikişer okuyorsun. allah kabul etsin. hepimizi evlatlarımıza kavuştursun.

inşallah biizmde o diğer forumlara bakabileceğimiz günler gelir. bu günler de geçer inşallah.

hepinize çok çok çok teşekkür ederim. bu akşam bende 1 tane okurum.

az önce televizyonda izlediğim bi haber bütün sinirlerimi altüst etti.bir baba 3 yaşındaki çocuğunu poşetle boğarak öldürmüş ve sonra da kendi fare zehiri içip ölmüş.hadi kendini öldürdün çocuktan ne istiyosun be adam.ne günahı var onun masum bi çocuk o daha..ne vahşet nasıl babasın sen.hayvan bile yavrusuna sahip çıkıyor kendini öne atıyor bi tehlikede yavrusunu korumak için.Allah tan hiç mi korkmuyorsun.sen mi verdin onun canını...
baba olmak bu mu yani...öldürme şekline bak Allah'ım ne korkunç.insan böceği bile öldürmek istemiyor ya sen kendi canından bebeği nasıl öldürdün....şeytan bile şaşırıyodur bunları görünce

Allah dualarınızı kabul etsin. Ben de bugün bir tane okuyacağım arkadaşımız için. 1 tane daha ekleyebilirsin canım.

dur bakalım hayatım inşallah en kısa sürede bizde hamilelikten bahsedenler arasında yazmaya başlarız inşallah,
bu arada eşin genetik testi nerde yaptıracak??

masalcım malesef son zamanlarda bu tarz iğrenç şeyler çoğaldı,insan bir anlam veremiyor,Rabbim akıl sağlığımızı korusun berbat birşey gerçekten,acab diyorum eskidende bu tarz olaylar oluyordu da bizmi duymuyorduk !!

FUNDA 1
EKİN79 1
ARUNANIN EŞİ 1
ESMA 16 1
YADE78 3
MASAL5758 1
YONCA 2
HUSMEH 1
BAHARB 1
NERIS2000 1

13 oldu :)

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
amanda amannn kimler gelmiş buraya :))) nasılsın canım,arada uğra burda da görüşelim

merhaba canım görüşemiyoruz artık aramak istiyorum ama müsait olmama ihtimalin geliyor aklıma.ben hiç iyi değilim bu aralar tifo olmusum iştende izin alamıyorum,hergün hastaneye gidiyorum iş çıkısı serum takıyolar 2 saat fln yatıp geliyorum her yerlerim mosmor oldu.en cok üzüldüğüm nokta oruc tutamamam( bayramdan sonra kacırdıklarımı tutucam insallah.sizler nasılsınız bende çok özlüyorum ve içim şişiyo

bu arada ben listeye eklenmemişin neden acep

geçmiş olsun,rapor alamıyormusun o halde çalışmaya nasıl dayanacaksın,bazen bu işyerlerini anlamak imkansız,sanki limonmuşuz gibi sıkıyorlar bizi, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun,beni istediğin zaman arayabilirsin canım

kocaman öpüyorum fundam seni,insallah ya ama bir haftadır toparlayamıyorum bir türlü.şimdi tek istegim pazar günü hiç kalkmadan yatmak:)))

kimileri bizim gibi evladı olsun diye çırpınıyor kimileri buldukça bunuyor malesef bu gibilerine uyabilecek bir sıfat bulamıyorum.dediğin gibi hayvanlar bile yavrularını korumak için çırpınıyor.allah ıslah etsin günahsız bir bebeğe nasıl kıyıyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…