- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
- Konu Sahibi betty_berry
-
Kırmızı kadife elbise ile babetler birlikte hediye gelmişti :) birlikte giydirilebilir. Benim kızımın ayakları küçük, o yüzden babetler 15-16 aylıkken tam geliyordu. Elbiseyi almayı düşünen biri var şu an ama kesin karar vermiş değil, eğer almazsa size verebilirim. Baykuşlu tişörtü de aynı arkadaş kesin alacak. lcw kot etek 6-9 ay, kalın gabardin elbise 6-9 ay ve hello kitty pantalon 6-9 ay'ı verebilirim size.Ama eğer kadife elbise için beklerseniz ve o arkadaş almazsa, o zaman hesaplayalım hepsini, eğer size uyarsa?
İndirimi de az bişey yapabilirim ancak çünkü fiyatlar gerçekten uygun.
hangi ürünler 64 tutuyor? baska ürünler de mi eklediniz? siz tüm istediklerinizi yazın, elbiseden de haber vericem size.
hıımmmDiğer arkadaşla alışverişimiz sonuçlandı. Elbiseyi almıyor size verebilirim. Şimdi gelelim hesaba :) ;
6-9 aydan lcw kot etek 4tl,lcw gabardin elbise 5tl,veo baby elbise 3 tl,lcw body 3tl,lcw kot pantolon 6 tl,hello kiity pantolon 6 tl
12 aydan idil baby kadife elbse 10tl,abentny şortlu takım 8 tl,andywava kısa kollu 3 tl,,kırmızı süetbabet 5 tl,beyaz patik 6 tl toplam 59 etti, en son 55 yapabilirim o da kargoya katkım olur, çünkü fiyatlar gerçekten çok uygun. Daha fazla inmek istemem açıkçası.
size uzun uzun cevap yazdım ama gönderemiyormusum özelden.bilgilerinizi aldım ama eft için bugün geç kalmışız 17:00 a kadar oluyormuş.yarın sabah erkenden eft yapacam verdiğiniz bilgilere göre.çok teşekkür ediyorum gerçekten.mail adresi verirseniz adres bilgilerimi gönderiyim size çünkü özelden mesaj yazamıyorum.iyi günler....
11-12-15-16-17 resimler satıldımı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?